Skotland - Tjekkiet | EM 2021 : 14.06.2021 | Betting Tips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Skotland mod Tjekkiet i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 14.06.2021 | 15:00 CET
scotland V Czech Republic
sieg unentschieden unentschieden Niederlage Niederlage Præstation Niederlage unentschieden sieg sieg sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
2.90 af betway logo side
Uafgjort
3.00 af bet365 logo tip
Udeholdet Vinder
3.30 af 22bet_logo_side

Den anden kamp i gruppe D i EURO 2020 finder sted mellem Skotland og Tjekkiet på Hampden Park i Glasgow. Skotland har en lille fordel med hjemmebane i en vigtig kamp for begge mandskaber, som i gruppen også skal kæmpe mod to semifinalister fra VM 2018, England og Kroatien, om at gå videre. Det er en hård gruppe, så denne kamp er den bedste chance for point for begge hold, og taberen risikerer at blive at blive elimineret tidligt.

Kampinfo:

  • Skotland-Tjekkiet
  • Gruppe D – Første runde
  • Dato – 14/06/2021
  • Starttid: – 15:00 CET
  • Sted: Hampden Park i Glasgow, Skotland
Bedste odds for kampen Skotland - Tjekkiet Ekstremt Stort Spiludvalg Live Streaming af Sport Mest Avanceret Livekamp og -odds

Skotland Statistik og form

Skotland kan se frem til den første store internationale slutrunde-deltagelse siden VM 1998, hvor de blev slået ud i gruppespillet. Skotterne tog den lange tur til EURO 2020. De blev treer i kval-gruppen efter Belgien og Rusland og måtte ud i playoff-kampe, hvor de vandt mod Israel og Serbien – begge opgør efter straffespark. Kenny McLean stod for det vindende spark i Beograd, og dermed kunne Steve Clarkes mandskab booke en billet til EM-slutrunden.

scotland
Sidste sejr mod Tjekkiet: (14/10/2020)
1:0

Skotland Nyheder

Det skotske mandskab har åbnet deres vej til VM 2022 i Qatar med fem point i tre kampe.

Midtbanespilleren Kenny McLean pådrog sig en knæskade i Norwich Citys sidste kamp i Championship-sæsonen og misser slutrunden. Steve Clarke har gjort McLean til en fast spiller på holdet, og den tidligere Aberdeen og St. Mirren-spiller har optrådt i ni af Skotlands seneste ti kampe. Midtbane-kollegaen Ryan Jack er også dømt ude, hvilket betyder, at spillere som David Turnbull og Billy Gillmour kan komme i spil til 26-mands-truppen.

John McGinn, den 26-årige midtbanespiller fra Aston Villa, er med ti mål topscorer i den skotske trup. Liverpools Andrew Robertson, anføreren med 43 landskampe vil sammen med 23-årige Kieran Tierney fra Arsenal, sørge for at skotternes venstre side holder høj kvalitet.

Tjekkiet Statistik og form

Jaroslav Šilhavý og hans mandskab vil forsøge at fortsætte en stærk stime af EM-resultater, idet de har kvalificeret sig til slutrunden hver eneste gang siden 1996. Tjekkerne blev nummer to i kvalifikationsgruppen efter noget af en rutsjebanetur. De tabte 0-5 til England i den første kamp, men lykkedes også med at slå englænderne 2-1 i Prag tilbage i oktober 2019, og tjekkerne sluttede med fem sejre i otte kampe i gruppen med fem hold.

Czech Republic
Sidste sejr mod Skotland : (08/10/2010)
1:0

Tjekkiet Nyheder

Det tjekkiske hold indledte deres Qatar 2022-kvalifikation med en sejr, et nederlag og en uafgjort, herunder en 6-2 sejr i Estland.

Slavia Prags midtbanespiller Lukas Provod går glip af Euro 2020 på grund af et overrevet korsbånd og skadet menisk. Provod, fast mand på midtbanen hos Slavia Prag, som i år nåede kvartfinalen i Europa League, har spillet syv kampe for Tjekkiet og scoret et mål i en overraskende 1-1-kamp mod verdens højst rangerede landshold Belgien i en VM-kvalifikationskamp i marts.

Vladimir Darida, den 30-årige anfører, har flest landskampe af alle i den nuværende tjekkiske trup (70 landskampe) Patrick Schick, Bayer Leverkusen-angriberen, der har scoret 10 mål for landsholdet, vil være den største trussel for modstandernes forsvarere sammen med West Ham-duoen Vladimir Coufal og Tomas Soucek.

 

Skotland – Tjekkiet Indbyrdes opgør

Skotland og Tjekkiet har mødt hinanden syv gange indtil videre, men dette bliver deres første opgør ved en EM- eller VM-slutrunde. Skotterne har vundet fire af de indbyrdes kampe, mens tjekkerne har vundet to. En kamp er endt uafgjort. De to hold har produceret 2,14 mål pr. kamp i gennemsnit.

Skotland – Tjekkiet Betting Odds

Oddsene i denne kamp lyder på 3,0 på Skotland, 2,30 for tjekkisk sejr og 3.,30 for uafgjort hos BET365.

Spilforslag

Åbningskampen i turneringen bliver afgørende for begge hold. Der er en stor chance for, at vi kommer til at se to meget kontrollerede og velorganiserede hold på Hampden Park. Både Skotland og Tjekkiet viste begge en defensive svagheder i kvalifikationen, og det skotske hold indkasserede 20 mål i 12 kampe, flest af alle hold, der kvalificerede sig til EURO 2020. På den anden side havde tjekkerne problemer i deres udekampe, hvor de tabte tre ud af fire. Denne kamp bliver sandsynligvis en passivt og tilbageholdende affære, hvor holdene har fokus på at forsvare eget mål – i lyset af de hårde modstandere, der også venter i gruppen.

Ekspert Betting Tip: Under 2.5 mål
1.57