om kampen

Kroatien og Belgien møder hinanden i en knald eller fald kamp i sidste spillerunde i gruppe F, hvor begge hold har mulighed for at gå videre til ottendedelsfinalerne. Kroatien kan dog nøjes med en uafgjort og dermed også kvalificere sig til knock-out-fasen.

De kroatiske stjerner kan faktisk også kvalificere sig videre med et nederlag, det kræver dog, at Marokko ligeledes taber over Canada i den anden kamp i gruppe F, der ligeledes spilles klokken 16:00. De belgiske storfavoritter har dog ryggen mod muren, og kan efter et skuffende nederlag i deres opgør mod Marokko ikke tillade sig at tabe eller spille uafgjort mod Kroatien.

Kun en sejr tæller, ellers er de ude af turneringen. Hvilket ville være en kæmpe skuffelse, da det belgiske landshold før VM i Qatar var udnævnt som en af outsiderne til at vinde turneringen.

  • Kroatien – Belgien
  • Gruppe F
  • Dato – 1/12/2022
  • Starttidspunkt – 16:00
  • Stadion: Ahmed bin Ali Stadium

Kroatien form

Med midtbanedirigenten Luka Modric i spidsen havde Kroatien imponerende optakt til VM i Qatar, hvor de har fik flere imponerende sejre i Nations League. Her vandt Kroatien blandt andet to gange over Danmark, mens de også vandt over de forsvarende verdensmestre Frankrig.

Kroatien har haft en god start på gruppe F, som har budt på et uafgjort resultat i kampen mod Marokko, mens de vandt en stor 4-1 sejr over Canada.

Det betyder også, at Kroatien før kampen med Belgien har rigtig gode kort på hånden, og kan gå videre til ottendedelsfinalerne med både en sejr eller uafgjort. Faktisk kan de også tillade sig at tabe og stadig gå videre i turneringen, hvis Marokko ligeledes taber i deres kamp mod Canada, hvilket dog virker usandsynligt.

Last Win Team Logo Kroatien – seneste sejr over Belgien: Venskabskamp i 2003. 4-0

Belgien form

Belgien havde en fornuftig optakt til VM i Qatar, hvor de blandt andet vandt over Burkino Faso, Polen og Wales, spillet uafgjort over Wales samt tabt over Holland.

På trods af det belgiske landsholds gode form op til VM, har de ikke formået at vise det imponerende spil på grønsværen i Qatar, som de så normalt er kendt for.

De vandt 1-0 i en pligtsejr over Canada, mens de led et pinligt nederlag over Marokko. Det betyder også, at Belgien er tvunget til at vinde over Kroatien, ellers er de definitivt ude af dette års VM-turnering.

Last Win Team Logo Belgien – seneste sejr over Kroatien: Venskabskamp i 2001. 1-0

Tidligere indbyrdes opgør

Historisk set har Belgien og Kroatien mødt hinanden på grønsværen otte gange, og sejrene er ligeligt fordelt.

I de otte tidligere indbyrdes opgør er det nemlig endt med, at Belgien har vundet tre gange, Kroatien har fået tre sejre, mens to kampe er endt uafgjort.

De seneste to kampe er dog endt med en sejr til Belgien, og derfor virker det til, at det belgiske landshold har godt styr på kroaterne med Modric i spidsen.

Kroatien vs Belgien odds

Ifølge bookmakerne kan vi forvente en meget spændende og intens kamp, hvor Belgiens stjernespækkende landshold er små favoritter til at vinde kampen og dermed sikre sig videre avancement i VM-turnerningen.

Hos bookmakeren Comeon får du odds 2,70 på en sejr til Belgien, mens et uafgjort resultat giver odds 3,35, og med en sejr til Kroatien har du mulighed for at vinde dine penge 2,80 gange igen.

Hvis vi kigger på kampens resultat, får du hos samme bookmaker odds 5,00 på et uafgjort 1-1 resultat, mens en 1-0 sejr til Belgien giver odds 7,00, og en sejr til Kroatien giver odds 7,50.

Vindermargin er også et interessant spil, og her får du odds 3,85 på, at Kroatien vinder med et mål, mens du får odds 3,75 hos Comeon på, at Belgien vinder med en enkelt pind.

Kroatien vs Belgien betting tips

Begge hold skal vinde for at være helt sikre på at gå videre til ottendedelsfinalerne, og selvom Belgien absolut ikke har imponeret ved VM indtil videre, er vi overbeviste om, at de viser klassen mod Kroatien og vinder kampen med et enkelt mål.

Her er vindermargin et godt spil. Så sats på, at Belgien vinder med ét enkelt mål, det giver odds 3,75 hos bookmakeren Comeon.

Bedste tip: Belgien vinder med 1 mål 3,75 Besøg