Om kampen

Allerede før kampen er Brasilien sikre på videre avancement, og kan derfor spare vigtige spillere i deres opgør mod Cameroun. Cameroun har ryggen mod muren, og er tvunget til at vinde over Brasilien, hvis de skal have en matematisk chance for at gå videre til ottendedelsfinalerne.

Foruden en sejr skal Cameroun håbe på, at kampen mellem Serbien og Schweiz ender uafgjort eller som minimum, at Serbien vinder.

Men selv med en sejr til Serbien over Schweiz, kræver et videre avancement, at Cameroun vinder stort over Brasilien, da de dermed vil gå videre med en bedre målscore.

Cameroun form

Cameroun havde ikke den bedste optakt til VM i Qatar, som blandt andet bød på nederlag over Sydkorea og Usbekistan samt uafgjorte resultater over Jamaica og Panama.

De ukuelige løver, som landsholdet hedder i folkemunde, har heller ikke haft en prangende VM-turnering indtil videre, hvor de blandt andet har tabt 1-0 over Schweiz, mens de fik et fornemt resultat mod Serbien i en målrig kamp, der endte 3-3.

Dermed har Cameroun stadig en matematisk chance for at gå videre til ottendedelsfinalerne. Det kræver dog en sejr over Brasilien, samtidig med at man skal håbe på, at Serbien og Schweiz spiller uafgjort.

Last Win Team Logo Cameroun – seneste sejr over Brasilien: Ved Confederations Cup i 2003. 2-0

Brasilien form

Brasilien var i storform op til VM i Qatar, og blev allerede før turneringen udnævnt som absolutte storfavoritter til at vinde verdensmesterskabet i Qatar.

Før VM vandt de blandt andet over Ghana, Sydkorea, Japan, Bolivia og Chile. Den fornemme sejrsstime er fortsat ind i gruppe G, hvor de startede ud med at vinde 2-0 over Serbien, mens de sikrede sig videre avancement i turneringen med en 1-0 sejr over Schweiz.

Før kampen mod Cameroun er de brasilianske storfavoritter allerede direkte kvalificeret til ottendedelsfinalerne, og de kan med en sejr eller uafgjort gå videre som etter i gruppen.

Last Win Team Logo Brasilien – seneste sejr over Cameroun: Venskabskamp i 2018. 1-0

Tidligere indbyrdes opgør

Historisk set har Brasilien og Cameroun mødt hinanden seks gange på grønsværen tidligere ved VM-slutrunder, Confederations Cup og i venskabskampe.

Stort set alle kampe har Brasilien vundet, og det er faktisk kun lykkedes Cameroun at vinde én kamp. Det var ved Confederations Cup i 2003, hvor Cameroun vandt 1-0 over det brasilianske landshold.

Ellers har Brasilien vundet de resterende fem kampe og ligeledes seneste opgør mellem de to nationer, som fandt sted i 2018. Her vandt Brasilien 1-0 i en venskabskamp.

Cameroun vs Brasilien odds

Brasilien har været i hopla ved VM-turneringen indtil videre, og både bookmakere og betting-eksperter er ikke i tvivl: Brasilien er store favoritter til at vinde kampen mod Cameroun.

Hos Unibet får du odds 1,28 på en sejr til Brasilien, mens et uafgjort resultat giver odds 6,10, og med en sejr til Cameroun har du mulighed for at vinde pengene 12,50 gange igen.

Så hvis du vil vinde penge på en sejr til Brasilien, er vi nok nødt til at kigge på handicapspil, hvor et af holdene starter kampen med at være bagud eller foran før startfløjt. Her får du odds 2,95 på, at Brasilien vinder kampen, selvom de starter med at være bagud med 2-0, mens oddset på en sejr til Cameroun med samme handicap (altså -2 til Brasilien) er 2,02.

Neymar blev skadet i kampen mod Serbien, og er derfor tvivlsom til at starte inde. Derfor vil vi ikke anbefale at spille på ham som en af kampens målscorer, selvom det giver odds 2,18. Alternativt kan du satse på, at Richarlison scorer i kampen, hvilket giver ods 2,23 hos Unibet. En anden potentiel målscorer kunne være Gabriel Jesus, der giver odds 2,55, hvis han scorer i kampen.

Cameroun vs Brasilien betting tips

Brasilien vinder kampen, og de kommer til at vinde kampen stort. Så sats på, at Brasilien vinder kampen, selvom de starter med et handicap på -2 ved startfløjt. Det giver odds 2,95 hos Unibet.

Hvis du skal spille på en målscorer i kampen, er Gabriel Jesus fra Brasilien et godt bud. Det giver odds 2,55, hvis han scorer på et tidspunkt i løbet af kampen.

Bedste tip: Brasilien handicap -2 2,95 Besøg