Uruguay vs Sydkorea odds, tips og spilforslag (24/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til åbningskampen i Gruppe H ved VM i 2022, hvor verdens 13. bedste landshold, Uruguay, tørner ud mod verdens 28. bedste landshold, Sydkorea.

VM 2022 | 24.11.2022 | 14:00
uruguay V south korea
sieg Niederlage sieg unentschieden sieg Præstation sieg unentschieden Niederlage sieg sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,83  af Bethard logo
Uafgjort
3,25  af bet365 logo tip
Udeholdet Vinder
4,35  af 888sport logo tip

Om kampen

I den første kamp i Gruppe H venter der et spændende og intenst opgør mellem Uruguay og Sydkorea. Selvom de to nationer på papiret er relativt tætte, er Uruguay favoritter til at vinde kampen.

Kampen spilles den 24. november på det nybyggede Education City Stadium, der har en tilskuerkapacitet på 45.000, hvor et tætpakket stadion skal se de sydkoreanske stjerner som Min-Jae Kim, Jae-Sung Lee, Heung-Min Son og Gue-Sung Cho overraske i kampen mod de uruguayanske verdensstjerner som Ronald Arujo, Matias Vina, Rodrigo Bentancur, Federico Valverde og Darwin Nunez.

  • Uruguay – Sydkorea
  • Gruppe H
  • Dato – 24/11/2022
  • Starttidspunkt – 14:00
  • Stadion: Education City Stadium

Uruguay form

Op mod VM i Qatar 2022 har Uruguay været i en imponerende form med flere flotte sejre. Den sydamerikanske nation har blandt andet vundet imponerende 4-1 over Venezuela, 1-0 over Peru, 2-0 over Chile, 3-0 over Mexico og 5-0 over Panama. Der har dog også været et nederlag på 1-0 over Iran undervejs i optaktsfasen samt et uafgjort 0-0 resultat mod USA.

Uruguay betragtes ikke som favoritter til at vinde verdensmesterskabet i Qatar 2022, men de har holdet og formen til at nå langt. Derfor forventes det også, at de som minimum går videre fra Gruppe H, der foruden Uruguay og Sydkorea består af Portugal og Ghana.

uruguay
Uruguay – seneste sejr over Sydkorea: Venskabskamp i 2014
1-0

Sydkorea form

Sydkorea har haft en fin optakt til VM-slutrunden i Qatar, og du har blandt andet vundet 1-0 over Cameroun, 3-0 over Hong Kong, 3-0 over Kina og 4-1 over Sydkorea. Dog har hele optaktsfasen ikke været uden de store problemer, og det sydkoreanske landshold har ligeledes tabt 3-0 over Japan og spillet uafgjort mod både Costa Rica og Paraguay.

south korea
Sydkorea– seneste sejr over Uruguay: Venskabskamp i 2018
1-0

Tidligere indbyrdes opgør

Uruguay og Sydkorea har historisk set mødt hinanden på grønsværen hele otte gange tidligere, hvilket faktisk er imponerende med tanke på, at de er i to forskellige internationale fodboldforbund. Seneste kamp mellem de to nationer var tilbage i 2018. Det var en venskabskamp, som endte med en sejr på 2-1 til Sydkorea. Sidste betydningsfulde kamp mellem Uruguay og Sydkorea var i 2010 under verdensmesterskabet, som endte med en 2-1 sejr til Uruguay.

Historisk set har Sydkorea været stærkest, og de har fået seks sejre i de i alt otte indbyrdes opgør mod Uruguay. Dog tyder alt på, at favoritrollen har tippet, især med den seneste nye generation af unge spiller fra Uruguay, der til dagligt spiller og imponerer i de største klubber i Europa.

Uruguay vs Sydkorea odds

Hvis vi kigger på bookmakernes forventninger op til kampen, er der absolut ingen tvivl. De forventer et spændende og intenst opgør mellem Uruguay og Sydkorea, hvor Uruguay dog er klare favoritter til at vinde kampen.

Hos bookmakeren Bethard får du blandt andet odds 1,83 på en sejr til Uruguay, mens en sejr til Sydkorea giver odds 4,35. Hvis Sydkorea formår at overraske og få hevet et uafgjort resultat hjem i kampen, kan du hos selv samme bookmaker få odds 3,25 på et ‘kryds’ I kampen.

Hvis vi dykker lidt længere ned i oddsene, er der meget der tyder på, bookmakerne forventer en smal sejr til Uruguay. Hvis vi kigger på kampens resultat, giver en 1-0-sejr på Uruguay 4,95 gange pengene igen hos Bethard, mens en 2-0-sejr giver odds 7,00 og en 2-1-sejr til Uruguay giver odds 8,00. Hvis Sydkorea leverer miraklet og vinder 1-0, kan du få odds 9,00 hos Bethard, mens 0-0 giver odds 7,75 og 1-1 giver odds 5,75.

Uruguay vs Sydkorea betting tips

Selvom det kan være fristende at spille på en uafgjort i kampen mellem Sydkorea og Uruguay, ligger det i kortene, at Uruguay vinder kampen. Så vores eksperters betting tip er, at Uruguay vinder til odds 1,83 hos Bethard.

Icon
Ekspert Betting Tip: Uruguay vinder
1,83