Super Bowl 2020 | Optakt betting og spiltips

hard rock stadium miami super bowl liv 2020
SAN FRANCISCO CA 49ers super bowl

Hvem vinder Super Bowl LIV 2020?

Super Bowl er en af de største endagsbegivenheder i hele verden, og bliver fulgt troligt af millioner af mennesker hvert eneste år. Dette gælder ikke kun amerikanere, eller alle i Nord- og Syd Amerika, men også i Europa og Asien. Specielt i Danmark, er amerikansk fodbold gået fra at være en nichesport hvor man fra starten af 2000 kunne se Elming og Bøjgaard brillere på TV2 Zulu, til en sportsgren fulgt troligt af tusindvis af danskere. Super Bowl 2020 bliver med garanti en fest i mange danske hjem.

Hvilke bookmakere er de bedste når de kommer til Super Bowl 2020?

Vi har her på Betting24 samlet de bedste bookmakere til Super Bowl 2020, så du kan gå direkte til de bedste væddemål og specials, uden selv at skulle sammenligne alle de tilgængelige bookmakere. Uanset hvilken bookmaker du vælger, kan du ligeledes være sikker på at de lever op til vores skrappe krav om at tilbyde spillere de bedste markeder, højeste odds, et let-overskueligt design, super kundeservice, fantastiske live betting muligheder, og meget mere.

Ekspertbedømmelse
Fremhævninger
Velkomsttilbud
500kr
100 % bonus op til 500 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
500kr
100 % bonus op til 500 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
888sport Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Værktøjer til ansvarligt spil
 • Kæmpe spiludvalg
 • Høj kvalitet og sikkerhed
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Værktøjer til ansvarligt spil
 • Kæmpe spiludvalg
 • Høj kvalitet og sikkerhed
LeoVegas Sport Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Dedikeret App
 • Altid Høje Odds på Al Sport
 • Mulighed for ODDSBOOST
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Dedikeret App
 • Altid Høje Odds på Al Sport
 • Mulighed for ODDSBOOST
Betfair Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Hvor afholdes Super Bowl 2020?

Dette års Super Bowl skal spilles på Hardrock Stadium i Miami, Florida, hvor 65.326 tilskuere på lægterne vil gøre den 54. udgave af Super Bowl til en mindeværdig en af slagsen. Det er ikke første gang at Super Bowl spillers i Miami, hvilket er sket fem gange tidligere (1989, 1995, 1999, 2007 og senest i 2010).

Super Bowl 2020 sparkes i gang 00:30, mandag d. 3. februar 2020, og kan blandt andet ses via. et NFL GamePass, hvor man får det hele på fodboldens modersmål. Er man mere til at se optakten og kampen med danske kommentatorer, har TV3+ og Viaplay de danske rettigheder.

Hard Rock Stadium Super Bowl LIV 2020 Kansas City Chiefs vs San Fracisco

Hard Rock Stadium i Miami – Viser dette års Super Bowl LIV, kampen mellem Kansas City Chiefs vs. San Francisco 49ers

Hvem skal spille Super Bowl 2020?

I denne 54. udgave af Super Bowl står Kansas City Chiefs (fra AFC West) overfor San Fransisco 49ers (fra NFC West). Begge hold har været forholdsvis suveræne i hver deres division, og med en sæson der blot har budt på henholdsvis 3 og 4 nederlag til de to hold, er der ingen tvivl om at begge hold kommer stærkt ind til dette års Super Bowl. De to hold har spillet fantastisk offensivt football igennem sæsonen, og selv i dette års playoff scorede Chiefs hele 51 points imod Houston Texans og 35 points i deres konference-finale mod Tennessee Titans. Modstanderen fra 49ers lavede 27 points mod Minnesota Vikings og 37 points i konference-finalen imod Green Bay Packers. Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til en kamp, som kan eksplodere rent pointmæssigt.

Hvilke markeder kan man spille på til Super Bowl 2020?

Der er traditionen tro masser af forskellige markeder at spille på til dette års Super Bowl. Et par af de mest populære, samt et par af de mere utraditionelle bliver du præsenteret for lige her – du finder typisk mere end 200 forskellige markeder til Super Bowl:

Coin Toss Resultat

Hos Unibet finder vi et rigtig 50/50 væddemål, hvor der formegentlig ikke er så meget brugbar statistik bag, og virkelig må siges at være et helt tilfældigt væddemål at indgå, men ikke desto mindre et sjovt hyggespil til at åbne aftenens Super Bowl på. Spil på aftenens coin toss hvor både Heads og Tails give odds 1,98 hos Unibet.

Missed Field Goal

Man kunne godt forestille sig at en kicker er mere nervøs i en finale, hvor langt mere er på spil, end der er i løbet den regulære sæson. Ligeledes må det formodes at de to field goal kickere ikke kommer til at sparke alt for mange gange i løbet af kampen. Få spark og med meget på spil, tror vi på at de få forsøg der kommer i løbet af kampen, bliver med ”kolde kickere”, hvorfor der kan være værdi at spille at der i løbet af kampen bliver misset et field goal forsøg. Det bedste odds på dette udsagn kan findes hos NordicBet, hvor du får 2,06 gange pengene igen, hvis der bliver misset et forsøg på et field goal.

leovegas sport super bowl liv 2020

Leo Vegas Sport tilbyder grusomme odds til den sidste kamp i Super Bowl LIV 2020

Over/Under 60,5 points

Med to så stærke offensiver, er der lagt op til at der bliver scoret rigtig mange point. Selvom over 60,5 points i kampen umiddelbart virker som et urealistisk spil med det blotte øje, så tror vi på at dette har en stor sandsynlighed for at indtræffe. Dette spil kan spilles hos Betfair til markeds bedste odds på 2,75.

Vindere af kampen (inklusiv overtid)

Til at slutte aftenen af, kan man sætte lidt penge på vinderen af dette års Super Bowl, og rammer man rigtig, så slutter en forhåbentlig fantastisk nat af med en gevinst! De bedste odds på de to hold, inklusiv overtid, finder du hos henholdsvis Bet365 og NordicBet. Bet365 tilbyder 1,80 på en Super Bowl-titel til Chiefs. Tror du mere på at 49ers løber med Vince Lombardi-trofæet, så tilbyder NordicBet odds 2,11 på dette udsagn.

Hvem skal du holde øje med i dette års Super Bowl?

Én af de ting der er værd at holde øje med, er uden tvivl om 49ers’ secondary kan dæmme op for Chiefs hurtige offense! 49ers’ secondary skal holde ekstremt fokus på hvad, blandt andet, de tre Wide Receivers (WR), Tyreek Hill, Mecole Hardman og Sammy Watkins, finder på af løjer! Får de tre lov til at folde sig ud, som de har gjort i løbet af denne sæson, bliver det svært for 49ers.

San Francisco 49ers defence in action against Green Bay Packers

Vil Tyreek Hill, Mecole Hardman eller Sammy Watkins tage MVP-titlen hjem i Super Bowl?

Vi kunne have valgt mange andre ting at holde øje med i dette års Super Bowl, men ovenstående bliver med stor sandsynlighed udslagsgivende i forhold til hvor stort et festfyrværkeri vi kommer til at have i år.

Vores spiltips til Super Bowl 2020

Hos Betting24 har vi haft et bredt kig på de alle de forskellige spil der bliver udbudt til et event som Super Bowl. Vi har tidligere nævnt, at vi er overbevist om, at der kommer til at falde mange scoringer, hvorfor et touchdown-spil er hvor vi finder værdien.

Vores anbefalede spiltips er at spille på Kansas City Chiefs’ Tyreek Hill til at scorer et touchdown i løbet af kampen – med syv touchdowns i løbet af sæsonen, er han den receiver der har scoret flest touchdowns for Kansas City Chiefs i denne sæson. Hos betfair får du 2,10 gange pengene igen, hvis du spiller på Tyreek Hill til at score mindst ét touchdown i løbet af dette års Super Bowl.

500kr
100 % bonus op til 500 DKK
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK