Holland - Ukraine | EM 2021 : 13.06.2021| Betting Tips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Holland mod Ukraine i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 13.06.2021 | 20:00 CET
netherland V ukraine
sieg sieg Niederlage sieg sieg Præstation unentschieden unentschieden unentschieden Niederlage Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.57 af bet365 logo tip
Uafgjort
3.77 af betway logo side
Udeholdet Vinder
6.50 af 22bet_logo_side

EM’s førsterundekampe søndag d. 13. juni rundes af med den forventede actionprægede kamp mellem Holland og Ukraine, som spilles på Johan Cruijff Arena i Amsterdam, Holland. Netop Holland anses pt. som klare favoritter hos Bet365 Sportsbook.

Kampinfo:

  • Holland-Ukraine
  • Gruppe C – Første runde
  • Dato – 13/6/2021
  • Kamptidspunkt – 20:00 CET
  • Stadion: Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Holland
Bedste odds for kampen Holland - Ukraine Rigtig god indbetalingsbonus Konkurrencedygtige odds De bedste esport spil

Holland Statistik og form

Holland, eller “Oranje”, som de også kaldes, deltog ikke ved det seneste EM i Frankrig, og missede dermed for første gang siden 1984 kvalifikationen til det traditionsrige mesterskab. De tog dog i den grad revanche i kvalifikationen til EURO 2020, hvor de sluttede som nummer to i gruppe C med 19 point i 8 kampe (6 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag). De præsterede en målscore på 24:7. I løbet af kvalifikationen vandt Holland tre ud af sine fire hjemmekampe, og led kun et enkelt nederlag på 3-2 mod giganterne fra Tyskland.
Holland har vundet fire ud af deres seneste fem kampe, og kun tabt en enkelt. De begyndte kvalifikationen til VM 2022 med et ærgerligt 4-2 nederlag mod Tyrkiet, men tog herefter revanche ved at vinde 2-0 over Letland, samt hele 7-0 over Gibraltar.

netherland
Seneste vundne kamp mod Ukraine : (24/5/2008)
3:0

Holland Nyheder

Træner Frank de Boer sætter sin lid til en sammensat gruppe af unge og talentfulde spillere. Såfremt spillerne holder sig fra skader, må det forventes, at holdet sagtens kan skabe visse overraskelser. Holland er da også med et odds på kun 13.00 spået ganske gode muligheder for at vinde titlen.

Ukraine Statistik og form

De gule og blå fra Ukraine formåede ikke at kvalificere sig fra gruppespillet ved de seneste to udgaver af EM. Tilbage i 2016 tabte de faktisk alle tre indledende kampe i gruppespillet, og målscoren var på sølle 0-5.
Noget bedre gik det for dem ved kvalifikationen til EURO 2020. Her vandt de gruppe B, og formåede undervejs at hente 6 sejre, samt 2 uafgjorte. Den endelige målscore lød på imponerende 17:4. Ukraine vandt alle fire hjemmekampe, heriblandt blev det til en forbløffende 2-1 sejr over de forsvarende mestre fra Portugal. På det seneste er det dog gået knap så godt for holdet, hvor de i de seneste fem kampe har spillet tre uafgjorte, samt tabt to.

ukraine
Seneste vundne kamp mod Holland
N/A

Ukraine Nyheder

Lige nu forventes det, at Ukraine møder op til mesterskabet i bedste opstilling. I front for holdet har vi den alsidige 24-årige midtbanespiller Oleksandr Zinchenko (38 kampe og 5 mål på landsholdet). Holdets træner, Andriy Shevchenko, foretrækker en opstilling med fem mand på midtbanen, og som sådan har den 31-årige angriber Andriy Yarmolenko (92 kampe og 38 mål på landsholdet) ikke været at finde i startopstillingen i de seneste måneder.

Holland – Ukraine Indbyrdes opgør

Holland og Ukraine har mødt hinanden to gange tidligere i venskabskampe. Her har det ført til en hollandsk 3-0 sejr, såvel som en uafgjort 1-1 kamp tilbage i 2010.

Holland – Ukraine Betting Odds

Holland spås bedst chancer i kampen, delvist på grund af hjemmebanefordelen. Oddset for en hollandsk hjemmebanesejr er på 1.57. Ukraine er med et odds på 2.37 en klar underdog hos Bet365 Sportsbook, mens oddset for at begge hold scorer i kampen, er på 2.10 hos 22bet Sportsbook.

Holland – Ukraine – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Ukraine møder op til kampen uden sejre i de seneste fem kampe, men det til trods hæfter deres træner Andriy Shevchenko sig helt sikkert ved, at de undervejs i den stime har hentet et flot 1-1 resultat mod Frankrig. I fire af de fem kampe scorede begge hold, så vi forventer bestemt, at også begge hold i kampen mellem Holland og Ukraine vil finde vej til netmaskerne.
Holland har indkasseret mål i fem af deres seneste syv kampe. I det hele taget har holdets præstationer været ret ujævne i de seneste år, særligt på den defensive del af grønsværen, men vi forventer nu trods alt klart, at holdet har nok talent i sig til at score mod Ukraine på hjemmebane.

Ekspert Betting Tip: Begge hold scorer JA
2.10