BREAKING NEWS: Juventus’ formand kunne også træde

Andrea Agnelli
Andrea Agnelli

Andrea Agnelli

Ifølge de engelske medier overvejer Juventus’ formand også sin fratræden efter Ed Woodward besluttede at træde tilbage.
Juventus’ formand er en af den europæiske Super Leagues grundlæggere, han kunne overveje også at trække sig tilbage fra sin stilling. Efter Manchester United’s Ed Woodward traf beslutningen om at træde ned ved udgangen af transfervinduet, Andrea Agnelli er måske den næste. Som Super Leagues næstformand ser den italienske forretningsmand på sin ideelle smuldre i løbet af få timer. Klubberne fra England, der træder ned fra projektet, er grunden til, at han seriøst overvejer sin fratræden.

Miguel Delaney fra The Independent rapporterede, at Andrea Agnelli måske er den næste efter Woodward. Hvis det sker, er vi måske på et historisk øjeblik i europæisk fodbold. Florentino Perez position kan blive kompromitteret, hvis begge de stiftende klubber fyrer folk. Selv om der ikke er nogen bekræftelse på Real Madrids formand endnu, får vi måske en reaktion fra ham i de næste timer.

Juventus benægte Agnellis fratræden.

Efter rygterne begyndte at rulle, Juventus måtte komme ud og nægte Andrea Agnelli fratræder sin stilling. Flere nyhedssteder og journalister nåede ud til klubben for at foretage forespørgsler om disse rygter. Agnelli analyserer i øjeblikket hele situationen og holder møder med de resterende europæiske Super League stiftende klubber.

Som vi alle ved, er Chelsea og Manchester City klar til at træde tilbage fra projektet. Begge engelske klubber har deres juridiske hold klar til at indlede procedurer for at bakke ned. Juventus vil ikke træde ned under nogen omstændigheder på grund af deres dybe engagement i hele aftalen. Medmindre Agnelli træder ned, forbliver Bianconeri inden for projektet.