Om kampen

Med kampen mellem Serbien og Schweiz kan vi se frem til et meget intenst og taktisk opgør, hvor det serbiske landshold er små favoritter til at vinde kampen. Begge hold kan stadig sikre sig videre avancement i turneringen.

For Serbien kræver det dog en sejr, mens de skal håbe, at Brasilien vinder den anden gruppekamp, der spilles samtidig, over Cameroun. Dermed går de videre på reglen om bedre målsocre.

Schweiz derimod kan sikre sig kvalifikation til ottendelsfinalerne med en sejr. Alternativt kan de nøjes med et uafgjort resultat, hvis Brasilien vinder over Cameroun.

Serbien form

Serbiens optakt til VM i Qatar var meget svingende, og bød blandt andet på nederlag over Norge og Danmark, mens de vandt over Sverige og Slovenien.

Det serbiske landshold ligger før sidste gruppekamp sidst i gruppe G, efter de tabte 2-0 over Brasilien, mens de spillede uafgjort over Cameroun i en meget målrig og intens kamp, der endte 3-3.

Serbien har ryggen mod muren, og skal foruden en sejr over Shweiz håbe på, at Brasilien vinder over Cameroun. Ellers går de serbiske stjerner ikke videre i turneringen.

Last Win Team Logo Serbien – seneste sejr over Schweiz: Ingen tidligere sejre over Schweiz.

Schweiz form

Schweiz havde en svingende optakt til VM i Qatar, hvor de blandt andet tabte over England, Tjekkiet og Portugal. Men de vandt ligeledes over Portugal og spillede uafgjort mod Kosovo.

Alpenationen har haft en fornuftig start på VM-turneringen, hvor de i åbningskampen vandt 1-0 over Cameroun, mens de i deres anden kamp tabte meget hæderligt 1-0 over storfavoritterne fra Brasilien.

Det gør også, at Schweiz med en sejr over Serbien kan kvalificere sig direkte til ottendedelsfinalerne, mens de sikrer sig videre avancement i turneringen, hvis de spiller uafgjort, og Brasilien vinder over Cameroun.

Last Win Team Logo Schweiz – seneste sejr over Serbien: Ved VM i 2018. 1-0

Tidligere indbyrdes opgør

Historisk set har Schweiz og Serbien kun mødt hinanden én gang tidligere, og her endte det med en sejr til Schweiz. Kampen fandt sted ved VM i 2018, og endte 2-1.

Dermed bliver den sidste kamp i gruppe G det blot andet opgør mallem de to nationer, hvor Schweiz med en sejr kan spille sig videre i turneringen, mens Serbien selv med en sejr er nødt til at håbe på, at Brasilien vinder deres opgør mod Cameroun i en kamp, der spilles samtidig.

Serbien vs Schweiz odds

Ifølge bookmakerne og bettingeksperterne kan vi se frem til et meget intenst og spændende opgør mellem Serbien og Schweiz, hvor det serbiske landshold på papiret er mindre favoritter til at vinde kampen.

Hos Unibet får du odds 2,60 på en sejr til Serbien, mens et uafgjort resultat giver odds 3,40 og en sejr til Schweiz odds 2,88.

Hvis vi kigger på forventede målscorer i kampen, giver et mål fra serbiske Aleksandar Mitrovic odds 2,55, hvis han scorer i løbet af kampen og odds 4,80 på, at han bliver kampens første målscorer. Det schweiziske landshold har ikke en måltyv som Serbien, men har får du odds 3,55 på, at Noah Okafor scorer i løbet af kampen, mens det giver odds 7,00, hvis han ender som kampens første målscorer.

Handicapspil er også meget interessant, altså et bet, hvor det ene hold starter med at være foran eller bagud før startfløjt. Hos Unibet har de 3-vejshandicap, og her er der odds 6,10 på en sejr til Schweiz, odds 4,40 på uafgjort og odds 1,48 på en Serbien-sejr, hvis Schweiz starter kampen med et handicap på -1.

Serbien vs Schweiz betting tips

Selvom Serbien på papiret er bookmakernes favorit, har Schweiz vist relativt gode takter ved VM i Qatar, og vi tror, at de vinder kampen med ét mål.

Så spil på, at kampen ender uafgjort med handicap -1 til Schweiz, altså at de starter kampen med at være bagud med ét mål før startfløjt. Det resultat giver odds 4,40 hos Unibet.

Bedste tip: Uafgjort med -1 handicap til Schweiz 4,40 Besøg