Om kampen

Gruppe E er efter de første to kampe i gruppen endt med, at alle fire hold kan kvalificere sig til ottendedelsfinalerne.

Costa Rica går videre til knock-out-fasen, hvis de vinder over Tyskland, og kan ligeledes nøjes med et uafgjort resultat, hvis Japan taber deres opgør mod Spanien i den anden gruppekamp, der også bliver spillet klokken 20:00.

Tyskland kan ikke selv afgøre deres skæbne ved VM i Qatar, og skal foruden en sejr håbe på, at Spanien vinder over Japan. I så fald går Tyskland videre til ottendedelsfinalerne sammen med Spanien.

  • Costa Rica – Tyskland
  • Gruppe E
  • Dato – 1/12/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Al Bayt Stadium

Costa Rica form

Costa Rica havde en fornem optakt til VM i Qatar med flere imponerende resultater. De vandt blandt andet over El Salvador, Canada, USA og Jamaica, mens de tabte over Panama.

Selvom det costaricanske landshold fik en mareridtsstart på gruppe E med et pinligt 7-0-nederlag over Spanien, revancherede de sig meget overraskende over Japan, hvor det blev til en sejr på 1-0.

Derfor har Costa Rica gode chancer for at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne. Hvilket dog kræver enten en sejr eller uafgjort over Tyskland.

Last Win Team Logo Costa Rica – seneste sejr over Tyskland: Ingen sejre over Tyskland.

Tyskland form

Tyskland, der af tyske fans kaldes ‘mannschaft’, havde en meget svingende optakt til VM i Qatar. her vandt de blandt andet over Italien, mens de spillede uafgjort over både Holland, Ungarn, Italien og England.

Det tyske mandskab har heller ikke haft en god start på gruppe E ved VM i Qatar, hvor de blandt andet led et pinligt 2-1 nederlag over Japan, mens de sikrede sig et vigtigt uafgjort resultat på 1-1 over Spanien.

Før sidste gruppekamp mod Costa Rica er Tyskland derfor meget pressede, og skal foruden en sejr håbe på, at Spanien vinder over Japan. På den måde kvalificerer Tyskland sig videre til knock-out-kampene.

Last Win Team Logo Tyskland – seneste sejr over Costa Rica: Kamp ved VM 2006. 4-2

Tidligere indbyrdes opgør

Tyskland og Costa Rica har kun mødt hinanden én gang tidligere, og sidste gruppekamp i gruppe E er dermed blot det andet historiske opgør mellem de to nationer.

Seneste kamp, hvor Tyskland og Costa Rica mødte hinanden på grønsværen, skal vi helt tilbage til VM 2006 for at finde. Her vandt Tyskland på imponerende vis 4-2 over Costa Rica.

Costa Rica vs Tyskland odds

Selvom Tyskland kun står med ét point efter deres to første gruppekampe, og Costa Rica ligger over dem i gruppe E, er bookmakerne ikke i tvivl. Tyskland er absolutte storfavoritter til at vinde kampen og dermed kvalificere sig til knald-eller-fald-kampene, hvis altså de får hjælp af Spanien, som skal vinde deres kamp over Japan.

Hos bookmakeren Comeon får du odds 1,11 på en sejr til Tyskland, mens et uafgjort resultat giver odds 10,75 og en sejr til Costa Rica odds 23,00.

Med andre ord, Tyskland forventes at vinde kampen, hvilket også kommer til udtryk i vindermargin. Her har du mulighed for at vinde pengene 4,85 gange igen, hvis Tyskland vinder kampen med et mål, mens en sejr på to mål giver odds 3,90.

Et uafgjort resultat, hvor begge hold scorer, giver odds 12,00 hos Comeon, mens et uafgjort resultat, hvor ingen hold scorer, giver odds 22,00.

Costa Rica vs Tyskland betting tips

Vi er ikke i tvivl, Tyskland vinder kampen, og vi er overbeviste om, at de vinder kampen med to mål.

Så et godt spil er at bette på vindermargin, hvor Tyskland vinder kampen med to mål. Hvilket giver odds 3,90 hos Comeon.

Bedste tip: Tyskland vinder med 2 mål 3,90 Besøg