Wales - Schweiz | EM 2021 : 12.06.2021| Betting Tips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Wales mod Switzerland i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 12.06.2021 | 14:00 CET
wales V swiss
sieg sieg Niederlage sieg sieg Præstation sieg sieg sieg sieg unentschieden
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
2.20 af 22bet_logo_side
Uafgjort
3.00 af comeon betting tips
Udeholdet Vinder
3.60 af bet365 logo tip

Tre kampe spilles lørdag d. 12. juni ved EM 2021, herunder førsterundekampen i gruppe A mellem Wales og Schweiz. Kampen spilles på Baku Olympic Stadium i Baku, Azerbaijan.

Kampinfo:

  • Wales-Schweiz
  • Gruppe A – Første runde
  • Dato – 12/6/2021
  • Kamptidspunkt – 14:00 CET
  • Stadion: Baku Olympic Stadium, Baku, Azerbaijan
Bedste odds for kampenWales - Schweiz Ekstremt Stort Spiludvalg Live Streaming af Sport Mest Avanceret Livekamp og -odds

Wales Statistik og form

Wales debuterede som deltager ved EM for fem år siden i Frankrig, og “the Dragons” overraskede alt og alle ved at nå helt til semifinalen. Denne gang må de dog karakteriseres som underdogs, eftersom deres odds for samlet sejr ved mesterskabet er på 201.00. Det afholder dem dog ikke fra at håbe på endnu en overraskelse.

Ved kvalifikationen til EURO 2020 sluttede Wales som nummer 2, efter en samlet præstation der bød på fire vundne kampe, samt et par uafgjorte og tabte. De sluttede dermed tre point efter Kroatien, men vigtigst af alt et enkelt point foran Slovakiet. “The Dragons” præsterede en målscore på 10:6, og der blev scoret færre end tre mål i seks ud af holdets otte kampe. I Wales’ sidste fem kampe, og her tælles alle turneringer med, har holdet præsteret at vinde fire af dem, og har kun tabt en enkelt.

wales
Seneste vundne kamp mod Schweiz: (10/7/2011)
2:0

Wales Nyheder

Den legendariske 31-årige wing Gareth Bale (90 kampe på landsholdet, samt 33 mål) er holdets absolutte nøglespiller. Også ved årets EURO 2020-turnering forventes han at træde forrest, men husk endelig også at holde øje med en spiller som Daniel James (19 kampe og 4 mål på landsholdet), som har scoret tre mål i 14 kampe for Manchester United i denne sæson. Aaron Ramsey (61 kampe og 16 mål på landsholdet) er også værd at holde øje med, trods det at han i de seneste måneder har døjet med diverse skader. Den 30-årige midtbanespiller forventes dog at være klar til kamp.

Switzerland Statistik og form

“The Red Crosses” kvalificerede sig til EURO 2020 efter et imponerende gruppespil, hvor de i gruppe D hentede 17 points i otte kampe. Samlet set fik de fem sejre, to uafgjorte samt et enkelt nederlag med sig fra gruppespillet, samt en målscore på 19:6. Hele 14 forskellige spillere scorede undervejs i gruppespillet for holdet.
Træner Vladimir Petkovics hold møder op til turneringen som ubesejrede i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort. Mest markant er vel formentlig den nylige og fremragende 3-0 sejr over Ukraine. Schweiz har kun en enkelt gang tidligere spillet sig videre fra gruppespillet ved et EM, og samlet set har de deltaget i turneringen fem gange. De er underdogs ved årets EM, og deres odds på 67.00 understreger dette.

swiss
Seneste vundne kamp mod Tyrkiet: (12/10/2010)
4:1

Switzerland Nyheder

Schweiz møder op til årets EM med høje forventninger, eftersom alle holdets nøglespillere pt. er i topform. “The Red Crosses” må karakteriseres som et hold med masser af erfaring, og samtlige deres nøglespillere er i slutningen af 20’erne, på nær 24-årige Denis Zakaria (31 kampe og 3 mål på landsholdet), Nico Elvedi (25 kampe og 1 mål på landsholdet) og Breel Embolo (42 kampe og 5 mål på landsholdet). Granit Xhaka (92 kampe og 12 mål på landsholdet) og Xherdan Shaqiri (89 kampe og 23 mål på landsholdet) forventes i vanlig stil at kontrollere holdet fra midtbanen.

Wales – Switzerland Indbyrdes opgør

Fire gange tidligere har de to hold mødt hinanden, og hidtil har Schweiz vundet tre af kampene. Seneste kamp mellem holdene blev spillet i 2011, og blev vundet 2-0 af Schweiz. Alle kampene mellem holdene er i øvrigt spillet i forbindelse med kvalifikationsturneringer til EM.

Wales – Switzerland Betting Odds

Schweiz er lille favorit til at vinde kampen med et odds på 2.20 på Bet365 Sportsbook. “The Dragons” er underdogs, og spås med et odds på 3.60 kun en lille chance for at vinde kampen. Oddset for et uafgjort resultat er på 3.05. Det forventes at kampen bliver hård, og at der bliver gået til den, så oddset for at der scores under 2,5 mål er på 1.57.

Wales – Switzerland – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Dette må forventes at blive en tæt kamp mellem et par defensivt orienterede hold. Der er tale om en førsterundekamp, og som sådan er der rigtig meget på spil. Begge hold forventes derfor at starte kampen ud i et sikkert og roligt tempo, og med fokus på forsvaret. Som sådan er det et godt tip at bette på, at der scores under 2,5 mål i kampen. Trods det at oddset måske ikke er super imponerende, så ville vi trods alt blive ret så chokerede, hvis der rent faktisk ender med at blive scoret flere end tre mål i kampen.

Ekspert Betting Tip: Under 2.5 mål
1.57