BREAKING NEWS: Manchester Unites næstformand træder ned

Man united jersey
Man united jersey

Manchester United FC

I en chokerende begivenhed trådte Manchester United’s formand lige ned fra sin stilling midt i det europæiske Super League-pres.
Selvom Manchester Uniteds sande skurke er Glazers, var deres næstformand også en del af klubbens seneste ulykker. Ed Woodward var kun en brik inde i holdets struktur, der kun tænkte på klubbens forretningsside. Flere tidligere spillere fra klubben, Sir Alex Ferguson, og alle fans modsatte sig enhver handling, han tog. Hans beslutning om at støtte den europæiske Super League var det sidste strå, han bare trådte ned fra sin position i klubben.

Ifølge TalkSport blev Luke Shaw og Harry Maguire konfronteret med sin deltagelse i Super League. I første omgang syntes hans plan at fungere perfekt indtil begivenhederne fra den sidste time. Efter Chelsea og Manchester City besluttede at træde tilbage fra hele projektet, var Woodwards position i fare. Glazers kan ikke tage nederlag for et svar, og de ville have hoveder til at rulle. Woodward var den, der havde brug for at præsentere sin fratræden efter denne fiasko.

Hvad kommer som det næste for Manchester United?

Selvom det er et skud for Red Devils, føler tilhængerne sig bemyndiget nok til at skubbe Glazer-familien ud af klubben. Det er det ultimative mål for Manchester United. Gary Neville startede sin kampagne for at få dem til at forlade England for evigt i går. Med Ed Woodwards fratræden er dette et vigtigt første skridt i den rigtige retning. Selvom Glazers bliver svære at skubbe ud, viser dagens begivenheder, at det ikke er umuligt.

De følgende måneder vil være massive for klubbens fremtid og Glazer-familiens beslutninger. De nu perfekt, at ingen mand United tilhængere ønsker dem der, især efter deres rolle i Super League skabelse. Når livet rammer dig hurtigt, kan det slå dig ud koldt.