Allegri advarer Juventus spillere efter et hjem nederlag til Sassuolo

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri

Efter et andet hjemmenederlag til Sassuolo denne sæson udsendte Massimiliano Allegri en advarsel til alle Juventus spillere.
Massimiliano Allegri sendte en advarsel til Juventus spillere efter et hjemmenederlag til Sassuolo i Serie A sidste aften.

Ifølge den italienske chef, Bianconeri spillere var ude af kontrol under spillet og endte med at skjule et sent mål. Efterfølgende markerer dette som den anden hjem tab denne kampagne for den gamle dame fra Sassuolo.

De besøgende tog føringen i første halvår som Davide Frattesi scorede, og Neroverdi greb de tre punkter med en skade-tid Maxime Lopez mål.

Allegri fortalte DAZN: „Vi skulle have været mere organiseret, især i slutningen af kampen. Det er spil, som du ikke kan tabe, hvis du ser, at du ikke kan vinde.“

„Vi må reflektere over, hvordan vi håndterer spil, vi kan ikke indrømme dette mål på et modangreb. Vi havde flere chancer for at score, men hvis du ikke er klinisk, bliver alt vanskeligere.

„Uanset hvad, var vi for hektiske i slutningen af kampen, og det kan ikke ske. Det er ikke et fysisk problem, det er mere mentalitet,“ fortsatte Juve boss.

„Vi led ikke så meget som i aften mod Inter på søndag, vi var roligere, i aften var vi for hektiske. Sassuolo har store tekniske færdigheder, de spiller godt på modangreb.“

På et tidspunkt, efter Weston McKennie udlignede for Juventus, havde Allegri positive følelser, at hans side ville snuppe sejren.

„Vi havde momentum på vores side. McKennie spillede et godt spil, Bentancur har de samme egenskaber, “Han sagde.

„Det er ikke et problem med spillere, det er et problem med mentalitet. Juventus aldrig indrømme mål som i dag, det må ikke ske igen.“