Ungarn - Portugal | EM 2021 : 15.06.2021| Spiltips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Ungarn mod Portugal i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 15.06.2021 | 18:00 CET
hungary 1 V portugal
sieg sieg unentschieden sieg unentschieden Præstation sieg unentschieden sieg sieg Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.65 af bet365 logo tip
Uafgjort
3.9 af 22bet_logo_side
Udeholdet Vinder
5.11 af betway logo side

Ungarn og Portugal mødes i åbningskampen i gruppe F på Puskas Arena i Budapest. Ungarn er vært for en slutrundekamp for første gang i både EM og VM-regi. Hjemmeholdet kommer ikke blot til at møde de regerende europamestre fra Portugal, men også verdensklassehold fra Tyskland og Frankrig i en af de hårdeste grupper i moderne fodboldhistorie.

Kampinfo:

  • Ungarn-Portugal
  • Gruppe F – Første spillerunde
  • Dato – 15/06/2021
  • Starttid – 18:00 CET
  • Sted: Puskas Arena I Budapest, Ungarn
Bedste odds for kampen Ungarn - Portugal Ekstremt Stort Spiludvalg Live Streaming af Sport Mest Avanceret Livekamp og -odds

Ungarn Statistik og form

Ungarn deltager i en EM-slutrunde for fjerde gang i alt og anden gang i træk efter 44 års pause fra EM. Da de endelig kvalificerede sig til EURO 2016, formåede de også at vinde deres gruppe efter en 3-3-uafgjort mod Portugal, før de blev slået ud af Belgien i knockout-fasen.
Kvalifikationen var på ingen måder en let opgave for Marco Rossis mandskab, der sluttede som nummer fire i gruppen. Ungarn var et point efter Slovakiet, to efter Wales, mens Kroatien vandt gruppen. Ungarerne lykkedes dog alligevel med at kvalificere sig via Nations League, hvor holdet slog Bulgarien 3-1 i semifinalen, inden man mødte Island, der var en af overraskelserne ved EM i 2016.
Den 12. november i Puskás Aréna vil blive husket længe. Her var Ungarn bagud 0-1 med to minutter tilbage, da Loïc Négo udlignede, hvorefter den unge Dominik Szoboszlai fandt netmaskerne i de allersidste sekunder af overtiden og gav Ungarn en vanvittig 2-1 sejr og en billet til EURO 2020.

hungary 1
Sidste sejr over Portugal
Ikke registreret

Ungarn Nyheder

Det ungarske hold begyndte kvalifikationen til VM i Qatar med to sejre og en uafgjort, der blev hentet i et skydetelt af en 3-3-kamp mod Polen
Den 28-årige Leipzig-forsvarer Willi Orban (20 landskampe, 5 mål) er en de fremtrædende spillere på holdet. Holdets keeper, den 31-årige Péter Gulácsi (37 landskampe), optræder for samme klub og er en højt respekteret målmand i den tyske Bundesliga. Den sidste mand i stjernetrioen er såmænd også fra Leipzig – i form af den 20-årige Dominik Szoboszlai (12 landskampe, 3 mål) – en af de mest lovende spillere i Europa.

Portugal Statistik og form

Portugal, der også går under kælenavnet ” A Seleção”, havde ikke den bedste EM-kvalifikation og sluttede på andenpladsen i gruppe B efter Ukraine. De spillede uafgjort mod Serbien (1-1) i Lissabon, men mistede førstepladsen efter de to kampe mod ukrainerne. Her lykkedes det blot portugiserne at hente et enkelt point med et 0-0-resultat hjemme på Estadio da Luz i åbningskampen i gruppen og senere et 1-2-nederlag i Ukraine. På den anden side skortede det ikke på mål fra Portugal, der scorede 22 mål (2,79 mål pr. kamp) i otte kampe – med Christiano Ronaldo som manden bag halvdelen.

portugal
Sidste sejr over Portugal: (03/09/2017)
1:0

Portugal Nyheder

Portugal har taget hul på VM-kvalifikationen med syv point i tre kampe – heriblandt en 2-2-gyser i Serbien. Landstræner Fernando Santos har ansvaret for en af de bedste unge generationer i nationens historie. Det portugisiske forsvar har et stort potentiale med spillere som Rúben Dias og Joao Cancelo. Deres holdkammerat fra Manchester City, den 26-årige Bernardo Silva, har været en fast del af holdet siden 2017. Den offensive styrke er også i top takket være navne som Bruno Fernandes, Diogo Jota og Joao Felix. Og selvfølgelig den 36-årige superstjerne Christiano Ronaldo, anføreren med 173 landsholdskampe og utrolige 103 mål.

Ungarn – Portugal Indbyrdes opgør

Ungarn har aldrig vundet en kamp over Portugal. De to hold har mødt hinanden 13 gange siden 1926, og i den periode har Portugal vundet ni kampe, mens det er blevet til fire uafgjorte. De seneste møder fandt sted i kvalifikationen til VM 2018, hvor “A Seleção” vandt begge kampe.

Ungarn – Portugal Betting Odds

Odds ligger på 5,0 for ungarsk sejr, 1,65 for sejr til Portugal og 3,80 for uafgjort hos BET365.

Ungarn – Portugal – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Portugal, vinder af både EURO 2016 og UEFA Nations League 2019, er stor favorit her, og med Cristiano Ronaldo, som har rundet 36 år, vil de gøre alt for at tilføje endnu et trofæ til skabet. Fernando Santos vil være hårdt presset til at sikre sig tre point i dette indledende opgør mod Ungarn, når man tager den hårde gruppe i betragtning. Portugal har muligvis undervurderet nogle hold i kvalifikationen, men her står de på den store scene, og det sker ikke her. Så ganske enkelt – Portugal skal vinde her.

Ekspert Betting Tip: Portugal vinder
1.65