Polen - Slovakiet | EM 2021 : 14.06.2021| Spiltips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Polen mod Slovakiet i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 14.06.2021 | 18:00 CET
poland V slovakia
Niederlage sieg unentschieden Niederlage Niederlage Præstation sieg unentschieden unentschieden Niederlage sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.78 af betway logo side
Uafgjort
3.50 af bet365 logo tip
Udeholdet Vinder
5.33 af 22bet_logo_side

Polen og Slovakiet mødes i gruppe E’s åbningskampen på St. Petersburg Stadium i Rusland. Den første EM-kamp er vigtig for begge hold, da Spanien er storfavoritter til at vinde gruppen. Det efterlader en garanteret plads i knald-eller-fald-kampen for disse to hold og Sverige, og opgøret er en chance for at få tre vigtige point på kontoen.

Kampinfo:

  • Polen-Slovakiet
  • Gruppe E – Første runde
  • Dato – 14/06/2021
  • Starttid – 18:00 CET
  • Sted: Saint Petersburg Stadium i St. Petersborg, Rusland
Bedste odds for kampen Polen - Slovakiet Flot velkomstbonus Konkurrencedygtige odds Hurtig udbetaling

Polen Statistik og form

Det polske hold spiller det fjerde EM i træk. De havde en nærmest perfekt kvalifikation og tabte kun fem point på vejen mod slutrunden. Polen vandt otte ud af ti kampe i kval-gruppen. Polens bedste resultat kom i 2016, da holdet nåede kvartfinalen, men desværre røg ud til Portugal efter straffespark.

poland
Sidste sejr mod Slovakiet : (26/05/2012)
1:0

Polen Nyheder

Polen har startet vejen til VM i Qatar med en sejr, en uafgjort og et nederlag – heriblandt en målrig 3-3-kamp i Ungarn.
Den polske angriber Krzysztof Piątek kommer ikke med til EM efter at have skadet sin ankel i kamp for sin klub Hertha Berlin. I de seneste to år har er han ellers blevet indkaldt regelmæssigt af både den nuværende træner Paulo Sousa og hans forgænger Jerzy Brzeczek. Den 25-årige spillede i alle Polens tre kvalifikationskampe til VM 2022 og scorede et mål mod Ungarn i Budapest.
Når man taler om det polske landshold, er der som regel et navn, der popper op med det samme – nemlig Robert Lewandowski. Det er ikke helt forkert at sige, at Polen lever og dør med superstjernen og hans præstationer. Lewandowski har scoret imponerende 63 mål i 116 kampe for landsholdet. Den 32-årige vandt i 2020 prisen for årets mandlige spiller hos både UEFA og FIFA.

Slovakiet Statistik og form

Slovakkerne er med til EM for anden gang nogensinde – efter at de også var med i 2016. Og de havde en lang rejse til dette mesterskab. I kvalifikationen blev slovakkerne nummer tre, ét point efter Wales og fire efter Kroatien. Slovakiet kom videre til playoffs i Nations League, hvor de slog Irland efter straffespark i semifinalen og irernes naboer fra Nordirland i finalen efter forlænget spilletid. Et sent mål fra Michal Ďuriš sikrede 2-1-sejren og en plads i EM-slutrunden for Slovakiet.

slovakia
Sidste sejr mod Polen: (15/11/2013)
2:0

Slovakiet Nyheder

Slovakiet indledte deres kvalifikation til VM 2022 med fem point i tre kampe – heriblandt en 2-1-sejr over Rusland.
Slovakiets superstjerne er Marek Hamšík, der spillede i Napoli fra 2017 til 2019 og her etablerede sig som en verdensklasse-midtbanespiller. Med 126 kampe for landsholdet bringer den 33-årige anfører en masse erfaring ind på holdet.
I lang tid handlede Slovakiets forsvar kun om Martin Skrtel, men efter hans karrierestop har Milan Skriniar taget over som forsvarets krumtap. Den 26-årige centrale forsvarer fra Inter har opnået status som en af de bedste moderne forsvarsspillere i Europa.

Polen – Slovakiet Indbyrdes opgør

De indbyrdes opgør mellem Polen og Slovakiet er ret interessante. Siden 1995 har holdene mødt hinanden otte gange med fire sejre til Slovakiet, en uafgjort, og tre sejre til Polen. Det seneste møde fandt sted i november 2013, hvor slovakkerne vandt 2-0 i en venskabskamp.

Polen – Slovakiet Betting Odds

Oddsene på denne kamp er 1,70 på Polen, 5,00 for slovakisk sejr og 3,50 for en uafgjort hos BET365.

Polen – Slovakiet – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Slovakiet mangler kvalitet over hele banen mod et hold som Polen. Det var også tydeligt i kvalifikationen, hvor Slovakiet måtte tage den lange vej, mens Polen var overbevisende i deres kampagne. Den polske styrke ligger primært i defensiven, idet hvilket understreges af, at de kun lukkede fem mål ind i ti kampe og holdt nullet i de syv. Og når man i front har en spiller som Robert Lewandowski, kan målene komme fra alle steder til hver en tid. Så polsk sejr er det bedste bud her.

Ekspert Betting Tip: Polen vinder
1.78