Polen vs Argentina odds, bettingtips og spilforslag (30/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den tredje kampdag i Gruppe C ved VM i 2022, hvor verdens 26. bedste landshold, Polen, skal møde verdens 3. bedste landshold, Argentina, i en kamp, hvor både Argentina og Polen kan kvalificere sig til ottendedelsfinalerne med en sejr.

VM 2022 | 30.11.2022 | 20:00
poland V argentinia
sieg unentschieden sieg sieg Niederlage Præstation sieg Niederlage sieg sieg sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
7,75  af Unibet logo tip
Uafgjort
4,40  af Mrgreen logo tip
Udeholdet Vinder
1,46  af 888sport logo tip

Om kampen

Gruppe C ved VM i Qatar er meget åben, og alle hold kan faktisk stadig kvalificere sig til ottendedelsfinalerne. Argentina er nødt til at vinde kampen for at være sikre på at gå videre til knock-out-fasen, mens Polen kan nøjes med enten uafgjort eller en sejr.

Hvis Argentina taber, kan både Saudi Arabien og Mexico slå Argentina ud og gå videre til knock-out-kampene på bekostning af Messi og Co.

Men selv med en sejr til Argentina eller Polen kan Mexico alligevel spille sig videre. Det kræver blot, at de vinder deres kamp mod Saudi Arabien stort og dermed går videre på bekostning af enten Polen eller Argentina. Kort sagt, gruppe C er helt åben før tredje og sidste spillerunde.

  • Polen – Argentina
  • Gruppe C
  • Dato – 30/11/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Stadium 974 – Ras Abu Aboud

Polen form

Polen kvalificerede sig til VM på bekostning af Sverige efter en 2-0-sejr i VM-play-off. Herefter har de i Nations League-turneringen vundet over Wales, spillet uafgjort mod Holland samt tabt 6-0 og 1-0 over Belgien over to omgange.

Polen har fået en fornuftig start på VM i Qatar, hvor de i deres første gruppekamp i gruppe C spillede uafgjort mod Mexico for herefter at vinde 2-0 over Saudi Arabien.

poland
Argentina
2-1

Argentina form

Argentina er forsvarende Copa America-mestre, og var før turneringens start favoritter til at gå hele vejen til finalen ved VM i Qatar.

I optakten til VM vandt de blandt andet over Estland, Italien, Venezuela og Columbia samt spillede uafgjort mod Ecuador.

Med den formstime i tankerne, og at de vandt Copa America i 2021, er det også overraskende, at Argentina i åbningskampen i gruppe C ved VM i Qatar tabte 2-1 over Saudi Arabien. Bedre blev det dog i anden gruppekamp, som Argentina vandt 2-0.

Dog har spillet på banen indtil videre været langt fra imponerende, og det har kun været verdensklassespil fra Messi, der har gjort, at Argentina stadig har mulighed for at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne med en sejr over Polen.

argentinia
Argentina – seneste sejr over Polen: Venskabskamp i 1992.
2-0

Tidligere indbyrdes opgør

Historisk set har Polen og Argentina mødt hinanden 11 gange på grønsværen, hvoraf de fleste har været i forbindelse med venskabskampe. Her er det endt med, at Argentina har vundet seks kampe, to af kampene er endt uafgjort, mens Polen har fået tre sejre.

Seneste kamp mellem de to var tilbage i 2011. Det var en venskabskamp, der endte med en sejr til Polen. Kampen endte 2-1.

Polen vs Argentina odds

Før kampen er bookmakerne eller fodboldeksperterne ikke i tvivl – Argentina er store favoritter til at vinde over Polen.

Hos Comeon får du eksempelvis odds 1,46 på en sejr til Argentina, mens en uafgjort giver ods 4,40, hvorimod en sejr til Polen giver du mulighed for at vinde din indsats 7,75 gange igen.

Hvis vi dykker lidt ned og ser på oddset på kampens resultat, giver det odds 7,50 på, at Argentina vinder 2:1, mens en sejr på 2:0 til Argentina giver odds 5,25 og en sejr på 1:0 giver odds 4,90.

Samme score, men med Polen som vinder, giver odds 14,00 på en 1-0-sejr, odds 33,00 på en 2-0-sejr og odds 19,00 på en 2-1-sejr.

Messi scorede et vigtigt mål i den seneste kamp mod Mexico, og hvis han gør det samme i kampen mod Polen, kan du få odds 2,00 hos Comeon. Måltyven fra Polen, Robert Lewandowski, giver odds 4,00, hvis han scorer i løbet af kampen.

Polen vs Argentina betting tips

Med kampens vigtighed for begge hold i tankerne er vi overbeviste om, at det bliver en meget taktisk og defensiv affære for Polen, som overlader initiativet til Argentina.

Argentina forventes at komme foran, og vi tror, at Argentina vinder og at kampen ender 2-1 til odds 7,50 hos Comeon.

Argentina kommer foran 1-0 (muligvis 2-0), hvorefter Polen er nødt til at presse på for at få en udligning. Derfor tror vi også, at Robert Lewandowski scorer i kampen, hvilket giver odds 4,00 hos selv samme bookmaker.

Icon
Ekspert Betting Tip: Argentina vinder kampen 2-1
7,50