England - Kroatien | EM 2021 : 13.06.2021| Spiltips, forslag og odds

Statistikinformation, præstationer, bedste odds og betting tips for England mod Kroatien i EM 2021. Analyse med head to head sammenligning samt prognose fra fodboldeksperter.

EM 2021 | 13.06.2021 | 14:00 CET
england 1 V croatia
sieg sieg sieg sieg Niederlage Præstation sieg sieg Niederlage Niederlage Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1.83 af 22bet_logo_side
Uafgjort
3.46 af betway logo side
Udeholdet Vinder
4.75 af bet365 logo tip

EM-bettingen i gruppe D indledes med det længe ventede brag mellem England og Kroatien på Wembley søndag 13. juni, når to af de forventede titeludfordrere krydser klinger i den første kamp i gruppespillet.

Kampinfo:

  • England-Kroatien
  • Gruppe D – første runde
  • Dato – 13/6/2021
  • Starttid – 14:00 CET
  • Sted: Wembley Stadium, London, England.
Bedste odds for kampen England - Kroatien Ekstremt Stort Spiludvalg Live Streaming af Sport Mest Avanceret Livekamp og -odds

England Statistik og form

“The Three Lions” har aldrig været i en EM-finale, og det vil de forsøge at lave om på denne sommer, når de er medværter for årets EM 2021. England er sammen med Frankrig favoritter til at vinde titlen til odds 6.00 hos Bet365.
Med syv sejre og et enkelt nederlag dominerede England kvalifikationsgruppe A og sluttede seks point foran Tjekkiet på andenpladsen. England scorede hele 37 mål i otte kampe – flere end alle de øvrige fire hold i gruppen tilsammen. England har vundet de sidste fire landskampe med 13 scorede mål – og kun et enkelt imod – til følge.

england 1
Seneste sejr over Kroatien: (18/11/2018)
2:1

England Nyheder

Dette engelske hold er spækket med talentfulde spillere – og nogle af dem er meget unge. Selvfølgelig vil den 27-årige anfører Harry Kane (53 landskampe, 34 mål) og den 26-årige angriber Raheem Sterling (61 landskampe, 14 mål) føre an, men der er rigeligt med unge engelske løver, der står klar til at steppe op og hjælpe holdet til succes.
Phil Foden er bare 20 år og har haft en fantastisk sæson med Manchester City. Declan Rice og Mason Mount, begge 22 år, er allerede nøglespillere på midtbanen, mens den 24-årige angriber Dominic Calvert-Lewin kan blive Englands store joker fra bænken denne sommer.

Kroatien Statistik og form

Det kroatiske landshold, som også går under kælenavnet ”The Blazers”, kommer til EM-slutrunden som underdogs. Kroaterne giver ifølge 20bet pengene 29 gange igen, hvis de skulle vinde det hele, og kun otte hold står med lavere odds. Kroatien er ganske vist regerende vice-verdensmestre, men de skakternede har bestemt ikke set så skræmmende ud på det seneste.
Efter en forfærdelig indsats i UEFA Nations League med fem nederlag i seks kampe åbnede kroaterne deres VM-kvalifikation med et 0-1-nederlag i Slovenien. De kom tilbage med et par sejre over Cypern (1-0) og Malta (3-0), men Kroatien kæmper tydeligvis med at finde det høje niveau.

croatia
Seneste sejr over England: (21/11/2007)
3:2

Kroatien Nyheder

Cheftræner Zlatko Dalic spillede en stor rolle i den succesfulde VM-slutrunde for tre år siden, men han kommer til at savne Ivan Rakitic (106 landskampe, 15 mål), idet den 33-årige midtbanespiller valgte at stoppe på landsholdet i september 2020. Den 35-årige playmaker Luka Modric (136 landskampe, 17 mål) er stadig anfører og nøglespiller for kroaterne, der har masser af talent på holdet.
Træner Dalic har dog udfordringer med skader og kan således ikke råde over midtbanespilleren Marko Rog (21 landskampe), mens angriberen Ante Rebic (36 landskampe, 3 mål) døjer med en hofteskade. Kroaterne kan kun håbe på, at resten af holdet er fit for fight til at møde England.

England – Kroatien Indbyrdes opgør

England og Kroatien mødte hinanden tre gange i 2018 – inklusive semifinale-opgøret ved VM i Rusland. Her sendte kroaterne England ud med en 2-1 sejr efter forlænget spilletid, så englænderne er sultne efter revanche ved EM. Efter det smertefulde VM-nederlag slog England kroaterne 2-1 hjemme i Nations League, mens returopgøret i Kroatien endte 0-0.
De to rivaler har krydset klinger ved EM en enkelt gang. Det skete tilbage i 2004, hvor England knuste Kroatien med 4-2 i gruppespillet. ”The Three Lions” har vundet fem ud af ni opgør mod kroaterne, mens det er blevet til et par uafgjorte og et par nederlag.

England – Kroatien Betting Odds

England spiller på hjemmebane, hvilket er en stor fordel – ikke mindst for ”The Three Lions”, der har vundet 13 ud af de seneste 14 opgør på Wembley. Derfor er værterne favoritter til odds 1,83 på 22bet. En sejr til Kroatien udløser odds 4,75, mens uafgjort giver pengene 3,55 gange igen hos 20bet.
Bookmakerne forventer færre end tre mål i kampen og odds for over 2,5 mål ligger således på 2,10, mens under giver 1,70.

England – Kroatien – EM 2021 Spiltips og Odds tips

Denne kamp bliver et seværdigt brag, også selv om begge hold kommer forsigtigt ud, og vi lander på færre end tre mål. Der er meget på spil, så forvent at begge hold spiller uden den store risiko, så længe stillingen er 0-0. Det er derfor fristende at spille på uafgjort ved pausen til odds 2,10 hos Bet365, når man tager alle faktorer med.

Faktisk kan dette brag ende med alle tre udfald. Selvom Kroatien ikke har været på toppen i de seneste par år, har de mange klassespillere, der nok skal være opsatte på at vise deres værd på den største scene.

Ekspert Betting Tip: Uafgjort ved pausen
2.10