Camavinga kommentarer til Real Madrid & Bayern links

Camavinga
Camavinga

Camavinga

Efter at have gjort sit navn som et af de mest spændende unge talenter forstås den 18-årige som mål for flere europæiske sværvægtere.
Eduardo Camavinga indrømmer, at han er smigret af rapporterede interesse fra Real Madrid og Bayern München, men er endnu ikke at træffe en fast beslutning om hans fremtid.

Camavinga nød et gennembrud sæson med Rennes i 2019/20 som hans imponerende forestillinger hjalp Rennes kvalificere sig til Champions League for allerførste gang i deres historie ved at sikre en tredjeplads Ligue 1 finish.

Teenageren tjente et første opkald til Frankrig landshold og gik på at blive den yngste spiller nogensinde at spille for Frankrig siden 1914.

Rennes kunne blive tvunget til at indbetale på deres værdsatte aktiv denne sommer af frygt for at miste ham gratis i den næste som, hvis rygter skal troes, midtbanespilleren er imod at forny sin kontrakt med klubben ud over 2022.

„Jeg har endnu ikke tænkt over det med min familie,“ kommunikerede Camavinga og diskuterede sin fremtid på TF1.

„Jeg koncentrerer mig først om Rennes. Real Madrid og Bayern München interesse er noget rart, jeg kan ikke lyve. Det er rart, at store klubber har interesse, men det er jeg ikke fokuseret på.“