Danmark vs Tunesien odds, tips og spilforslag (22/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til åbningskampen i Gruppe D ved VM i 2022, hvor verdens 10. bedste landshold, Danmark, tørner ud mod verdens 30. bedste landshold, Tunesien.

VM 2022 | 22.11.2022 | 14:00
denmark V tunesia
sieg Niederlage sieg Niederlage sieg Præstation Niederlage sieg sieg sieg unentschieden
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,44  af Bethard logo
Uafgjort
4,15  af bet365 logo tip
Udeholdet Vinder
7,00  af 888sport logo tip

Om kampen

Christian Eriksen og Co. skal forsøge at leve op til det gode resultat, som det danske landshold hentede ved EM2020, hvor Danmark som bekendt tabte over England i semifinalen.

Danmarks første kamp ved VM i Qatar er mod den fodboldmæssige miniput-nation Tunesien, og selvom vores eksperter selvfølgelig har den danske klaphat på og hepper på de danske drenge, er vi enige med alle bookmakere: Danmark er storfavoritter i kampen mod Tunesien.

Åbningskampen i Gruppe D, hvor Danmark og Tunesien mødes, spilles på det imponerende og nybyggede Education City Stadium.

  • Danmark – Tunesien
  • Gruppe D
  • Dato – 22/11/2022
  • Starttidspunkt – 14:00
  • Stadion: Education City Stadium

Danmark form

Kasper Hjulmands udvalgte har haft en god opstart til VM i Qatar, og har fået imponerende og overbevisende sejre i Nations League. Her har Danmark blandt andet vundet 2-1 over de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, har fået to sejre over Østrig samt vundet én kamp og tabt én over Kroatien.

Det danske landshold har heller ikke de helt store skader, og med en Christian Eriksen i topform efter sine hjerteproblemer og skifte til Manchester United, er der store chancer for, at de danske drenge kan overraske og gå langt i turneringen, om end Danmark langt fra er favoritter til at vinde verdensmesterskabet.

denmark
Danmark – seneste sejr over Tunesien: Venskabskamp i 2002
2 -1

Tunesien form

Tunesien deltager for sjette gang ved verdensmesterskabet i fodbold, men har aldrig spillet sig videre fra gruppespillet. Intet tyder på, at VM i Qatar bliver det verdensmesterskab, hvor det afrikanske landshold spiller sig videre til finalespillet, selvom de har haft en god optakt til dette års slutrunde.

Tunesien har i deres seneste fem kampe blandt andet vundet stort over Japan, spillet uafgjort mod Botswana og Mali, vundet 2-0 over Chile og vundet hele 4-0 over Guinea.

tunesia
Tunesien – seneste sejr over Danmark: Ingen
n/a

Tidligere indbyrdes opgør

Tunesien og Danmark har ikke mødt hinanden særligt mange gange tidligere, og den seneste landskamp mellem de to nationer fandt faktisk sted helt tilbage i 2002. Det var en venskabskamp, som Danmark vandt 2-1.

Faktisk har Tunesien aldrig vundet over Danmark i nogen af deres indbyrdes opgør, og intet tyder på, at den afrikanske nation skal hente deres første sejr over de danske drenge ved dette års slutrunde i Qatar.

Med de få tidligere indbyrdes opgør og ingen i nyere tid bliver det spændende at følge med, når Danmark skal møde Tunesien for første gang i 20 år.

Danmark vs Tunesien odds

Når vi ser på bookmakerens odds er der ingen tvivl, Danmark er storfavoritter til at vinde åbningskampen i gruppe D mod Tunesien.

Hos bookmakeren Bethard får du eksempelvis blot pengene 1,44 gange igen ved en sejr til Danmark, mens uafgjort giver odds 4,15 hos selv samme bookmaker. Hvis Tunesien formår at levere det, som på papiret virker til at være et fodboldmirakel og vinde over Danmark, kan du hos Bethard få odds 7,00 på en sejr til Tunesien.

Hvis vi dykker lidt længere ned i oddsene til kampen, ser det ud til, at bookmakerne forventer en snæver sejr til Danmark. For hvis du better på kampens resultat, kan du få odds 5,00 hos Bethard på en 1-0-sejr til Danmark, mens en 2-0-sejr giver odds 5,75.

Danmark vs Tunesien betting tips

Bookmakerne er ikke i tvivl, og det er vores betting-eksperter heller ikke. Danmark vinder kampen til odds 1,44 hos Bethard. Dog forventer hverken bookmakerne eller vores eksperter en specielt målrig åbningskamp i Gruppe D ved dette års verdensmesterskab, så hvis du skal spille på et resultat, vil vi anbefale, at du better på 1-0 til Danmark, som giver odds 5,00 hos Bethard.

Icon
Ekspert Betting Tip: Danmark vinder
1,44