Marokko vs Kroatien odds, tips og spilforslag (23/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den første kamp i Gruppe F ved VM i 2022, hvor verdens 22. bedste landshold, Marokko, tørner ud mod verdens 15. bedste landshold, Kroatien.

VM 2022 | 23.11.2022 | 11:00
marokko V croatia
unentschieden sieg sieg unentschieden sieg Præstation sieg sieg sieg sieg unentschieden
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
5,00 af Mrgreen logo tip
Uafgjort
3,35  af 888sport logo tip
Udeholdet Vinder
1,82  af Unibet logo tip

Om kampen

Kampen mellem Marokko og Kroatien er den første kamp i Gruppe F ved VM i Qatar, og er muligvis den vigtigste kamp i gruppen. Vigtig på den måde, at enten Marokko eller Kroatien forventes at gå videre fra gruppespillet som gruppens andenplads, mens Belgien er storfavoritter til at vinde gruppe F.

Derfor er åbningskampen ved Gruppe F lidt en mini-finale for de to hold, hvor et nederlag giver det tabende hold svære forudsætninger for at gå videre fra gruppen og dermed i finalespillet.

Marokko og Kroatien åbner ballet i gruppe F den 23. november på det nybyggede og imponerende Al Bayt Stadium og en kamp, hvor Kroatien er favoritter til at vinde, men hvor Marokko potentielt kan overraske.

  • Marokko – Kroatien
  • Gruppe F
  • Dato – 23/11/2022
  • Starttidspunkt – 11:00
  • Stadion: Al Bayt Stadium

Marokko form

Marokko har på papiret haft en fin optakt til VM i Qatar, om end de ikke har prøvet deres form af mod specielt stærke fodboldnationer. Marokko har blandt andet vundet en storsejr på 4-1 over Congo, som ligeledes sikrede dem kvalifikationen til VM i Qatar, vundet over Sydafrika og Libyen, mens de har tabt over både Egypten og USA.

Med Marokkos nuværende form og spillermateriale taget i betragtning, spås den afrikanske nation ikke store chancer for at gå videre fra gruppe F, som foruden Marokko og Kroatien består af Canada og Belgien. Alt tyder på, at de vinder én kamp i gruppen, og det er over Canada.

marokko
Marokko – seneste sejr over Kroatien: Ingen. Uafgjort i eneste indbyrdes opgør
2 - 2

Kroatien form

Med midtbanedirigenten Luka Modric i spidsen har Kroatien haft en imponerende optakt til VM i Qatar, hvor de har fået flere imponerende sejre i Nations League. Her har Kroatien blandt andet vundet to gange over Danmark. Begge snævre sejre på 1-0 og 2-1, mens de ligeledes har vundet 1-0 over de forsvarende verdensmestre fra Frankrig samt tabt 3-0 over Østrig.

Kroatien er sammen med Belgien favoritter til at gå videre fra gruppe F. Men selvom de på papiret har et godt hold og forventes at gå langt i slutrunden, er det kroatiske landshold ikke favoritter til at løbe med den samlede sejr i turneringen.

croatia
Kroatien – seneste sejr over Marokko: Ingen. Uafgjort i eneste indbyrdes opgør
2 - 2

Tidligere indbyrdes opgør

Kroatien har historisk set kun mødt hinanden én gang tidligere, og det var helt tilbage i 1996. Her endte kampen 2-2. Alt tyder dog på, at styrkeforholdet mellem de to landshold har ændret sig markant siden, og selvom det skal blive spændende at se de to nationers første indbyrdes møde i over 24 år, er der ingen tvivl om, at Kroatien står til at vinde kampen.

Marokko vs Kroatien odds

Bookmakernes oddsættere er ikke i tvivl, når det kommer til odds i kampen mellem Marokko og Kroatien, og de har én storfavorit, nemlig Kroatien.

Hos Unibet får du eksempelvis odds 1,82 på, at Kroatien vinder, mens en sejr til Marokko giver odds 5,00. En uafgjort i kampen mellem Kroatien og Marokko giver dig mulighed for at vinde din indsats 3,30 gange igen.

Alt tyder dog på, at det bliver en målfattig kamp i en taktisk affære, da ingen af holdene har lyst til at satse alt på en sejr, da det er lidt af en mini-finale mellem de to hold, som spiller om at gå videre fra gruppen sammen med Belgien. Så hvis vi ser på totalt antal mål, får du odds 1,40 hos Unibet på, at der bliver scoret over 1,5 mål (altså over 1 mål) i kampen, mens du får odds 2,28 på over 2,5 mål (altså over 2 mål).

Marokko vs Kroatien betting tips

Vi forventer, at kampen mellem Marokko og Kroatien bliver en taktisk affære uden specielt mange mål med Kroatien som vinder. Det vil sige, at Kroatien vinder kampen, og her får du odds 1,82 hos Unibet.

Icon
Ekspert Betting Tip: Kroatien vinder
1,82