Belgien vs Canada odds, bettingtips og spilforslag (23/11/2022)

Se vores tips og spilforslag til den første kamp i Gruppe F ved VM i 2022, hvor verdens 2. bedste landshold, Belgien, tørner ud mod verdens 43. bedste landshold, Canada.

VM 2022 | 23.11.2022 | 20:00
belgium V canada
Niederlage sieg sieg unentschieden sieg Præstation Niederlage sieg Niederlage sieg Niederlage
Det bedste odds for kampen
Hjemmeholdet Vinder
1,22 af Unibet logo tip
Uafgjort
5,95 af 888sport logo tip
Udeholdet Vinder
10,50 af Mrgreen logo tip

Om kampen

Belgien og Canada åbner ballet i Gruppe F ved VM i Qatar, hvor de skal spille gruppens første kamp på det nybyggede Al Rayyan Stadium den 23. november 2022.

Belgien, som er et af verdens absolutte bedste landshold for tiden, er blevet spået gode chancer for at vinde verdensmesterskabet 2022, men indtager favoritrollen ved VM 2022 sammen med Frankrig, Argentina og Brasilien.

Derfor forventes det også, at det bliver en formsag for Kevin de Bruyne, Youri Tielemans, Eden Hazard og alle de andre belgiske stjerner, når de skal spille mod et af VM’s på papiret dårligste landshold, Canada.

  • Belgien – Canada
  • Gruppe F
  • Dato – 23/11/2022
  • Starttidspunkt – 20:00
  • Stadion: Al Rayyan Stadium

Belgien form

Belgien har haft en god optakt til VM under Nations League-turneringen samt et par venskabskampe, hvor de også har imponeret stort med spillet på banen. De har blandt andet vundet 3-0 over Burkina Faso, fået en imponerende sejr på 6-1 over Polen, spillet uafgjort mod Wales, vundet over Wales og tabt 4-1 over Holland.

Det belgiske landshold er med andre ord i en god form og alt tyder på, at de går videre fra gruppe F som den samlede etter. Og faktisk skal der mindre mirakler til, før Belgien ikke vinder alle gruppekampene i en gruppe, der foruden Belgien består af Canada, Kroatien og Marokko.

belgium
Belgien – seneste sejr over Canada: Venskabskamp i 1989
2 - 0

Canada form

Canada har haft en svingende optakt til VM i ørkenstaten Qatar, hvor man blandt andet har lidt nederlag til Hunduras, Panama og Costa Rica, mens man har vundet over miniput-nationer som Curacao og Jamaica.

Med andre ord virker det til, at Canada ikke er i den bedste form, og der skal ske et mindre mirakel, hvis Canada overhovedet skal overraske i gruppe E. Alt tyder derfor på, at Canada bliver gruppens prygelknappe med potentielt tre nederlag i tre kampe.

canada
Canada – seneste sejr over Belgien: Ingen.
-

Tidligere indbyrdes opgør

Canada og Belgien har historisk set kun mødtes på grønsværen én gang tidligere, og det var under en venskabskamp tilbage i 1989. Her vandt Belgien 2-0 over Canada.

Eftersom nationerne ikke har spillet mod hinanden siden, bliver det spændende at se Belgien og Canada i en direkte duel. Det selvom alt tyder på, at Belgien ingen problemer får i den første indbyrdes kamp efter 33 år, og derfor er storfavoritter til at vinde stort over Canada, som ingen spår har nogen chancer for at overraske.

Belgien vs Canada odds

Bookmakerne er op til kampen mod Canada og Belgien ikke i tvivl, og har ikke overraskende Belgien som storfavoritter til at vinde kampen.

Netop det afspejler sig også i bookmakernes odds til kampen. Hos Unibet får du eksempelvis odds 1,25 på en sejr til Belgien, mens en sejr til Canada giver odds 12,50. Det canadiske landshold spås heller ikke store chancer for et overraskende uafgjort resultat i kampen mod Belgien, da uafgjort hos samme bookmaker giver dig mulighed for at vinde pengene 5,95 gange igen.

Hvis vi fokuserer på andre odds end på vinderspil, tyder det også på, at der er udsigter til, at det bliver en relativ målrig kamp. Hos Unibet får du blandt andet odds 1,66 på, at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen (flere end 3 mål), mens du ved under 3,5 mål (under 4 mål) får odds 1,48.

Belgien vs Canada betting tips

Bookmakerne er ikke i tvivl, og det er vores betting-eksperter heller ikke. Så vores betting tips til Belgien vs. Canada er en sikker sejr til Belgien til odds 1,25.

Icon
Ekspert Betting Tip: Belgien vinder
1,27