Schweiz vs Cameroun odds, tips og spilforslag (24/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til åbningskampen i Gruppe G ved VM i 2022, hvor verdens 16. bedste landshold, Schweiz, tørner ud mod verdens 38. bedste landshold, Cameroun.

VM 2022 | 24.11.2022 | 11:00
switzerland V cameroon
sieg sieg sieg Niederlage Niederlage Præstation Niederlage Niederlage sieg Niederlage sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,85  af unibet tip
Uafgjort
3,30  af Mrgreen logo tip
Udeholdet Vinder
4,85  af bet365 logo tip

Om kampen

Den 24. november tager Schweiz og Cameroun hul på gruppespillet, hvor de tørner ud i åbningskampen i Gruppe G ved VM i Qatar. Kampen skal spilles på det nybyggede og imponerende Al Janoub Stadium, der åbnede i 2019 og har en kapacitet på 40.000 tilskuere.

På papiret venter der en spændende kamp, hvor Schweiz er mindre favoritter til at vinde kampen og potentielt til gå videre fra gruppespillet som gruppens 2’er efter Brasilien.

Gruppe G består foruden af de to nationer af Brasilien og Serbien, og er en af de mere lige grupper i turneringen i Qatar. Derfor kan vi se frem til flere interessante opgør, selvom alt tyder på, at Brasilien vinder alle deres kampe, mens Schweiz og Serbien skal dyste om gruppens andenplads og derved videre avancement.

  • Schweiz – Cameroun
  • Gruppe G
  • Dato – 24/11/2022
  • Starttidspunkt – 11:00
  • Stadion: Al Janoub Stadium

Schweiz form

Schweiz har haft en noget svingende optakt i deres Nations League-gruppe, hvor de dog har formået at hive et par imponerende resultater hjem, men også lidt store og nærmest ydmygende nederlag. Alpenationen har blandt andet tabt over England, Tjekkiet og lidt et pinligt nederlag på 4-0 over Portugal. Men har ligeledes spillet uafgjort mod Kosovo og vundet 1-0 over Portugal.

Med andre ord er det et vaklende schweizisk landshold, som tørner ud ved VM i Qatar, og de er heller ikke spået store chancer for at gå langt i slutrunden, selvom de dog kan overraske og gå videre fra gruppespillet som 2’er i deres gruppe.

switzerland
Schweiz – seneste sejr over Cameroun: Ingen tidligere indbyrdes opgør
n/a

Cameroun form

Ligesom Schweiz er Cameroun ikke i deres bedste form, hvilket deres seneste kampe også afspejler, og de har haft svingende resultater i deres kampe op til VM i Qatar. De har blandt andet lidt et pinligt nederlag over Uzbekistan på 2-0, vundet 1-0 og 2-1 over henholdsvis Burundi og Algeriet, mens de i African Nations Cup sikrede sig en tredjeplads i turneringen efter en sejr over Burkina Faso.

Cameroun spås ikke de store chancer for at gå langt i slutrunden, men de har potentiallet til at overraske og gå videre fra gruppespillet efter gruppens storfavoritter, Brasilien. Dog venter der vigtige kampe over Schweiz og Serbien, som alle landshold på papiret er relativt lige hold, og som alt afhængigt af dagsformen alle er landshold, som kan slå hinanden.

cameroon
Cameroun– seneste sejr over Schweiz: Ingen tidligere indbyrdes opgør
n/a

Tidligere indbyrdes opgør

Schweiz og Cameroun har aldrig tidligere tørnet ud mod hinanden på grønsværen. Hverken under venskabskampe eller ved slutrunder. Derfor er det nærmest en historisk begivenhed, at de to nationer endelig mødes, og så i en så vigtig kamp.

Derfor er det også svært at vurdere, hvordan de to hold har det med hinandens respektive spillestille og taktiske dispositioner. Dog er forventningen før kampen, at det kan blive en målrig kamp med Schweiz som mindre favoritter.

Schweiz vs Cameroun odds

Selvom der venter en spændende kamp mellem Schweiz og Cameroun, er bookmakerne og betting-eksperterne ikke i tvivl; Schweiz er favoritter til at vinde åbningskampen i gruppe G.

Men det er kun med en mindre margin, og alt tyder på, at det bliver et tæt opgør. For hos Unibet får du nemlig odds 1,85 på en sejr til Schweiz, mens en sejr til Cameroun giver dig odds 4,85.

Med de relativt lige odds, dog med Schweiz som favorit til at vinde kampen, kan man godt blive fristet til at satse på et uafgjort resultat, som giver odds 3,30 hos samme bookmaker.

Schweiz vs Cameroun betting tips

Selvom der er gode odds på, at kampen ender uafgjort, er vores beting tip til Schweiz vs Cameroun, at Schweiz vinder kampen snævert. Så spil på en sejr til Schweiz hos Unibet, der giver dig odds 1,85 på dette udfald.

Icon
Ekspert Betting Tip: Schweiz vinder
1,85