Om kampen

Der venter en højintensiv kamp mellem Ghana og Uruguay, der begge har mulighed for at gå videre til ottendedelsfinalerne sammen med Portugal, der allerede inden tredje spillerunde i gruppe H er videre til knock-out-fasen.

Ghana vil med en sejr over Uruguay gå videre i turneringen, mens Ghana ved et uafgjort resultat skal håbe på, at Sydkorea enten taber over Portugal, eller blot vinder deres kamp over Ronaldo og co. med et enkelt mål. I så fald vil Ghana gå videre på bekostning af Sydkorea.

Uruguay er mere presset, og er tvunget til at vinde over Ghana og håbe på, at Portugal gør rendt bord i gruppen og vinder over Sydkorea.

Ghana form

Ghana havde ikke en god optakt til VM i Qatar, hvor de blandt andet ikke formåede at spille sig videre fra gruppespillet i African Nations Cup.

Derudover har de tabt over Japan og Brasilien samt vundet over Nicaraqua, Chile og Madagascar.

Ghana har været i målhumør i gruppe H ved VM i Qatar indtil videre, og har ligeledes imponeret med sit spil på banen. Det ghanesiske landshold tabte meget respektabelt 3-2 over Portugal i deres første kamp ved VM, mens de vandt 3-2 over Sydkorea i den anden gruppekamp.

Last Win Team Logo Ghana – seneste sejr over Uruguay: Uafgjort ved VM 2010. 1-1

Uruguay form

Uruguay havde flere flotte sejre op mod VM i Qatar 2022. De vandt blandt andet over Venezuela, Peru, Chile, Mexico og Panama, mens de led et pinligt nederlag over Iran.

Selvom Uruguay på papiret har et rigtig godt hold og var i storform før verdensmesterskabet i Qatar, har de fået meget skuffe resultater i deres første to gruppekampe. Det hele startede med, at de spillede 0-0 mod Sydkorea, mens de tabte 2-0 i deres anden gruppekamp mod Portugal.

Derfor har stjernerne fra Uruguay ryggen mod muren, og er tvunget til at vinde kampen over Ghana for videre avancement i turnerningen.

Last Win Team Logo Uruguay – seneste sejr over Ghana: Uafgjort ved VM 2010. 1-1

Tidligere indbyrdes opgør

Ghana og Uruguay har kun haft et tidligere indbyrdes opgør. Det var under VM i 2010, hvor de to hold mødte hinanden i knock-out-fasen, og her endte den ordinære spilletid 1-1.

Uruguay endte dog med at trække det længste strå, og spillede sig videre i turneringen.

Holdenes opgør ved VM i Qatar er ligeledes en knald-eller-fald-kamp, hvor begge hold på papiret stadig har mulighed for at gå videre i turneringen. Men det kræver en sejr til Uruguay, mens Ghana i teorien kan nøjes med en uafgjort, så længe Portugal vinder deres kamp over Sydkorea.

Ghana vs Uruguay odds

Bookmakerne er ikke i tvivl. Uruguay er store favoritter til at vinde kampen og dermed sikre sig videre avancement i turneringen, hvis altså Portugal vinder over Sydkorea.

Hos Unibet får du odds 1,74 på en sejr til Uruguay, mens et uafgjort resultat giver odds 3,80 og en sejr til Ghana giver dig mulighed for at vinde dine penge 5,30 gange igen.

Hvis vi kigger på 3-vejs handicap, hvor et af holdene starter med at være bagud eller foran fra kampens start, giver en sejr til Ghana odds 2,15, hvis de starter med at være foran med ét mål. En uafgjort i dette tilfælde, altså hvis Ghana starter med at være foran med ét mål fra kampens start, giver odds 3,55, mens en sejr til Uruguay med handicap giver odds 2,95.

Målscorer i kampen er også et meget interessant spil. Her giver Inaki Williams odds 5,30, hvis han scorer i løbet af kampen, mens du har mulighed for at få pengene 1,98 igen, hvis Darwin Nunez scorer på et eller andet tidspunkt i kampen.

Ghana vs Uruguay betting tips

Selvom Uruguay har fået en rigtig dårlig start på VM-slutrunden i Qatar, er vi overbeviste om, at de vinder over Ghana og dermed kvalificerer sig til ottendedelsfinalerne, da vi ligeledes forventer, at Portugal vinder over Sydkorea.

Og vi forventer også, at Uruguay vinder med et par mål. Så sats dine penge på, at Uruguay vinder med handicap 0-1 – altså at de starter kampen med at være bagud med et mål, men alligevel vinder. Det giver odds 2,95 hos Unibet.

Et andet godt spil er at bette på, at Darwin Nunez scorer i kampen. Det giver odds 1,98 hos Unibet.

Bedste tip: Uruguay handicap -1 2,95 Besøg