Bayern München 2-0 Leverkusen — Bundesliga Spillerbedømmelser

bayern munich FC

Allianz Arena var det sted, hvor Bayern München fik besøg af Bayer Leverkusen i Bundesligaen. Vi har spiller-seertallene.
På en turbulent dag for verdensfodbold havde Bayern München stadig en Bundesliga-kamp at spille mod Bayer Leverkusen. Denne konkurrence er en af de få, der historisk sætter tilhængerne over alt andet. I dag spillede begge parter en konkurrencedygtig fodboldkamp midt i en revolution i hele Europa. Da nyheden blev ved med at komme i det meste fra England, Bayern havde brug for at få denne sejr for at sikre en anden Bundesliga titel.

I løbet af første halvår fandt de to meget vigtige mål, der gav dem mulighed for at styre resten af de 90 minutter. Begge kom tidligt, da Bayern truppen mødtes for at skabe begge chancer. Choupo-Moting scorede det første mål på omkring syvende minut af første halvleg. Seks minutter senere viste Joshua Kimmich, hvorfor han betragtes som Toni Kroos’ arving med langdistanceskud. I hans slående kan du se lighederne med Real Madrid-legenden. Med et 2-0 resultat gik spillet til halvleg.

Bayern kontrollerer resten af anden halvdel.

Selvom vi ikke så flere mål fra begge sider, beviste Bayern München, at de er villige til at lide for at vinde denne Bundesliga. De beskyttede resultatet mod en villig Bayer Leverkusen der skubbede som de forsøgte at score et mål. Hansi Flick besluttede at organisere sit forsvar, og han fik endda nogle gode chancer for modangrebet.

Jamal Musiala var tæt på at score endnu et af de mirakuløse mål, han fik i de sidste to armaturer. Men den unge var ikke heldig foran mål. Uanset kampen i anden halvdel, Bayern München stadig fik disse tre point at fejre. Det ser ud til, at de bayerske giganter er godt på vej til at vinde deres niende Bundesliga titel i træk.

Spiller vurderinger&lt

Bayern München: Neuer (7), Boateng (7), Alaba (8), Lucas (7), Pavard (7), Davies (7), Kimmich (8), Musiala (7), Muller (7), Coman (7), Choupo-Moting (7).

Bænk: Sane (7), Goretzka (7), Nianzou (6), Sarr (6), Scott (6).

Bayer Leverkusen: Hradecker (6), Bender (6), Tah (5), Sinkgraven (6), Frimpong (6), Tapsoba (6), Aranguiz (6), Palacios (6), Schick (5), Bailey (5), Diaby (5).

Bænk: Bellarabi (6), Wirtz (6), Demirbay (5), Amiri (6), Wendell (5).

Du er velkommen til at gøre dit valg på spillerens ratings og forestillinger ved hjælp af widgeten nedenfor.