Om kampen

Frankrig er som det første hold ved VM-slutrunden videre til ottendedelsfinalerne før tredje og sidste spillerunde.

Det betyder også, at de kan stille op til kampen med nogle af reservere og dermed give stjernespillerne en tiltrængt pause inden de vigtige knock-out-kampe. Tunesien har på papiret stadig en teoretisk chance for at gå videre til knock out-fasen.

Det sker dog kun i tilfælde af, at Danmark og Australien spiller uafgjort i selv samme gruppe (D), mens Tunesien i så fald skal vinde deres kamp mod Frankrig med mere end to mål. Hvis det sker, kan Tunesien gå videre sammen med Frankrig.

  • Tunesien – Frankrig
  • Gruppe D
  • Dato – 30/11/2022
  • Starttidspunkt – 16:00
  • Stadion: Education City Stadium

Tunesien form

Tunesien havde en god optakt til VM i Qatar, hvor de blandt andet vandt over Japan, spillede uafgjort mod Botswana og Mali samt fik imponerende sejre over Chile og Guinea.

Tunesien deltager for sjette gang ved verdensmesterskabet i fodbold, men har aldrig spillet sig videre fra gruppespillet, og der skal mirakler til, før de går videre fra gruppe D, omend de har en teoretisk chance for, at det sker.

For at Tunesien skal gå videre, kræver det, at Danmark og Australien spiller uafgjort, mens Tunesien selv vinder med mere end to mål over Frankrig.

Hvilket virker urealistisk set i lyset af, at de spillede 0-0 mod Danmark samt tabte 1-0 over Australien tidligere i turneringen.

Last Win Team Logo Tunesien – seneste sejr over Frankrig: Venskabskamp i 1971. 2-1

Frankrig form

Frankrig kvalificerede sig til VM i Qatar i imponerende stil, men har flere svingende resultater med fra Nations League-turneringen med i bagagen.

Op til VM i Qatar tabte Frankrig både over Danmark og Kroatien, mens de spillede uafgjort mod Kroatien og Østrig.

Frankrig er dog kommet flyvende fra start i gruppe D, hvor de først vandt 4-1 over Australien og herefter 2-1 over Danmark. Det betyder også, at Frankrig før kampen mod Tunesien allerede er kvalificeret til ottendedelsfinalerne, og dermed kan spare vigtige spillere før knock-out-fasen.

Last Win Team Logo Frankrig – seneste sejr over Tunesien: Venskabskamp i 2008. 3-1

Tidligere indbyrdes opgør

Historisk set har Frankrig og Tunesien blot mødt hinanden på grønsværen fem gange tidligere. Det er blevet til to sejre til Frankrig, to uafgjorte kampe og én sejr til Tunesien.

Seneste kamp mellem de to hold var helt tilbage i 2010. Det var en venskabskamp, som endte uafgjort 1-1.

Kampen før var ligeledes en venskabskamp. Den blev spillet i 2008, og her vandt Frankrig en storsejr på hele 3-1.

Tunesien vs Frankrig odds

Bookmakerne er ikke i tvivl før kampen mellem Tunesien og Frankrig – de regerende verdensmestre fra Frankrig er store favoritter til at vinde kampen.

Hos Comeon får du eksempelvis odds 1,57 på en sejr til Frankrig, uafgjort giver odds 3,85, mens en sejr til Tunesien giver odds 7,00.

Hvis vi kigger på handicapspil, hvor et af holdene enten er bagud eller foran før kampstart, får du odds 1,96 for en sejr til Frankrig hos Comeon, hvis de starter med at være bagud med ét mål fra kampens start.

Kampens målscorer er ligeledes interessant, og her får du odds 5,50 på, at Olivier Giroud scorer kampens første mål, mens du får odds 4,50 på, at Kylian Mbappe scorer kampens første mål.

Tunesien vs Frankrig betting tips

Frankrig vinder kampen med minimum to mål. Så sats på, at Frankrig vinder med handicap -1 til odds 1,96 hos Comeon.

Der er derudover gode chancer for, at Olivier Giroud scorer i kampen – og faktisk scorer kampens første mål. Det giver odds 5,50 hos selv samme bookmaker.

Bedste tip: Olivier Giroud scorer kampens første mål 5,50 Besøg