Al-Khelaifi erstatter Agnelli i stor europæisk klub rolle

Andrea Agnelli 1
Andrea Agnelli 1

Andrea Agnelli

En større skift lige fundet sted i en førende europæisk klub forening som Nasser Al-Khelaifi erstatter Andrea Agnelli i sin rolle.
Nasser Al-Khelaifi lige erstattet Andrea Agnelli i en stor rolle i europæisk fodbold på klubniveau. Efter Super League-begivenhederne udfoldede European Club Association netop Juventus CEO som institutionens formand. Manden, der skal tage sin plads, er Nasser Al-Khelaifi, som også er PSG’s formand.

Under alle planerne for den europæiske superliga fastholdt de franske giganter deres position væk fra dette initiativ. Det var den rigtige opfordring til Nasser, da han fik UEFA’s gode nåde midt i alt kaos. Efter at Agnelli trådte tilbage fra sin stilling, fremsatte Revisionsretten meddelelsen, da PSG-formanden yndefuldt accepterede sin nye rolle.

Nasser føler sig beæret over muligheden.

„Jeg er beæret og ydmyget over at være blevet udnævnt af mine kolleger fra Revisionsrettens direktion til formand,“ sagde han i en erklæring via mål. „Vores organisations lederskab, integritet og samvær har aldrig været mere påkrævet end i dette afgørende øjeblik i europæisk fodbold. Jeg vil give mit betingelsesløse engagement over for hele fodboldsamfundet. Det betyder for alle ECA-medlemsklubber fra alle europæiske nationer og for de fans og samfund, de repræsenterer.

„Sammen med alle mine kolleger i Revisionsrettens bestyrelsesmedlemmer og klubber ønsker jeg at styrke Revisionsretten i dens rolle som Europas klubbers legitime og enestående stemme. Vores spil, der er tilbedt af generationer af tilhængere, vil kun trives under enhed, og det er vores pligt som vogtere af fodbold at opfylde denne forpligtelse.“