Spanien - Sverige | Euro 2020 : 14.06.2021| Betting Tips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Spanien mod Sverige i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 14.06.2021 | 21:00 CET
spain V sweden
sieg sieg unentschieden sieg unentschieden Præstation sieg sieg sieg Niederlage sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.41 af 22bet_logo_side
Uafgjort
4.21 af betway logo side
Udeholdet Vinder
8.5 af bet365 logo tip

Spanien og Sverige mødes i anden kamp i Gruppe E på Estadio La Cartuja i Sevilla. De tredobbelte EM-vindere Spanien er store favoritter til at vinde denne gruppe, mens Sverige ligeledes har ambitioner om en god samlet indsats ved EURO 2020.

Kampinfo:

  • Spanien-Sverige
  • Gruppe E – Første runde
  • Dato – 14/06/2021
  • Starttid – 21:00 CET
  • Sted: Estadio La Cartuja i Sevilla, Spanien
Bedste odds for kampen Spanien - Sverige Ekstremt Stort Spiludvalg Live Streaming af Sport Mest Avanceret Livekamp og -odds

Spanien Statistik og form

Spanien har ikke formået at vinde en knockout-kamp ved de sidste tre store mesterskaber, så EM 2021 er en glimrende mulighed for dem til at bevise, at de fortsat er et stort fodboldhold. Holdet har vundet EM i 1964, 2008 og 2012, og ved kvalifikationen til EM 2021 toppede de gruppe G efter otte sejre og to uafgjorte. De sluttede dermed fem points foran netop Sverige, som også kvalificerede sig til mesterskabet. Luis Enriques assistenttræner, Alberto Moreno, styrede tropperne i løbet af kvalifikationen, hvor holdet i øvrigt scorede 31 mål (det er 3,1 mål i gennemsnit pr. kamp), og hvor de kun indkasserede fem mål i den anden ende af banen (0,5 mål pr. kamp).

spain
Seneste sejr mod Sverige : (10/6/2019)
3:0

Spanien Nyheder

Spanien har påbegyndt deres vej mod VM i Qatar 2022 med 7 points efter to sejre, samt en uafgjort 1-1 kamp i Grækenland.
Manchester City forsvareren Aymeric Laporte har nu fået godkendt sit skifte af nationalitet fra fransk til spansk af FIFA. Den 26-årige spiller er således blevet tilkendt spansk statsborgerskab, og som sådan kan han spille for holdet ved denne sommers EURO 2020. Laporte har tidligere spillet for franske ungdomslandshold, men nåede aldrig at tørne ud for seniorlandsholdet.
Spillere såsom Sergio Busquets, Sergio Ramos, Koke, og Thiago Alcantara må siges at have tilstrækkeligt med erfaring til, at Spanien burde kunne gøre en god indsats ved EURO 2020. 28-årige Alvaro Morata må med sine 19 mål i 39 landskampe forventes at blive den største trussel i angrebet.

Sverige Statistik og form

De blå-gule har for sjette gang i træk kvalificeret sig til et EM, og denne gang håber holdet, at de for første gang kan spille sig videre fra gruppespillet. Det svenske mandskab vandt seks kampe, spillede tre uafgjorte og tabte kun en enkelt til Spanien i løbet af kvalifikationen. De sluttede dermed fire points foran naboerne og rivalerne fra Norge. Sverige scorede 23 mål, samt indkasserede ni i de ti kvalifikationskampe.

sweden
Seneste sejr mod Spanien : (07/10/2006)
2:0

Sverige Nyheder

Sverige påbegyndte kvalifikationen til VM i Qatar 2022 med to sejre. De støder i øvrigt endnu en gang sammen med Spanien, eftersom begge hold er havnet i gruppe B.
Angriberen Zlatan Ibrahimovic er ude af truppen ved EM, efter at have pådraget sig en knæskade i en kamp for AC Milan mod Juventus. Ibrahimovic var ellers netop vendt tilbage til landsholdet, efter i næsten fem år at have været væk fra holdkortet.
Det svenske hold har ikke synderligt mange kendte spillere, men har dog i stedet et sammentømret hold, hvilket kan vise sig vigtigt i turneringen. Deres 35-årige kaptajn, Sebastian Larsson, har spillet 127 kampe og scoret ni mål på landsholdet. Robin Quaison var Sveriges topscorer i kvalifikationen med fem mål, og sammen med den rutinerede angriber Marcus Berg (84 mål og 19 mål på landsholdet), samt den unge Juventus-stjerne Dejan Kulusevski (11 mål og 1 mål på landsholdet) forventes de at udgøre holdets trussel fremadrettet på banen.

Spanien – Sverige Indbyrdes opgør

Spanien og Sverige har mødt hinanden 14 gange tidligere siden 1950. Spanien har vundet seks af kampene, mens Sverige kun har vundet tre. De resterende fem kampe er endt uafgjort. “The Red Fury” har scoret 21 mål, hvorimod de blå-gule har scoret 15.

Spanien – Sverige Betting Odds

Oddset hos BET365 på en spansk sejr er på 1.36, mens det er på 8.50 for en svensk sejr, og 4.75 for en uafgjort.

Spanien – Sverige – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Spanien er med god grund favoritter. Kampen spilles nemlig på spansk grund – nærmere bestemt på Estadio La Cartuja i Sevilla. De to hold mødtes to gange i løbet af kvalifikationen til EM 2021. I juni 2019 slog Spanien Sverige med 3-0 på Santiago Bernabeu stadion i Madrid, mens svenskerne var uheldige med kun at få 1-1 i returkampen i september på Friends Arena i Solna. Målet fra Marcus Berg, som faldt tidligt i anden halvleg, lignede umiddelbart, at det kunne føre til en famøs svensk sejr. Rodrigo udlignede dog på falderebet efter 92 minutters spil. I otte ud af de 14 kampe, som Spanien og Sverige har spillet mod hinanden, er der scoret tre eller flere mål, hvilket umiddelbart taler for, at vi kan forvente en del mål i holdenes kommende indbyrdes kamp ved EURO 2020. Overvej derfor at oddse på over 2,5 mål i kampen.

Ekspert Betting Tip: OVER 2.5
1.90