Saudi Arabien vs Mexico odds, bettingtips og spilforslag (30/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den tredje kampdag i Gruppe C ved VM i 2022, hvor verdens 53. bedste landshold, Saudi Arabien, skal møde verdens 12. bedste landshold, Mexico, i en kamp, hvor både Mexico og Saudi Arabien har mulighed for at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne med en sejr.

VM 2022 | 30.11.2022 | 20:00
saudi arabia V mexico
Niederlage sieg Niederlage unentschieden sieg Præstation Niederlage unentschieden Niederlage sieg Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
4,90  af Unibet logo tip
Uafgjort
4,25  af Mrgreen logo tip
Udeholdet Vinder
1,68  af 888sport logo tip

Om kampen

Med en sejr har både Saudi Arabien og Mexico en mulighed for at gå videre. Saudi Arabien går direkte videre til ottendelsfinalerne ved en sejr, mens Mexico skal håbe på, at Argentina taber over Polen, hvilket vil gøre, at Mexico går videre på bekostning af Argentina med en sejr.

Lidt mere kompliceret bliver det, hvis kampen mellem Saudi Arabien og Polen ender uafgjort. I så fald går Saudi Arabien kun videre, hvis Argentina taber over Polen, mens Mexico er definitivt ude. Hvis Polen så taber over Argentina, går Saudi Arabien videre, hvis Polen taber stort.

Kort sagt er det lidt af en matematisk kabale, der skal gå op for både Saudi Arabien og Mexico, hvis et af holdene skal gå videre, og vi kan derfor forvente et spændende og intenst opgør.

  • Saudi Arabien – Mexico
  • Gruppe C
  • Dato – 30/11/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Lusail Stadium

Saudi Arabien form

Saudi Arabien havde ikke den bedste optakt til VM i Qatar, hvor de blandt andet tabte til Columbia, Venezuela og Japan, mens de spillede uafgjort mod Kina.

Det saudiarabiske landshold var før turneringens start udset til at være gruppe C’ prygelknabe, men har gjort alle fodboldeksperter og bookmakere til skamme, da de før sidste spillerunde i gruppe C med en sejr over Mexico selv kan afgøre, om de går videre til ottendedelsfinalerne.

Den gunstige position har Saudi Arabien sat sig selv i efter en overraskende sejr på 2-1 over Argentina i deres første kamp ved VM i Qatar, mens de tabte 2-0 over Polen i deres anden gruppekamp.

saudi arabia
Saudi Arabien – seneste sejr over Mexico: Ingen sejre i 5 tidligere indbyrdes opgør.
2-1

Mexico form

Mexico havde en svingende optakt til VM i Qatar, og tabte blandt andet 3-0 over Uruguay, spillede uafgjort mod Ecuador og Jamaica samt vandt over Suriname.

Selvom Mexico på papiret har et relativt godt hold, har de ikke fået det til at fungere ved VM i Qatar, hvor det mexicanske landshold ikke engang har scoret én eneste gang i turneringen.

Mexicos manglende evner til at skabe chancer har også ført til, at de ved deres første gruppekamp spillede 0-0 mod Polen, og at de i anden kamp ved VM i Qatar tabte 2-0 over et dårligt spillende argentisk landshold.

mexico
Mexico – seneste sejr over Saudi Arabien: Confederations Cup i 1999
5-1

Tidligere indbyrdes opgør

Historisk set har Mexico og Saudi Arabien mødt hinanden fem gange på grønsværen. De fem kampe var enten kampe ved Confederations Cup eller venskabskampe, og fandt alle sted mellem 1995-1999.

Disse kampe er endt med fire sejre til Mexico og én uafgjort kamp, mens Saudi Arabien aldrig har vundet over det mexicanske landshold.

Seneste kamp mellem de to fodboldnationer skal vi faktisk helt tilbage til 1999 for at finde. Det var ved Confederations Cup, hvor Mexico vandt en storsejr på 5-1 over Saudi Arabien.

Saudi Arabien vs Mexico odds

Saudi Arabien kan med en sejr kvalificere sig direkte videre til ottendedelsfinalerne. Men bookmakerne efterlader ikke det saudiarabiske landshold de store chancer, og Mexico er dermed favoritter til at vinde kampen.

Hos Comeon får du odds 1,69 på en sejr til Mexico, mens uafgjort giver odds 4,25. En sejr til Saudi Arabien virker ifølge bookmakeren usandsynlig, da det blot giver odds 4,90.

Derudover er der forventninger til, at begge hold scorer i kampen. Comeon giver blandt andet odds 1,74 på, at begge hold scorer, mens oddset på, at begge hold ikke scorer, er odds 2,10.

Hvis vi kigger på kampens resultat, virker 1-1 som det mest sandsynlige resultat ifølge bookmakerne, da det giver odds 6,50. En 1-0 sejr til Mexico giver odds 6,75, mens en 1-0 sejr til Saudi Arabien giver odds 13,00.

Saudi Arabien vs Mexico betting tips

Mexico har ikke formået at score ét eneste mål i turneringen indtil videre, og vi tror ikke, at de mexicanske spillere får netmaskerne til at blafre i kampen mod Saudi Arabien.

Med Saudi Arabiens spil i turneringen indtil videre, tror vi faktisk, at de kan levere overraskelsen og vinde over Mexico, som ikke har spillet specielt godt under slutrunden.

Så et godt spil vil være at satse på, at Saudi Arabien vinder til odds 4,90 hos Comeon.

Icon
Ekspert Betting Tip: Saudi Arabien vinder
4,90