England chef Gareth Southgate gør Harry Kane lover

Gareth Southgate
Gareth Southgate

Gareth Southgate

Forud for VM kvalifikationskampe har Englands chef Gareth Southgate givet et løfte om kaptajn Harry Kane.
Gareth Southgate elsker Harry Kane lyst til at spille, men har lovet at styre sin kaptajns fitness så godt han kan.

Den 27-årige angriber er på vej til at bryde Wayne Rooney’s 53-mål score rekord for Three Lions. Hans nuværende tal står på 32 mål i bare 51 optrædener.

Men Kane har ikke scoret for sit land siden november 2019 sejr i Kosovo, og torsdag ville komme som en chance for at få mål, med San Marino er den laveste rangerede side i verden.

Denne kamp ville også være et ideelt øjeblik til at hvile Three Lions skipper. Tottenham chef Jose Mourinho nylig klagede i sidste uge siger, at han håbede angriberen ikke ville blive overanstrengt på international pligt.

Gareth Southgate har nu bemærket, at han ville være forsigtig med Harry Kane og hans kondition under den internationale pause.

„Hvis jeg lod Harry træffe den beslutning, ville han spille hvert minut,“ sagde Southgate til Sky Sports.

„Det vil ikke ske. Men det er genialt, at vi har en kaptajn, der ønsker at spille hvert minut af hvert spil.“

„Vi er nødt til at være opmærksom på, at han havde ekstra tid sidste torsdag og en anden høj intensitet spil sidste søndag, så vi har situationer med mange af spillerne, virkelig, og vi er nødt til at sørge for, at vi håndterer armaturet korrekt.“

„Det har vi også gjort gennem uddannelse i denne uge, og vi skal være lige så friske med kampene mod Albanien og Polen, som vi gør i morgen. Så det er ikke en usædvanlig udfordring for os som coaching team og som medicinsk team og vores fysiske performance team. Men vi kommunikerer altid godt med spillerne, og jeg tror, vi er et godt sted at gå ind i spillet i morgen.“