Athletic Club vs FC Barcelona — Team Nyheder & Forventede XI’er

barcenola player
barcenola player

Barcelona FC

Tjek teamets nyheder, skader, suspensioner og forudsagte line-ups til Copa del Rey-finalen mellem Athletic Club og FC Barcelona.
Athletic Club og Barcelona mødes til en anden cup finale i 2021 lørdag aften i Copa del Rey.

Inaki Williams’ ekstra tid mål i januar forseglede Athletic en 3-2 sejr over Barcelona i den spanske Super Cup-finale. Den baskiske klub håber nu at gøre det igen og forsegle en første Copa del Rey titel siden 1984.

Athletic Club Team Nyheder & XI

Trods mangler 0-0 uafgjort med Deportivo Alaves sidste weekend, Yeray Alvarez og Yuri Berchiche har rejst med truppen til Sevilla.

Midtbane duo Oier Zarraga og Peru Nolaskoain er kun fraværende, da de begge er komme sig fra de seneste operationer. Derfor har Marcelino stort set fået en fuld styrke side til finalen.

Såret: Oier Zarraga, Peru Nolaskoain.

Tvivlsom: N/A.

Suspenderet: Ingen.

Forudsagt opstilling (4-4-2)

FC Barcelona Team Nyheder & XI

Philippe Coutinho er stadig i Brasilien ved at komme sig efter en alvorlig knæskade.

Ronald Koeman har dog valgt stort set alle andre og kunne vedtage en 4-3-3 formation, da han sigter mod sin første titel som Barcelona-manager.

Dette omfatter også teenage forward Ansu Fati og målmand Neto. Parret vil rejse til Sevilla med resten af truppen, på trods af at have ikke modtaget medicinsk clearance til at spille i finalen.

Gerard Pique føler i mellemtiden stadig ubehag i hans knæ og vil efter sigende tage en sen test for at bestemme hans tilgængelighed, og Antoine Griezmann forventes at blive genoprettet til opstillingen.

Såret: Philippe Coutinho, Ansu Fati, Neto.

Tvivlsom: N/A.

Suspenderet: Ingen.

Forudsagt opstilling (4-3-3)