Brasilien vs Serbien odds, tips og spilforslag (24/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den anden kamp i Gruppe G ved VM i 2022, hvor verdens bedste landshold, Brasilien, tørner ud mod verdens 25. bedste landshold, Serbien.

VM 2022 | 24.11.2022 | 20:00
brazil V serbia
sieg sieg sieg sieg sieg Præstation sieg sieg unentschieden sieg sieg
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,45  af unibet tip
Uafgjort
4,50  af 888sport logo tip
Udeholdet Vinder
7,40  af bet365 logo tip

Om kampen

Verdensstjernerne fra Brasilien skal i deres første kamp ved VM i Qatar 2022 spille mod Serbien på det flotte og nybyggede Lusail Iconic Stadium.

Kampen skal spilles den 24. november, og Brasilien er som verdens nuværende bedste landshold storfavoritter til at vinde kampen. Derfor spås Serbien heller ikke de store chancer mod et brasiliansk landshold, som har stjernespillere på stort set alle positioner, og hvor vi kan forvente at se tryllerier fra Neymar, Vini Jr. Raphinha, Thiago Silva og Casemiro.

Med det sagt har Serbien også et relativt godt hold bestående af spillere som Dusan Vlahovic, Aleksandar Motrovic og Sergej Milinkovic-Savic, og kan potentielt overraske i en Gruppe G, som foruden disse to hold består af Cameroun og Schweiz.

  • Brasilien – Serbien
  • Gruppe G
  • Dato – 24/11/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Lusail Iconic Stadium

Brasilien form

Brasilien er i storform og er en af de absolutte storfavoritter til at vinde verdensmesterskabet i Qatar. Deres optakt har været imponerende med suveræne sejre over relativt svære modstandere. I deres seneste fem kampe har de blandt andet vundet 3-0 over Ghana, 5-1 over Sydkorea, 1-0 over Japan, 4-0 over Bolivia og 4-0 over Chile.

De brasilianske verdensstjerner har med andre ord ikke tabt en kamp i 2022, og meget tyder på, at de fortsætter den gode stime og spås af flere bookmakere og betting-eksperter til at være favoritter til at gå helt til finalen ved VM i Qatar.

brazil
Brasilien – seneste sejr over Serbien: VM i 2018
2 - 0

Serbien form

Serbien har haft en svingende optakt til VM med deres deltagelse i Nations League, som både har stået på sejre, nederlag og uafgjorte resultater i deres seneste fem kampe. De har blandt andet spillet 2-2 mod Slovenien, vundet over Sverige, vundet 4-1 over Slovenien, tabt 3-0 til Danmark og lidt et snævert nederlag på 1-0 over Norge.

Det serbiske landshold spås ikke de store chancer for at nå langt i turneringen, men de har stadig gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet som 2’er i gruppe F, hvor Brasilien forventes at vinde puljen.

serbia
Serbien– seneste sejr over Brasilien: Ingen.
n/a

Tidligere indbyrdes opgør

Brasilien og Serbien har kun mødtes hinanden to gange tidligere, og ved begge kampe endte det med en sejr til Brasilien. Første indbyrdes kamp på grønsværen mellem de to nationer var en venskabskamp i 2014, som Brasilien vandt 1-0. Seneste kamp mellem de to landshold var ved VM i 2018, som Brasilien vandt overlegent med et resultat på 2-0.

Selvom de to nationer historisk set ikke har mange indbyrdes opgør, er der ingen tvivl hos hverken bookmakerne eller betting-eksperterne før de to nationers kamp ved VM i Qatar: Brasilien er storfavoritter til at vinde kampen.

Brasilien vs Serbien odds

Brasiliens favoritrolle i kampen er også meget tydelig, hvis man ser på bookmakernes odds til kampen og den forventelige vinder.

Hos Unibet får du eksempelvis odds 1,45 på en sejr til Brasilien, mens en uafgjort giver dig mulighed for at vinde dine penge 4,50 gange igen. Hvis Serbien leverer miraklet og overraskelsen og vinder kampen, har du mulighed for at vinde dine penge 7,40 gange igen.

Hvis du går lidt længere ned i oddsene og ser på resultatspil, altså hvor du oddser på det rette resultat i kampen, udfolder der sig noget meget interessant.

For hos Unibet får du samme odds (6,75) på, at Brasilien vinder kampen, uanset om de vinder med 1-0 eller 2-0. Det sker sjældent, og vi vil derfor ikke anbefale dig at spille på resultatet i denne kamp.

Brasilien vs Serbien betting tips

Det sikre betting tip i Brasilien vs. Serbien-kampen er en sikker sejr til Brasilien, som giver odds 1,45 hos Unibet.

Icon
Ekspert Betting Tip: Brasilien vinder
1,43