Tyskland vs Japan odds, bettingtips og spilforslag (23/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til åbningskampen i Gruppe E ved VM i 2022, hvor verdens 11. bedste landshold, Tyskland, tørner ud mod verdens 24. bedste landshold, Japan.

VM 2022 | 23.11.2022 | 14:00
germany V japan
unentschieden Niederlage sieg unentschieden unentschieden Præstation unentschieden sieg sieg unentschieden sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,35  af Unibet logo tip
Uafgjort
5,05  af 888sport logo tip
Udeholdet Vinder
8,80  af bet365 logo tip

Om kampen

Tyskland og Japan åbner ballet i Gruppe E ved VM i Qatar, og spiller gruppens åbningskamp på det nybyggede Khalifa International Stadium.

Gruppe E består foruden Tyskland og Japan af Spanien og Costa Rica, og derfor venter der et spændende opgør mellem to nationer, der forventes sammen med Spanien at skulle spille om at komme videre fra gruppen.

Vi kan derfor se frem til en spændende kamp mellem Japan og Tyskland, hvor opgørets vigtighed kan gøre, at det hele bliver en lidt fastlåst affære med fokus på defensiven og dermed få mål med en smal sejr til et af holdene.

  • Tyskland – Japan
  • Gruppe E
  • Dato – 23/11/2022
  • Starttidspunkt – 14:00
  • Stadion: Khalifa International Stadium

Tyskland form

Tyskland, der i folkemunde kaldes ‘mannschaft’, har haft svingende resultater op til VM i Qatar, hvor de i Nations League i deres seneste 5 kampe dog ikke har haft et nederlag. Derimod har de vundet 5-2 over Italien, spillet uafgjort 1-1 over Holland, Ungarn, Italien og England.

Det tyske landshold har dermed ikke vist storform i kampene op mod VM2022 i Qatar, men har dog vist, at de kan spille resultatorienteret med en solid defensiv, der muligvis kan føre dem langt i turneringen. Det gør også, at Tyskland er favoritter til at gå videre fra gruppe E sammen med Spanien, om end Japan har gode chancer for at overraske med deres hurtige og vævre kombinationsspil.

germany
Tyskland – seneste sejr over Japan: Venskabskamp i 2004
3 - 0

Japan form

Japan har i 2022 ikke vist storform i deres optakt til verdensmesterskabet i Qatar, og har ligesom Tyskland flere svingende resultater, men dog med flere nederlag og sejre. Japan har blandt andet vundet 4-1 over Ghana, 6-0 over Hong Kong, 3-0 over Sydkorea. Dog har de spillet uafgjort mod Kina og tabte finalen i Kirin Cup med 3-0, hvor de mødte Tunesien.

Selvom Japan på papiret har et godt landshold, ser det ud til, at det tyske ‘mannschaft’ bliver alt for stor en mundfuld for det japanske landshold, som derfor ikke forventes at gå videre fra gruppespillet.

japan
Japan – seneste sejr over Tyskland: Ingen. Bedste resultat i 2006
2 - 2

Tidligere indbyrdes opgør

Tyskland og Japan har kun mødt hinanden ved to lejligheder, og begge gange var der tale om venskabskampe. Det første indbyrdes opgør var i 2004, hvor Japan led et nederlag på 3-0 over tyskerne, mens holdene spillede uafgjort ved en venskabskamp i 2006.

Det er derfor ved at være næsten 20 år siden, at de to nationer tørnede ud mod hinanden i en landskamp, og de har aldrig spillet mod hinanden i en betydende kamp. Derfor kan der også potentielt vente en spændende kamp mellem to nationer, hvis filosofiske tilgang til fodbold ikke kunne være anderledes. Men Tyskland er storfavoritter til kampen, hvilket også afspejles i bookmakernes odds til kampen.

Tyskland vs Japan odds

Bookmakerne er ikke i tvivl, og efterlader ikke Japan de store chancer i kampen mod Tyskland, som er favoritter til at vinde kampen og gå videre fra gruppespillet.

Hos Unibet får du eksempelvis odds 1,35 på, at Tyskland vinder kampen, mens en uafgjort giver odds 5,05. Hvis Japan overrasker og mod eksperternes samt bookmakernes forventninger vinder kampen mod Tyskland, har du hos selv samme bookmaker mulighed for at få pengene 8,80 gange igen.

Hvis du spiller på resultatet, er det mest sandsynlige scenarie ifølge bookmakerne, at kampen ender 2-0 med Tyskland som sejrsherrer. Det resultat giver Unibet odds 6,50 på, mens du ved en 1-0-sejr til Tyskland får odds 7,00.

Tyskland vs Japan betting tips

Tyskland er storfavoritter til at vinde kampen, og vores betting tip er derfor, at du spiller på en tysk sejr til odds 1,35 hos Unibet.

Icon
Ekspert Betting Tip: Tyskland vinder
1,35