Frankrig vs Australien bettingtips og spilforslag (22/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den anden kamp i Gruppe D ved VM i 2022, hvor verdens 4. bedste landshold, Frankrig, tørner ud mod verdens 39. bedste landshold, Australien.

VM 2022 | 22.11.2022 | 20:00
france V australia
Niederlage sieg Niederlage unentschieden unentschieden Præstation sieg sieg sieg sieg sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,21  af Bethard logo
Uafgjort
5,50  af Unibet logo tip
Udeholdet Vinder
14,00  af Mrgreen logo tip

Om kampen

I den anden kamp i Gruppe D ved VM i Qatar skal de forsvarende verdensmestre fra Frankrig spille mod Australien, og alt tyder på, at det bliver en målrig affære.

Frankrig er storfavoritter til at vinde kampen, gruppe D og selve slutrunden i Qatar, og i deres første kamp ved verdensmesterskabet 2022 skal de spille mod Australien på det arkitektonisk imponerende Al Wakrah Sports Complex, som er nybygget til lejligheden, altså at afholde VM.

  • Frankrig – Australien
  • Gruppe D
  • Dato – 22/11/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Al Wakrah Sports Complex

Frankrig form

Frankrig har haft en imponerende kvalifikationsrunde, men en meget svingende optakt til VM i Qatar 2022. Derudover har de haft flere skader på vigtige positioner, og selvom de er favoritter til at forsvare deres verdensmesterskabstitel fra 2018, er der i år flere nationer om buddet, som kan overraske.

Op til VM i Qatar har Frankrig blandt andet haft flere nederlag under Nations League, hvor Frankrig har tabt over Danmark og Kroatien, mens de har spillet uafgjort mod Kroatien og Østrig samt spillet uafgjort mod Østrig.

france
Frankrig – seneste sejr over Australien: Ved VM i 2018
2 -1

Australien form

Australien deltager ved VM i Qatar ved verdensmesterskaberne for sjette gang (og femte gang i træk), og har masser af selvtillid fra deres optakt til dette års slutrunde med flere sejre i deres seneste fem kampe. De har blandt andet vundet over Jordan, Emiraterne og Peru, mens de har lidt snævre nederlag over Japan og Saudi Arabien.

Ingen forventer det store af Australien ved VM i Qatar, men de kan i gruppespillet muligvis overraske i nogle af deres kampe. Dog håber vi på, at det overraskende resultat ikke sker i deres kamp mod Danmark, men kommer i kampen mod Frankrig, der som sagt har været skadesplaget op til VM i Qatar.

australia
Australien – seneste sejr over Frankrig: Confederations Cup i 2001
1-0

Tidligere indbyrdes opgør

Frankrig og Australien har mødt hinanden over flere omgange, og den seneste kamp, de to nationer spillede mod hinanden, var ved VM i 2018. Frankrig vandt kampen 2-1, og endte ligeledes med at vinde slutrunden, og er derfor forsvarende verdensmestre.

Seneste sejr, som Australien havde over Frankrig, skal findes helt tilbage ved Confederations Cup i 2001, hvor Australien vandt 1-0. Men ud af deres seks tidligere historiske kampe har Frankrig stort set vundet alle indbyrdes opgør.

Frankrig vs Australien odds

Når det kommer til Frankrig vs Australien-kampen, er bookmakerne ikke i tvivl: de regerende verdensmestre fra Frankrig er absolutte storfavoritter til at vinde deres første kamp ved VM i Qatar.

Hos Bookmakeren Bethard får du eksempelvis pengene 1,21 gange igen, hvis du better på en sejr til Frankrig, mens der er odds 6,00 på et uafgjort resultat. Hvis Australien formår at gøre det umulige og vinde over den fodboldmæssige stormagt, får du odds 14,00 på en sejr til Australien hos samme bookmaker.

Hvis vi dykker lidt længere ned i Bethards odds på kampen, ser det ud til, at bookmakeren forventer en relativ solid sejr til Frankrig. For du får odds 5,0 på en 2-0 sejr til Frankrig, mens en 1-0-sejr til det franske landshold giver odds 6,25.

Bethard giver dig også mulighed for at bette på, hvorvidt begge hold scorer i kampen. Her er der odds 2,35 på, at begge hold scorer, mens du får odds 1,52 odds på, at begge hold ikke scorer i kampen.

Frankrig vs Australien betting tips

Vi er overbeviste om, at Frankrig starter deres forsvar af verdensmesterskabstitlen ud i stil med at vinde over Australien, hvilket giver odds 1,21 hos Bethard. Kombiner sejrs-bet til Frankrig (odds 1,21) ved at oddse på, at begge hold ikke scorer i kampen (odds 1,52), hvilket giver dig et samlet odds på 1,84.

Icon
Ekspert Betting Tip: Frankrig vinder
1,23