Frankrig - Tyskland | EM 2021 : 15.06.2021| Spiltips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for Frankrig mod Tyskland i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 15.06.2021 | 21:00 CET
france V germany
sieg sieg unentschieden sieg sieg Præstation Niederlage sieg sieg Niederlage sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
2.64 af betway logo side
Uafgjort
2.70 af 22bet_logo_side
Udeholdet Vinder
3.30 af bet365 logo tip

Frankrig og Tyskland støder sammen i den anden kamp i første spillerunde i Gruppe F – der har fået tilnavnet ”dødens gruppe”. Dette brag indeholder to stærke mandskaber med superstjerner, erfarne trænere – og det samme mål: At vinde EM. De seneste to verdensmestre tørner sammen i en ”must-see”-kamp på Allianz Arena i München.

Kampinfo:

  • Frankrig-Tyskland
  • Gruppe F – Første runde
  • Dato – 15/06/2021
  • Starttid – 21:00 CET
  • Sted: Allianz Arena in Munich, Germany
Bedste odds for kampen Frankrig - Tyskland Ekstremt Stort Spiludvalg Live Streaming af Sport Mest Avanceret Livekamp og -odds

Frankrig Statistik og form

Frankrig, de regerende verdensmestre fra 2018, har ambitioner om at fortsætte de fremragende slutrunde-præstationer. ”Les Bleus” vandt deres kvalifikationsgruppe, som ikke var den sværeste, med otte sejre, en uafgjort og blot et enkelt nederlag. Franskmændene scorede 25 mål (2,5 pr. kamp) og indkasserede bare otte (0,8 pr. kamp) i hele kvalifikationen.

france
Sidste sejr mod Tyskland: (16/10/2018)
2:1

Frankrig Nyheder

Det franske mandskab indledte deres vej mod VM i Qatar 2022 med to sejre og en uafgjort – et overraskende 1-1-resultat mod Ukraine på Saint-Denis i Paris.
Det er helt fair at konstatere, at den franske cheflandstræner Didier Deschamps kommer til EM med den bredeste trup. Hugo Lloris, den 34-årige anfører med 123 landskampe, har i et årti været en af verdens bedste målmænd. I forsvaret finder man verdensklasse-spillere som Raphael Varane og Lucas Hernandez – og stjernefrøet Dayot Upamecano.
Længere fremme på banen råder Frankrig over nogle af verdens største stjerner i form af Paul Pogba, Antoine Griezmann og Kylian Mbappe – sammen med den rutinerede 34-årige Olivier Giroud (107 landskampe, 44 mål) og vidunderdrengen fra Rennes, Eduardo Camavinga. Deschamps står over for et positivt dilemma, når han skal vælge sine 11 bedste til hver kamp under EURO 2020.

Tyskland Statistik og form

Tyskland vandt kvalifikationsgruppen med syv sejre og et enkelt nederlag til ærkerivalerne fra Holland. ”Die Nationalelf” scorede 30 gange og indkasserede blot syv mål, hvilket understreger både effektiviteten (3,75 mål pr. kamp) blandt angriberne og det solide forsvar.

germany
Sidste sejr mod Frankrig: (04/07/2014)
1:0

Tyskland Nyheder

Tysklands vej mod VM i Qatar i 2022 blev indledt med seks point i de tre første kval-kampe – som også indebar et choknederlag på 1-2 til Nordmakedonien i Duisburg.
Tyskerne klarede sig ikke videre fra gruppefasen ved VM i 2018, og det medførte ændringer på holdet. Selvom nøglespillere som Mats Hummels og Mesut Özil forlod mandskabet, fik landstræner Joachim Löw til at fortsætte i endnu en kvalifikation. Unge stjerner som Kai Havertz, Leon Goretzka og Timo Werner tog over og sørgede for at bevare et højt niveau – med fantastiske færdigheder og højintens fodbold.

Frankrig – Tyskland Indbyrdes opgør

Fodboldbraget mellem Frankrig og Tyskland hører til de største og mest berømte af slagsen. Denne klassiker er blevet spillet 31 gange siden 1931. Når det kommer til indbyrdes opgør har ”Les Bleus” overtaget med 14 sejre, mens ”Nationalelf” har vundet ni gange. Otte gange er opgøret endt uafgjort.

Frankrig – Tyskland Betting Odds

Odds på denne kamp hedder 2,80 på Frankrig, 2,45 på tysk sejr og 3,30 for uafgjort hos BET365.

Frankrig – Tyskland – EM 2021 Spiltips og Odds tips

I alle møder mellem Frankrig og Tyskland har der været scoret 95 mål (3,1 mål pr. kamp). Fordelingen er temmelig lige med 49 til Frankrig og 46 til Tyskland. 19 af opgørene mellem de to fodboldstormagter er endt med tre mål eller mere. Chancen for, at det sker igen, er ret stor – takket være begge holds store offensive kvaliteter. Med Griezmann og Mbappe på den ene side og Werner og Gnabry på den anden er der målgaranti her. Spilforslag: Begge hold til at score – det taler for sig selv.

Ekspert Betting Tip: Begge hold scorer
1.92