Crouch vejer ind på Liverpools Mane & Firmino krise

Mane and Firmino
Mane and Firmino

Liverpool FC

Den tidligere Liverpool angriber har givet sine tanker bag Mane og Firmino kampe foran mål denne sæson.
Peter Crouch mener, at Sadio Mane og Roberto Firmino begge mangler tillid, men accepterer Liverpool fremad har „noget at bevise“ inden årets udgang.

Mane og Firmino har formået en kombineret tre mål i deres sidste 12 Premier League optrædener. De har igen undladt at score i 1-1 lodtrækningen med Newcastle United i weekenden.

Målbyrden faldt i stedet til Mohamed Salah, der scorede sit 20. mål i kampagnen på Anfield.

„En ting sprang ud på mig lørdag, da jeg så spillet. Det var det øjeblik Salah kom igennem i første halvår og teed det op for Mane at afslutte,“ fortalte Crouch Mail.

„Mane sidste år eller året før tænker ikke to gange, og han sætter sin fod igennem det.

„Da han tog en berøring, vidste jeg dog, at det var det. Hans tillid har forladt ham, og det er det samme for Firmino.

„Jeg ser Firmino spille, og jeg ser en smuk fodboldspiller, hvis svip og positionelle spil er fremragende, men når han tager et skud, forventer jeg, at det ruller på gulvet til målmanden.

„Det er vigtigt at understrege, at disse to spillere har så meget respekt, og jeg er ikke i gang med at sige, at de skal sælges.

„Jeg blev spurgt om at flytte dem videre af en læser i sidste uge, og jeg fandt det respektløst at sige, efter alt hvad de har gjort, at de skulle sælges.

„Jeg er parat til at give dem begge nogle nåde denne sæson, fordi tingene har været så mærkelige. Liverpool har brug for sæsonen til at slutte, deres spillere skal genaktiveres, og jeg ville ikke afskrive dem.
„Samtidig har de virkelig noget at bevise i august.“