Om kampen

 Canada er ude af turneringen før deres sidste opgør i gruppe F mod Marokko, efter de gjorde en god figur mod Marokko, mens de tabte stort over Kroatien. Marokko har derimod alt at spille for, og vil med en sejr eller uafgjort kvalificere sig direkte til ottendelsfinalerne.

Faktisk kan Marokko også tillade sig at tabe, hvis Kroatien slår Belgien i deres indbyrdes opgør i gruppe F, der ligeledes bliver spillet klokken 16:00.

  • Canada – Marokko
  • Gruppe F
  • Dato – 1/12/2022
  • Starttidspunkt – 16:00
  • Stadion: Al Thumama Stadium

Canada form

Canada havde en meget svingende optakt til VM i Qatar, og tabte blandt andet til Hunduras, Panama og Costa Rica, mens de vandt over miniput-nationer som Curacao og Jamaica.

Det canadiske landshold overraskede dog både bookmakere og fodboldeksperter i deres første kamp i gruppe F ved VM, hvor de blot tabte 1-0 mod de belgiske storfavoritter.

Canada er dog definitivt ude af VM 2022 med nul point efter to kampe, og har derfor kun æren at spille for i deres opgør mod Marokko.

Last Win Team Logo Canada – seneste sejr over Marokko: Venskabskamp i 1989. 4-1

Marokko form

Marokko havde en relativ god optakt til VM i Qatar, også selvom de ikke har prøvet kræfter mod specielt stærke fodboldnationer. Det marokkanske landshold vandt blandt andet over Congo, Sydafrika og Libyen, mens de tabte over både Egypten og USA.

Marokko har et godt landshold, og har ligeledes imponeret i gruppe F, hvor de blandt har spillet 0-0 mod Kroatien og vundet 2-0 over Belgien, der før turneringens start var store favoritter til at gå langt ved VM.

Det gør, at Marokko kan spille sig direkte i ottendedelsfinalerne på bekostning af enten Kroatien eller Belgien, hvis de vinder kampen mod Canada. Marokko kan dog også tillade sig at tabe og alligevel nå i ottendedelsfinalerne. Det kræver dog, at Kroatien vinder over Belgien i den anden gruppekamp, som spilles samtidig – altså klokken 16:00.

Last Win Team Logo Marokko – seneste sejr over Canada: Venskabskamp i 2016. 4-0

Tidligere indbyrdes opgør

Canada og Marokko har historisk set mødt hinanden på grønsværen fire gange tidligere. Første kamp var i en venskabskamp tilbage i 1984, hvor Marokko vandt 3-2, herefter fulgte en kamp i 1989, som Canada vandt 4-1.

Næste kamp i rækken var ligeledes en venskabskamp, der endte uafgjort 1-1, mens seneste skud på stammen var en kamp i 2016, som Marokko vandt 4-0.

Canada og Marokkos kamp i gruppe F ved VM i Qatar bliver den første kamp, de to spiller mod hinanden i en slutrunde.

Canada vs Marokko odds

Både Canada og Marokko har imponeret ved VM i Qatar, men bookmakerne er ikke i tvivl; Marokko er favoritter til at vinde kampen.

Hos bookmakeren Comeon giver en sejr til Marokko odds 2,15, mens et uafgjort resultat giver odds 3,45, og en sejr til Canada giver odds 3,65. Hvis vi kigger på kampens resultat, tyder noget på, at bookmakerne forventer, at det bliver en meget tæt kamp.

Ved en 1-0 sejr til Marokko får du odds 6,00, 1-1 resultat giver odds 5,25, mens en 1-0 sejr til Canada giver odds 8,25 hos Comeon.

Hvis vi kigger på vindermargin, tegner der sig det samme billede – altså at det bliver en tæt kamp med Marokko i favoritrollen.

Her får du odds 3,35 på, at Marokko vinder med ét mål, mens der er odds 4,55 på, at Canada vinder med samme margin. Et uafgjort resultat, hvor begge hold scorer, giver odds 3,90, mens en uafgjort, hvor kun det ene hold scorer, giver odds 10,50 hos Comeon.

Canada vs Marokko betting tips

Marokko vil med en uafgjort eller sejr kunne kvalificere sig direkte til ottendedelsfinalerne, og derfor er vi overbeviste om, at Marokko vinder.

Så sats på, at Marokko vinder med et mål til odds 3,35 hos Comeon.

Alternativt, hvis du gerne vil satse på kampens resultat, virker en 1-0 sejr to Marokko mest sandsynlig. Det resultat giver odds 6,00 hos Comeon.

Bedste tip: Marokko vinder med 1 mål 3,35 Besøg