Depay spiller ned fremtidige foredrag midt i Barcelona & Juventus interesse

Depay
Depay

Depay

Den hollandske internationale er stærkt forbundet med at forlade Lyon denne sommer, efter at have nægtet at forlænge sin kontrakt med klubben.
Memphis Depay har spillet ned foredrag om sin fremtid og siger, at han i øjeblikket fokuserer på den kommende europæiske turnering.

Depay, som tingene ser ud, kunne spille en god del af Euro 2020 som en fri agent, og hans kontrakt med Lyon udløber den 30. juni.

Den 27-årige wing kiggede bestemt til at slutte sig til Barcelona indtil for nylig, da friske rapporter hævder Juventus har tilbudt ham en langt mere lukrativ kontrakt for at forsøge at slå de spanske giganter til hans underskrift på en gratis overførsel.

Hollænderen havde en fantastisk sæson med Lyon, scoring 22 mål og levere 12 assists på tværs af alle konkurrencer, og han håber nu at replikere sin 2020/21 formular med Holland.

„Lige nu er mit job at forberede sig godt til EM, intet mere,“ svarede Depay, da han blev spurgt om de seneste transfer samtaler, via Marca.

„Resten generer mig ikke eller distraherer mig. Jeg ved, der er spekulationer, det er der altid. Sådan er fodboldens verden, og jeg er vant til at håndtere sådanne situationer.

„Jeg har ikke tænkt mig at sige mere om dette. Transfermarkedet er langt, og der er tid forude.“