Tyrkiet - Italien | EM 2021 : 11.06.2021| Spiltips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Tyrkiet mod Italien i EM 2020. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2020 | 11.06.2021 | 20:00 CET
turkey V italy 1
unentschieden sieg sieg Niederlage sieg Præstation sieg sieg sieg sieg sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.50 af betway logo side
Uafgjort
4.00 af bet365 logo tip
Udeholdet Vinder
8.00 af 22bet_logo_side

Tyrkiet møder Italien i åbningskampen for EM 2021, og her får du det bedste spilforslag sammen med holdnyheder, statistikker og tendenser forud for kampen, der åbner EM-slutrunden 11. juni 2021.

Kampinfo:

  • Tyrkiet-Italien
  • Gruppe A – Første runde
  • Dato – 11/6/2021
  • Starttid 20:00 CET
  • Sted: Stadio Olimpico, Rom, Italien
Bedste odds for kampen Tyrkiet - Italien Rigtig god indbetalingsbonus Konkurrencedygtige odds De bedste esport spil

Tyrkiet Statistik og form

Tyrkiet havde en let opgave i kvalifikationen til EM og sluttede på andenpladsen i gruppe H med 23 point for 10 kampe. Tyrkerne vandt syv kampe og tabte blot et enkelt opgør på vejen – ligesom holdet var ubesejrede i de to møder med de regerende verdensmestre fra Frankrig.
Senol Gunes’ mandskab viste overbevisende forsvarsspil I kvalifikationen og lukkede bare tre mål ind – og scorede 18 gange i den anden ende. I de sidste tre kampe har Tyrkiet høstet et par solide sejre med 3-0 over Norge og 4-2 over Holland, mens det blev til et skuffende 3-3-resultat på hjemmebane mod Letland.

turkey
Sidste sejr over Italien
Ikke registreret

Tyrkiet Nyheder

Den 29-årige angriber Cenk Tosun viste med fem mål vejen for Tyrkiet i kvalifikationen. Uheldigvis blev Tosun ramt af en knæskade i april og går derfor glip af hele EM-slutrunden. Anføreren Burak Yilmaz (66 landskampe, 28 mål) bliver manden, som tyrkerne skal sætte deres lid til i front, Hakan Calhanoglu (55 landskampe, 13 mål) skal lede og fordele spillet på midtbanen, mens Caglar Soyuncu er en nøglespiller i den bageste kæde.

Italien Statistik og form

Italien cruisede sig gennem kvalifikationen og vandt gruppe J med ti sejre i ti kampe. De azurblå sluttede hele 12 point foran Finland og havde en målscore på imponerende 37-4. Roberto Mancini’s drenge har nu spillet utrolige 25 kampe på stribe uden nederlag. I den periode har italienerne vundet 20 gange – inklusive tre sejre over Bulgarien, Nordirland og Litauen i VM-kvalifikationen. I de seneste ti kampe har Italien kun lukket et enkelt mål ind.

italy 1
Sidste sejr over Tyrkiet : (11/6/2000)
2;1

Italien Nyheder

Da Roberto Mancini overtog posten som italiensk landstræner i 2018, besluttede han at udtage en del unge talenter og blande dem med nogle få erfarne spillere. Den 24-årige Nicolo Barelle (21 landskampe, 4 mål) og den 23-årige Manuel Locatelli (9 landskampe, 1 mål) blev nøglespillere på midtbanen hos de azurblå, mens 23-årige Federico Chiesa (24 landskampe, 1 mål) blev en del af angrebet sammen med den 31 år gamle Ciro Immobile (45 landskampe, 12 mål).

Tyrkiet – Italien Indbyrdes opgør

Tyrkiet og Italien mødes for første gang siden 2016, hvor de delte i porten med 1-1 i en venskabskamp. Tilbage i 2000 tørnede de to mandskaber sammen i gruppefasen ved EM, og her vandt Italien med 2-1. Italien er ubesejrede i de seneste syv opgør mod Tyrkiet – med fire sejre og tre uafgjorte som facit.

Tyrkiet – Italien Betting Odds

Italien er værter for Tyrkiet på Stadio Olimpico i Rom, så det er ikke mærkeligt, at de azurblå står som favoritter til odds 1,50. Bookmakerne forventer ikke nogen målrig affære her, og oddsene for under 2,5 mål er på 1,60 hos Bet365, mens det giver 2,25, hvis begge hold scorer.

Tyrkiet – Italien – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Italien er solide favoritter – og med god grund. Italienerne har på papiret et bedre hold end Tyrkiet, og samtidig spiller hjemmebanefordelen en stor rolle i åbningskampen ved EURO 2020. Tyrkiet vil utvivlsomt komme med et defensivt udgangspunkt og satse på kontramuligheder, mens Italien vil være boldbesiddende og tålmodigt vente på mulighederne på den sidste tredjedel af banen.
Et væddemål på under 2,5 mål ligner det logiske valg. Italiens forsvar har været forrygende i de seneste to år og værterne vil være fint tilfredse med en snæver sejr, når åbningskampens vigtighed tages i betragtning. Gå med under 2,5 mål eller italiensk sejr.

Ekspert Betting Tip: Italien vinder
1.50