Spanien vs Costa Rica odds, tips og spilforslag (23/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den anden kamp i Gruppe E ved VM i 2022, hvor verdens 6. bedste landshold, Spanien, tørner ud mod verdens 34. bedste landshold, Costa Rica.

VM 2022 | 23.11.2022 | 17:00
spain V costa rica
sieg Niederlage sieg sieg unentschieden Præstation sieg unentschieden sieg sieg Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,27  af unibet tip
Uafgjort
5,75  af Mrgreen logo tip
Udeholdet Vinder
12,00  af bet365 logo tip

Om kampen

Mandag den 11. november 2022 spilles den anden kamp i gruppe E ved VM i Qatar, og det er et opgør mod Spanien og Costa Rica, som skal spilles på det flotte og nybyggede Al Thumama Stadium.

Kampen har på papiret en helt klar storfavorit, nemlig Spanien, der efter et mindre generationsskifte endelig igen har fået fodfæste som et af verdens bedste landshold, og må ligeledes betragtes som en af outsiderne til at vinde verdensmesterskabet i 2022.

Costa Rica efterlades ikke de store chancer ved dette år slutrunde i Qatar, og der skal ske store mirakler, hvis de overhovedet går videre fra gruppespillet, da de foruden Spanien er i gruppe med Tyskland og Japan.

  • Spanien – Costa Rica
  • Gruppe E
  • Dato – 23/11/2022
  • Starttidspunkt – 17:00
  • Stadion: Al Thumama Stadium

Spanien form

Det spanske landshold har i Nations League haft flere gode resultater, og må siges at være i topform op til VM i Qatar 2022. I deres seneste fem opgør har de blandt andet vundet 1-0 over Schweiz, spillet uafgjort og vundet over Tjekkiet, spillet uafgjort mod Portugal og hevet en storsejr på hele 5-0 over Island.

Spanien hører til blandt de mindre favoritter til at vinde slutrunden og blive kåret til verdensmestre i 2022, og det forventes, at de går langt i turneringen. Dog hører de ikke til de absolut største favoritter til at vinde VM i 2022, og her forventer stort set alle bookmakere og betting-eksperter, at det enten er Frankrig, Argentina eller Brasilien, der kan ende med at vinde turneringen.

spain
Spanien – seneste sejr over Costa Rica: Venskabskamp i 2017
5 - 0

Costa Rica form

Costa Rica virker til at være i topform, og har i deres seneste fem kampe vundet 2-1 over El Salvador, 1-0 over Canada, 2-0 over USA og 1-0 over Jamaica. Eneste nederlag, som Costa Rica har haft op til VM i Qatar var i deres kamp mod Panama, som endte 2-0. Derfor er det costaricanske landshold fået tanket fuldt op på selvtilliden.

Men det på trods spås Costa Rica ikke de store chancer ved VM, og det ligger også i kortene, at de ikke går videre fra gruppe E.

costa rica
Costa Rica – seneste sejr over Spanien: Ingen. Bedste resultat i 2011
2 - 2

Tidligere indbyrdes opgør

Spanien og Costa Rica har kun mødtes hinanden tre gange historisk set, og det er blevet til to sejre til Spanien og én uafgjort. Seneste kamp mellem de to nationer var en venskabskamp i 2017, hvor Costa Rica blev udraderet over Spanien i et pinligt 5-0 nederlag.

Intet tyder på, at Costa Rica kan overraske ved dette års verdensmesterskab i fodbold, og der er store indikationer på, at landsholdet fra Sydamerika bliver gruppe E’ helt store prygelknappe.

Spanien vs Costa Rica odds

Bookmakerne og vores betting-eksperter er ikke i tvivl. Der er én klar favorit i kampen mellem Spanien og Costa Rica, nemlig Spanien.

Netop det kommer også til udtryk i oddsene til Spanien vs. Costa Rica-kampen, hvor du hos Unibet får odds 1,27 på en sejr til Spanien efter fuldtid, mens uafgjort giver odds 5,75. Hvis det uventede skulle ske, og Costa Rica vinder over Spanien, kan du hos samme bookmaker få odds 12,00.

Derudover spås Costa Rica også ringe chancer for overhovedet at score i kampen, og hos Unibet får du odds 2,55 på, at begge hold scorer, mens oddset på, at kun ét hold scorer er 1,49.

Spanien vs Costa Rica betting tips

 Vores betting-eksperter anbefaler at bette på, at Spanien vinder kampen til odds 1,27 hos Unibet. Et godt bet er også at bette på, at kun Spanien scorer i kampen til odds 1,49. Hvis du vil have et højere odds, kan du spille på, at Spanien vinder kampen (til odds 1,27) og kombinere med, at kun ét af holdene scorer (til odds 1,49). Begge odds hos Unibet, og hvis du kombinerer de spil, kan du få et odds 1,75, og der er gode chancer for, at den går hjem.

Icon
Ekspert Betting Tip: Spanien vinder
1,27