Arsenal stjerne behandlet på hospitalet efter pådrage malaria

Aubameyang
Aubameyang

Aubameyang

Da hans klub spiller i Slavia Prag i aften, bekræftede en af Arsenals største stjerner, at han lige har fået malaria og er ved at komme sig.
Vi spekulerede alle på, hvor denne Arsenal stjerne var, da Mikel Artetas call-up liste kom ud tidligere på ugen. Pierre-Emerick Aubameyang var fraværende fra turen til Prag forud for en afgørende Europa League-kvartfinale kamp. Gunners havde ikke et godt resultat i førstebenet på Emirates Stadium, og de havde brug for ham. Men Gabon-angriberen fik en alvorlig sygdom, der tvang ham til at tjekke ind på et hospital i denne uge for at blive behandlet.

Spilleren selv bekræftede, at Auba under sin tur til sit hjemland kontraherede malaria. Som vi alle ved, er sygdomme som denne meget almindelige i mange afrikanske lande, og Gunners’ angriber var uheldig at få denne sygdom. Heldigvis for ham er han allerede i bedring og komme sig i London.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aubameyang Pierre-Emerick (@auba)

Vil Aubameyangs fravær påvirke Arsenal?

At dømme ud fra, hvor godt de startede deres anden Europa League-kvartfinale kamp, er det sikkert at sige, at Gunners ikke vil gå glip af Aubameyang. Selvom han stadig er en af de bedste strejkende i verden, reagerer hans holdkammerater godt på udfordringen. Der var rygter om hans helbred i de seneste dage, men vi havde stadig ingen bekræftelse fra Auba selv. Mikel Arteta gav os en opdatering for et par dage siden.

Men vi fik endelig nyheden fra angriberen gennem sin officielle Instagram-side: „Hey guys, tak for alle meddelelser og opkald. Desværre fik jeg Malaria, mens jeg var på landsholdet i Gabon for et par uger siden. Jeg har tilbragt et par dage på hospitalet i denne uge, men jeg føler mig allerede meget bedre hver dag takket være de store læger, der opdagede og behandlede virussen så hurtigt. Jeg følte mig ikke rigtig de sidste par uger, men vil være tilbage stærkere end nogensinde! Jeg vil holde øje med mine drenge nu, kæmpe spil for os! Lad os hente det Arsenal.“