Portugal vs Ghana odds, bettingtips og spilforslag (24/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til anden kamp i Gruppe H ved VM i 2022, hvor verdens 9. bedste landshold, Portugal, tørner ud mod verdens 60. bedste landshold, Ghana.

VM 2022 | 24.11.2022 | 17:00
portugal V ghana
Niederlage sieg Niederlage sieg sieg Præstation sieg Niederlage Niederlage sieg Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,47  af Bethard logo
Uafgjort
3,95  af 888sport logo tip
Udeholdet Vinder
6,75  af comeon betting tips

Om kampen

Ghana spås ikke de store chancer over formstærke Portugal, når de to nationer møder hinanden i deres første kamp i Gruppe H, som foruden Ghana og Portugal består af Uruguay og Sydkorea.

Kampen spilles på det nybyggede og arkitektonisk imponerende Stadium 974, som har en tilskuerkapacitet på 40.000, som skal se stjernespillere som Ronaldo, Bruno Fernandes, Joao Felix og Rafael Leao dyste mod ghanesiske stjerner som Kwadwo Asamoah, Jordan Ayew og Afriqyi Acquah.

  • Portugal – Ghana
  • Gruppe H
  • Dato – 24/11/2022
  • Starttidspunkt – 17:00
  • Stadion: Stadium 974

Portugal form

Portugal møder relativt formstærkt op til VM i Qatar med flere gode resultater fra Nations League i banken. Her har det stjernespækkede landshold blandt andet vundet 4-0 over Schweiz, 2-0 over Tjekkiet og vundet 4-0 over Tjekkiet. De har dog også lidt et par nederlag undervejs i deres Nations League-gruppe, og de har blandt andet tabt 1-0 over Schweiz, 1-0 over Spanien og spillet 1-1 i et uafgjort opgør over Spanien.

Flere af holdet stjernespillere er i god form i deres respektive klubber, og det ser ud til, at Portugal er sultne efter at vinde verdensmesterskabet, som potentielt kan ende med at blive Ronaldos sidste verdensmesterskab. Ronaldo har dog haft en svingende sæson hos Manchester United, og selvom han muligvis ikke er i kampform, er der ingen tvivl om, at han er garant for mål og flot spil. Især på et portugisisk landshold, hvor han er anfører og næsten altid er storspillende.

portugal
Portugal – seneste sejr over Ghana: VM i 2014
2-1

Ghana form

Ghana havde ikke et specielt imponerende African Nations Cup, hvor de ikke engang formåede at spille sig videre fra gruppespillet. Derudover har 2022 budt på flere svingende og primært skuffende resultater, hvor man kun lige med nød og næppe formåede at kvalificere sig VM i Qatar 2022 på bekostning af Nigeria på grund af reglen om udebanepoint.

I Ghanas seneste fem kampe har de blandt andet tabt 4-1 over Japan og 3-0 over Brasilien. Dog har de også tanket lidt op på selvtillidskontoen og vundet 1-0 over Nicaraqua, 3-0 over Chile og 3-0 over Madagascar.

ghana
Ghana– seneste sejr over Portugal: Ingen.
n/a

Tidligere indbyrdes opgør

Portugal og Ghana har kun mødt hinanden en gang tidligere, og det var ligeledes under en VM-slutrunde. Det var helt tilbage ved VM i 2014, hvor Portugal endte med at trække det længste strå i en sejr på 2-1 i en kamp, der var meget velspillet og intens.

Eftersom de to nationer ikke har haft mange tidligere indbyrdes opgør, er det svært at vurdere, hvordan Portugal og Ghana rent taktisk har det med hinanden.

Men på papiret og i forhold til spillermaterialet er der ingen tvivl, Portugal er storfavoritter til at vinde kampen. Når det så er sagt, bliver det spændende at se kampens forløb, når de to hold nu igen endelig møder hinanden efter alle disse år.

Portugal vs Ghana odds

Bookmakerne og eksperterne er op til kampen mod Portugal og Ghana ikke i tvivl; Portugal er absolutte storfavoritter til at vinde kampen.

Det kommer også til udtryk, hvis vi dykker ned i oddssætningen til kampen. Her får du hos bookmakeren Bethard odds 1,47 på en sejr til Portugal, mens en sejr til Ghana giver odds 6,75. En uafgjort hos samme bookmaker giver odds 3,95, hvilket er en indikation på, at bookmakerne ikke efterlader Ghana de store chancer for at få hverken uafgjort eller en sejr.

Noget kunne dog godt tyde på, at bookmakerne forventer en smal sejr til Portugal. For hos Bethard får du blandt andet odds 5,00 på en 1-0-sejr til Portugal, mens du får odds 5,75 på en 2-0-sejr til Portugal.

Portugal vs Ghana betting tips

Alt tyder på, at kampen mellem Portugal og Ghana bliver et intenst opgør, hvor der ikke bliver scoret mange mål. Dog har kampen én storfavorit, nemlig Portugal. Så vores betting-tip i Portugal vs Ghana-kampen er at bette på en sejr til Portugal, der giver odds 1,47 hos Bethard.

Icon
Ekspert Betting Tip: Portugal vinder
1,47