Benfica benægte overførsel aftale med Diego Costa

Diego Costa
Diego Costa

Diego Costa

Benfica har hurtigt nægtet rapporter hævder en overførsel er blevet aftalt med Diego Costa forud for næste sæson.
Benfica har nægtet rapporter om, at de er på randen af at underskrive tidligere Atletico Madrid og Chelsea angriber Diego Costa.

Spanske idrætsavis Mundo Deportivo hævdede onsdag, at Costa havde indgået en principiel aftale om at slutte sig til Jorge Jesu side forud for næste sæson.

I al retfærdighed har den portugisiske side været forbundet med veteranen fremad siden sidste sommer. Faktisk hævdede rapporter endda den eneste grund til, at en aftale ikke skete på det tidspunkt, var på grund af spillerens „overdrevne“ ugentlige løn.

Benfica tog dog det usædvanlige skridt at afvise ethvert krav om Costa på torsdag.

En klub erklæring læses på deres hjemmeside: „Benfica benægter, at eventuelle forhandlinger har fundet sted om underskrivelsen af fremad Diego Costa“ det læste.

„Klubben gentager, at indtil slutningen af sæsonen vil hele deres professionelle fodboldstruktur fokusere kun være på de resterende ti kampe i ligasæsonen og Taca de Portugal finalen.“

Costas anden trylleformular på Atleti kom til en ende ved fælles overenskomst i december sidste år for, hvad klubben beskrev som „personlige grunde“.

Den 32-årige har været uden en klub siden og har også været forbundet med en Premier League tilbagevenden, med Wolves angiveligt holde øje med hans situation.