Anmeldelse af Bethard Sport

Bethard er en forholdsvis ny spiller på det store online sportsbetting-marked. I forhold til gamle giganter som Unibet og Bet365 er Bethard den nye dreng i klassen, men man bør ikke tage fejl af Bethard af den grund. Der er tale om en stor udbyder, som har lagt stærkt fra land og som til daglig opererer i sportsbetting-udbydernes mekka, Malta, hvorfra alle de store spilleoperatører har hovedbase og hovedlicens.

Bethard Vores Rating 90/100
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
500kr 100 % bonus op til 500 DKK
Besøg Bethard T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk
93 Odds
>30 Spillemarkeder
Ja In-Play Betting
bethard no deposit bonus
Velkomsttilbud
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
Besøg Bethard T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Bethard ved første øjekast

Grundlagt
2018
Sprog
english
german
spanish
french
portugese
show more
Betalinger
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Trustly Logo
Zimpler Logo
Vis mere
Service
E-Mail
Chat
Mobil
HTML App Icon
Minimum indskud
500 kr
Bethard er ejet af Bethard Group, de er oprindeligt fra Sverige og fik dansk spillelicens i august 2018, så bookmakeren har opereret legalt på det danske spillemarked i snart 2 år. Oddsudbuddet er stort, som på mange andre store bookmaker-sites, og brugervenligheden og designet er lige i øjet.

Fordele og ulemper ved at bruge Bethard (vores erfaring)

Ingen er perfekt. Der er altid noget, som er iøjnefaldende fantastisk, mens noget er mindre heldigt. Sådan er det hos alle sportsbetting-udbydere, og sådan er det også hos Bethard. Her er 3 af de største fordele og ulemper hos Bethard, som vores ekspertpanel har gravet sig frem til.

 • Ekstremt konkurrencedygtige odds
 • 24 timers kundesupport
 • Lækkert design og stor brugervenlighed
 • Knapt så stort udvalg af specialspil
 • Ingen live streaming af begivenheder

500kr 100 % bonus op til 500 DKK
90/100 Rating
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Hvilke markeder har Bethard odds på?

Bethard kan præsentere et sublimt udvalg af odds på over 70 forskellige sportsmarkeder. Det løber samlet set op i over 1000 forskellige væddemålsudbud. Antallet af sportsmarkeder kan variere dag for dag, men på en almindelig weekend-dag vil man se hjemmesiden bugne af spiludbud på alt fra fodbold til badminton, over håndbold og boksning, ishockey og atletik og mange mange flere. Hvis der findes en sportsbegivenhed derude, så har Bethard med stor sandsynlighed allerede odds på den.

Bethards absolut største oddsmarkeder

Fodbold er utvivlsomt Bethards helt store trækplaster. Det er her, at de store penge er i omløb og det er her den største interesse ligger for spillerne. Intet slår fodbold i omsætning og popularitet, men visse andre markeder nyder også stor popularitet og fylder godt op i udbuddet hos Bethard. Håndbold, basketball og især tennis er yndede sportsgrene at spille på udover fodbold. Tennis er vokset støt i popularitet rent betmæssigt, fordi det kan være en ret dynamisk måde at spille på. Der kan spilles rigtigt mange bets i en tenniskamp, ikke blot på selve kampen, og ikke bare på selve sættet, men også på selve det aktuelle parti, hvis man vælger at spille live.

bethard dk startside
100 % Velkomstbonus op til 500kr

Væddemål på alle sportsgrene i hele verden og mere til

Udover fodbold og de førnævnte populære sportsgrene, så har Bethard odds på stort set alt hvad der har en puls i sportsverdenen. Der er odds på badminton, bordtennis, curling, brydning, baseball, amerikansk fodbold, atletik, dart, cykling, golf, boksning, motorsport og mange mange andre. Men det er ikke kun sportsgrene, som er under oddsluppen. Der udbydes også væddemål på events og begivenheder udenfor sportsverdenen. Alt lige fra vinderen af X-factor, til næste præsidentvalg i USA eller om der bliver hvid jul, er spilbare begivenheder hos Bethard.

 Spil på alle tænkelige udfald i en fodboldkamp

Fodbold er, ligesom hos alle andre udbydere, Bethards største speciale. Det er her, man henter størstedelen af sin omsætning, og det er her at betterne lægger det meste af deres tid. Derfor har Bethard gjort en dyd ud af at kunne præsentere et rigt og varieret udvalg af væddemålstyper på de helt store og mellemstore fodboldkampe i verden. Til tider tilbydes op mod 175 forskellige spiludbud på en kamp fra en af de store fodboldligaer (La Liga, Premier League og Bundesligaen). Her er et udpluk af, hvad du kan spille på Bethards fodboldkampe:

Hovedmarkeder (de klassiske markeder)

Bethard tilbyder selvfølgelig alle de klassiske spillemarkeder, som man benævner ‘Hovedmarkeder’ på sitet. Her er der tale om kampvinder spil (1X2-markedet), målspil (over/under x antal mål), kampvinder med handicap og ciffertip-spil (spil på korrekt slutresultat). Disse markeder udgør de mest populære og mest spillede overhovedet i en fodboldkamp.
Udover hovedmarkederne udbyder Bethard de mindre klassiske, men stadig populære undermarkeder såsom hjørnesparksspil (over/under, hvem får flest hjørnespark etc.), halvlegsspil (hvem fører ved pausen, hvad er stillingen ved pausen etc.), Dobbeltchancespil, Først til at score, Halvleg/Fuldtid resultat og mange andre.

Specialspil

Udover de store klassiske og mindre klassiske markeder som nævnt ovenfor, findes der i stigende grad sjove udsagnsspil, som ofte er skræddersyede til netop en speciel begivenhed. Det er ofte bets, der relaterer til spiller-handlinger såsom, hvem får gult kort i kampen og hvem bliver vist ud. Hvem scorer hattrick og hvem scorer første mål i kampen. Bethard byder ind med en god håndfuld specialspil på kampene i de store ligaer, men dog ingen spiller-relaterede specialspil på andet end de helt store kampe. Man holder sig i stedet til en fast ramme på godt 25 specialspil til hver kamp, som består af tekniske udsagnsspil såsom: ‘Begge hold scorer i kampen’, Vinderspil kombineret med over/under spil eller spil på offsides og frispark i kampen.

Bethard in Test 90/100
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
500kr 100 % bonus op til 500 DKK Besøg Bethard
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Væddemålstyper og limits

En ting er de forskellige oddsmarkeder og spiludbud noget andet og lige så vigtigt er selve spiltypen. Du kan gå til din betting på flere forskellige måder, men der findes overordnet set to hovedtilgange til spillene: Singlespil eller Multispil. Begge spiltyper har hver sin charme, fordele og ulemper og begge typer kan praktiseres hos Bethard.

Singlespil er spil udelukkende baseret på et eneste udfald, og det er det mest simple bet, du kan placere. Hos Bethard kan alle oddsmarkeder spilles som singler. Multispil er derimod en samling af forskellige bets, der tilsammen udgør en kupon med et samlet odds. Hos Bethard kan du kombinere stort set hvad du vil. En kupon kan bestå af en engelsk rugbykamp, en dansk badmintonkamp og vinderen af 100 meter løb ved et atletik-stævne. Det er helt op til dig at krydre din bet-kupon hos Bethard. Dog er der den regel, at man ikke kan kombinere spil fra samme spilevent, da disse bets er forbundne. Man skal krydre sin kupon med bets fra forskellige events. Det samlede odds kan blive skyhøjt med mange kampe på kuponen, men Bethard forbeholder sig retten til at afvise et multispil, hvis oddset er for højt.

Typiske multispil er:

 • Doubler (Multi med to bets)
 • Tripler (Multi med tre bets)
 • Firlinger (Multi med fire bets)
 • Femlinger (Multi med fem bets)
 • Sekslinger (Multi med seks bets)

Der kan dog spilles et utal af kampe i et multispil, så en 10-ling eller en 11-ling er mulig at spille hos Bethard.

Udover singlespil og multispil kan man også placere sine mange bets i et systemspil. Når du har valgt alle dine bets på Bethard går Bethard selv ind og foreslår, om du ønsker at spille de valgte kampe som singler, som multispil eller som systemer. Systemerne er en mere velovervejet og matematisk tilgang end multispillene, fordi systemerne fordeler dine kampe i mindre kuponer med større gevinstmuligheder men med mindre gevinstsummer.


Bethards odds

Det er ikke for sjov, at Bethard skriver, at de er konkurrencedygtige på odds. Det er et faktum. Flere sammenligninger af oddsmarkedet viser, at Bethard tit ligger i den absolutte top, hvad angår odds. Det er Bethards høje tilbagebetalingsprocent på visse ligaer, der gør, at spiludbyderen kan tilbyde så markant høje odds i forhold til gennemsnittet på markedet. Visse steder har Bethard markedets højeste pris blandt licens-bookmakerne i Danmark og hovedreglen er, at man som oftest ligger i den høje ende af skalaen på stort set alle markeder.

odds bethard
Spille i dag i superligaen – gode odds på Bethard

Bethards bonusser og kampagner

Enhver bookmaker med respekt for sig selv er klar over, at der skal forkæles med andet end blot gode odds på sitet. Der skal mere til for at hive nye kunder ind og der skal mere til for at bevare de eksisterende kunder. Derfor arbejder alle sportsbetting-udbydere med bonusser, velkomstbonusser til nye kunder og bonuskampagner til eksisterende kunder. Sådan er det også hos Bethard. Vi har set nærmere på Bethards velkomstbonus og kampagner her:

Indbetalingsbonus til alle nye kunder

Nye kunder forkæles med en 100 procents indbetalingsbonus på op til 500 kroner. Det betyder at nye kunder altså får fordoblet deres førsteindskud med op til 500 kroner. Således at den samlede bankroll vil nå 1.000 kroner, såfremt man udnytter bonussen til sit maksimale.
Bonussummen skal spilles på odds over 1,90 og den samlede bonussum skal gennemspilles 6 gange i alt for at blive udløst til udbetaling. Det vil sige; er din bonus på 500 kroner, så skal du omsætte denne sum 6 gange (altså for 3.000 kroner) for at kunne åbne op for udbetaling af bonuspengene.

velkomsttilbud sport bethard
Bethards velkomsttilbud 100 % bonus

Cash Out-feature til eksisterende kunder

Bethard har også lanceret gode features for sine eksisterende kunder. Den såkaldte Cash Out-feature er en af de ting, der er med til at gøre livet lidt nemmere for gamle kunder. Cash Out er en funktion, der betyder, at man ikke nødvendigvis behøver brænde inde med et godt bet. Det er en funktion, der kan tages i brug i et live spil, som du står til at vinde, men hvor du ønsker at settle bettet før tid, mod at du så betaler en anelse for det. Sidder du med et godt bet på en stor underdog til et kæmpe odds, hvor underdoggen fører med 5 minutter igen af kampen, så kan du altså vælge at cashe størstedelen af din potentielle gevinst ud før slutfløjtet. Det kan være i en situation hvor du kan se, at det hold du har spillet på, simpelthen er under et kolossalt pres, som kan betyde at du ender med at tabe dit væddemål.

Bethard Bonus
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
Besøg Bethard T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk
1 OPRET EN KONTO
Opret med nogle få steps og tilmeld nyhedsbrev
2 INDBETAL & SPIL
Indbetal mindst 500 DKK for at modtage en 100% bonus på din første indbetaling.
3 Bonusbetingelser
Bonussummen skal spilles på odds over 1,90 og den samlede bonussum skal gennemspilles 6 gange i alt for at blive udløst til udbetaling.

Tilbyder Bethard livebetting?

Livebetting har vundet mere og mere indpas og har nu overgået omsætningen på pregame-markederne hos alle større bookmakere i dag. Bethard holder sig ikke tilbage og kan tilbyde en mere end hæderlig livebetting-afdeling med odds på stort set alle store og mellemstore markeder indenfor fodbold og de større sportsgrene som håndbold, tennis, basketball og ishockey. Under fanebladet ‘Live Odds’ finder man hele Bethards aktuelle livebetting-palet over igangværende kampe samt et skema over fremtidige kampe.

liveodds bethard
Spille live blandt flere sportsgrene på Bethard

Alle tænkelige væddemålstyper på livekampene

Hver kamp, især fodboldkampene, er polstret til med live væddemålstyper såsom hvem der vinder kampen, hvem der scorer flest mål, hvem der får flest hjørnespark, om der scores over eller under et bestemt antal mål, hvem der får flest advarsler og udvisninger, hvem der fører ved pausen, hvad det eksakte resultat bliver til pausen og/eller ved fuldtid. Hver livekamp hos Bethard bugner af spiludbud, og det er blot med til at øge dynamikken voldsomt. Der er rig mulighed for at have op til flere simultane spil i gang og dermed en lige så stor mulighed for at øge sin bankroll på relativt kort tid, da væddemål i en livekamp netop afgøres og opgøres løbende.

Følg med i kampdataene mens du spiller

Bethard tilbyder alle spillere en fin feature med live statistik i hver fodboldkamp. Det betyder, at du kan få stort set al tænkelig data vedrørende kampen direkte ind på din skærm via Bethards livefeed. Det kan være en stor hjælp, hvis man ikke lige kan se den igangværende livekamp på streaming eller på TV. Her får du løbende opdateringer på kampen og er dermed altid ført ajour med kampens udvikling. Hvor på banen bolden er i det pågældende sekund, hvor mange skud på mål der har været indtil da, hvem der har haft flest angreb og lignende informationer.


Kan Bethard spilles på mobilen?

Bethard har endnu ikke udviklet en app, men det betyder ikke, at du ikke kan spille Bethard på din tablet eller mobiltelefon. Bethards site er kompatibelt med Androids, iPhones, smartphones og tablets og kan derfor spilles på alle tænkelige enheder uden problemer. Det betyder dermed også, at du kan tage dine live spil med ud i byen. Du kan spille på næste mål i en Premier League kamp fra din plads i toget. Det eneste der kræves, er internet-dækning.

Bethard Mobil
Spil på bethard over telefonen
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
93 Udbetalingsforhold
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
Bethard Review
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Hvordan er Bethards design?

Bethard har formået at skabe et super lækkert design, som går igen på både netversionen og den mobilvenlige platform. Sitet er holdt i sorte og gule farver, som skaber en fin kontrastfyldt brugerflade, der visuelt set er nem at navigere i. Sitet virker top professionelt og grafikken er optimal. Det emmer af dyre kvalitets-sikre it-løsninger overalt på sitet.


Brugervenlighed

Udover den visuelt fine farveløsning med gule og sorte nuancer, så er Bethards design også tilpas brugervenligt. Sitet ser ikke bare godt ud, det virker også, og det virker optimalt. Der er ingen overspringshandlinger i designet og ingen unødvendig udenomssnak. Man har skåret alt ind til det absolut mest væsentlige, således at brugervenligheden øges til det maksimale. Sitet er smukt men også enkelt og dermed enormt overskueligt at arbejde med og navigere i.


Har Bethard et VIP program?

Bethard har, ligesom mange andre store sportsbetting-udbydere, et VIP Program for eksisterende kunder. Det går i sin enkelthed ud på at alle eksisterende kunder belønnes for sine aktiviteter på sitet, hermed ment i form af omsætning. Jo mere du omsætter, desto flere point sættes der ind på din VIP-konto. Pointene kan i sidste ende kaste flere fine præmier og gaver af sig, som løbende ændres henover året. Der optjenes på alle bets der placeres, og selve ranglisten opdateres 4 gange om året.


Har Bethard dansk spillelicens?

Bethard fik dansk spillelicens i august 2018. Det betyder, at Bethard opererer legalt på det danske spillemarked, og at Bethard er kontrolleret af den danske spillemyndighed og følger den danske spillelovgivning til punkt og prikke. Med dansk spillelicens kommer også et samarbejde med det danske NemID, således at alle danske kunder dermed logger ind på Bethard via sit unikke og personlige NemID.


Hvad er Bethards største features?

Bethard leverer på ekstremt mange planer, men udmærker sig især for en lille håndfuld særlige feature:

 • Ekstremt flot livekamps-scoreboard
 • Øjeblikkelig kontakt med kundesupports livechat via ikon på sitet
 • Flot tilbagebetalingsprocent på de fleste sportsmarkeder

Hvilke betalingsmetoder er der på Bethard?

Før eller siden skal nye og gamle kunder indbetale til eller udbetale fra sin spillekonto. Bethards metoder i den henseende varierer ikke synderligt fra andre markante bookmakere:

Indbetalinger

betalningsudbydere bethardBethard tilbyder følgende indbetalingsmetoder for kunder, der skal overføre penge til sin nye Bethard-spillekonto:

Overførsel af midler til spillekontoen foregår stort set øjeblikkeligt ved brug af både kreditkort eller e-wallet. Minimumsindsatserne varierer alt efter overførselsmetoden, men det vil fremgå tydeligt på sitet, inden der overføres.

Udbetalinger

Alle udbetalinger fra Bethard skal foretages til den konto, hvorfra du indbetalte til at begynde med. Oftest benytter folk sig af kreditkort, og der skal forventes en ekspeditionstid på alt fra 1-3 bankdage, før pengene står på din konto.

Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Trustly Logo
Zimpler Logo

Hvordan er sikkerheden ombord på Bethard?

Bethard har sikkerheden i top. Alene det faktum at man har dansk spillelicens og opererer med NemID login, giver en vis sikkerhed og tryghed som dansk kunde. Udover det er al trafik mellem kunden og Bethard SSL-krypteret, hvilket betyder at al data er skjult, så ingen kan stjæle dine personfølsomme oplysninger. Bethard har desuden vundet flere priser, blandt andet i 2017 ved EGR Awards. Internationale priser og præmier er en blåstempling af en udbyders omdømme og et godt pejlemærke for brugerne.

bethard kundesupport
Du finder ikonet for live chat i højre hjørne

Har Bethard en god kundesupport?

Bethard tilbyder en sublim kundeservice, som kan træffes øjeblikkeligt via livechat. Man trykker bare på det gule livechat-ikon, som følger en overalt nederst i venstre hjørne af sitet.
Der tales dansk og man har åbent 24 timer i døgnet. Udover livechatten kan Bethards kundesupport træffes på e-mail.

 

 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
93 Udbetalingsforhold
 • Massevis af pre-fodboldmarkeder
 • Allround høje odds på sport
 • Eminent design og brugervenlighed
Bethard Review
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Hvilke andre spilletilbud findes der hos Bethard?

Bethard er mere end bare en sportsbetting-udbyder. Som mange af de helt store online spiludbydere kan Bethard også præsentere både online kasino og online live kasino. Det hele foregår fra Bethards hovedside, hvor man via fanebladene øverst på sitet kan navigere sig videre ind i den foretrukne Bethard-afdeling. De fire hovedmenuer er:

Vores erfaring med Bethard

Bethard har ikke opereret synderligt længe på markedet i Danmark, men skal alligevel have de varmeste anbefalinger med på vejen. Oddsudbuddet er stort, som på mange andre store bookmaker-sites, og brugervenligheden og designet er lige i øjet. Men det springende punkt er selve oddsene. Ved flere løbende tests er Bethard bonnet ud med sine flotte odds på de store og mellemstore sportsmarkeder. I visse tilfælde har de ligget i den absolutte top, hvilket i sig selv er beundringsværdigt. Kampen er stor på det enorme sportsbetting-marked, så det at rage frem i flokken med høje odds og stor tilbagebetalingsprocent er en enorm bedrift. Og det skal uden tvivl honoreres af spillerne. Betting er en balancegang mellem mange ting, og selve det at få succes og lave et overskud afhænger i sidste ende ofte af små procenter. Netop de procenter kan spillerne hive hjem i kraft af Bethards flotte tilbagebetaling, som alt i alt netop giver spillerne nogle helt igennem favorable priser og odds.

Sidst men ikke mindst er kundesupport også et vigtigt parameter. Det er rart at møde en medarbejder, som taler dansk og det er endnu rarere at vide, at supporten kan træffes på alle tider af døgnet. Begge aspekter leverer Bethard og det giver altså bare et ekstra plus i bogen.

500kr 100 % bonus op til 500 DKK
90/100 Rating
T&C Apply 18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk