Om kampen

Gruppe E ved VM i Qatar har udviklet sig til en meget åben affære, da alle fire hold stadig har mulighed for at kvalificere sig direkte til ottendedelsfinalerne. Japan kan ikke tabe, hvis de gerne vil gå videre i turneringen.

De kvalificerer sig direkte med en sejr over Spanien, mens de går videre med et uafgjort resultat, hvis også Costa Rica spiller uafgjort i deres kamp mod Tyskland, der spilles i gruppe E på samme tidspunkt. Hvis Tyskland vinder, og Japan spiller uafgjort, skal det afgøres på målforskellen.

Spaniens vej til ottendedelsfinalerne er lidt mindre kompliceret. Det spanske landshold går nemlig direkte videre med en sejr eller uafgjort, mens de ved et nederlag over Japan skal håbe på, at Tyskland vinder over Costa Rica. I så fald går Spanien videre med en bedre målscore.

  • Japan – Spanien
  • Gruppe E
  • Dato – 1/12/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Khalifa International Stadium

Japan form

Japan havde ikke en god optakt til VM i Qatar, og tabte blandt andet over Tunesien, spillede uafgjort mod Kina samt vandt over Ghana, Hong Kog og Sydkorea.

Japan startede dog VM i Qatar ud med at få en overraskende sejr på 2-1 over Tyskland, men skuffede i anden gruppekamp ved at tabe 1-0 over Costa Rica.

Last Win Team Logo Japan – seneste sejr over Spanien: Ingen sejre over Spanien.

Spanien form

 Spanien havde flere gode resultater op til VM i Qatar 2022, hvor de blandt andet vandt over Schweiz, Tjekkiet og Island, mens de spillede uafgjort mod Tjekkiet og Portugal.

Det spanske landshold startede også gruppe E med et brag i deres første kamp mod Costa Rica, som de vandt med hele 7-0, mens de spillede uafgjort 1-1 over Tyskland efter at have domineret det meste af kampen mod det tyske mandskab.

Last Win Team Logo Spanien – seneste sejr over Japan: Venskabskamp i 2001 1-0

Tidligere indbyrdes opgør

 Spanien og Japan har historisk set kun mødt hinanden én gang, og det var ved en venskabskamp i 2001, hvor det spanske landshold vandt 1-0.

Dermed bliver den sidste gruppekamp i gruppe E blot anden gang, at de to nationer møder hinanden på grønsværen.

Og alt tyder på, at det bliver en meget intens affære, da alle hold i gruppe E stadig har en matematisk mulighed for at gå videre.

Japan vs Spanien odds

Vi kan se frem til et meget spændende opgør mod Japan og Spanien, hvor bookmakerne dog ser Spanien som de store favoritter til at vinde kampen.

Hos bookmakeren Comeon får du odds 1,42 på en sejr til Spanien, mens et uafgjort resultat giver odds 4,75, og en sejr til Japan giver dig mulighed for at vinde pengene 8,00 gange igen.

Hvis vi kigger på vindermargin, får du odds 3,40 på, at Spanien vinder med et mål, odds 3,65 på, at Spanien vinder med to mål, mens et uafgjort resultat, hvor begge hold scorer, giver odds 5,25.

Kampens målscorer er også interessant, og her giver Comeon odds 2,15 på, at Alvaro Morata fortsætter de gode takter og scorer i kampen, mens et mål fra Ansu Fati kan sikre, at du vinder dine penge 2,25 gange igen.

Japan vs Spanien betting tips

Spanien har vist rigtig gode takter ved dette VM, og vi er overbeviste om, at Spanien vinder kampen over Japan komfortabelt.

Så sats på, at Spanien vinder kampen til odds 1,42 hos Comeon. Hvis du vil have et lidt mere aggressivt odds, er vi overbeviste om, at Spanien nok skal vinde med minimum et par mål.

Her kan du spille på, at Spanien vinder med to mål, hvilket giver odds 3,65 hos Comeon.

Bedste tip: Spanien vinder med 2 mål 3,65 Besøg