Øg dine gevinster med LeoVegas’ Profitboost

Øg dine gevinster med LeoVegas’ Profitboost

Det er ikke bare nye spillere, der forsødes med bonusser og kampagner i sportsbetting-verdenen. Eksisterende spillere kan også nyde godt af flere forskellige fine bonus-tiltag. Hvis du ikke selv har fået øjnene op for dem, så gør vi heldigvis et stort arbejde med at fiske dem frem til dig her på betting24.dk. I denne artikel skal vi se nærmere på bonus-fænomenet profitboost, som LeoVegas tilbyder alle nye såvel som gamle spillere i sin sportsbetting-sektion.

Øg dine gevinster med LeoVegas’ Profitboost

Scor kassen med LeoVegas’ gavmilde profitboost!

Introduktion til LeoVegas’ profitboost

Profitboost er en bonus, som knytter sig til det samlede slutodds på din spillekupon hos LeoVegas. Man booster så at sige sit slutodds via denne bonus og får dermed øget sin samlede gevinst-sum betragteligt i tilfælde af at man rammer plet. Før i tiden udbød LeoVegas’ udelukkende denne bonus til brug på fodboldmarkedet, men man har nu udvidet bonussen til også at gælde på andre større sportsmarkeder som ishockey, basketball, amerikansk fodbold, håndbold, volleyball, cricket og E-sport. Bonussen gælder kun på kombinations-spil, så du skal altså have kombineret to eller flere sportsbegivenheder på dit spil for at kunne aktivere bonussen.

1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Opret Konto R&V +18
  • Værktøjer til ansvarligt spil
  • Kæmpe spiludvalg
  • Høj kvalitet og sikkerhed
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Opret Konto R&V +18
  • Værktøjer til ansvarligt spil
  • Kæmpe spiludvalg
  • Høj kvalitet og sikkerhed
LeoVegas Sport Anmeldelse
R&V +18: Significant terms: Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Sådan får du profitboost-bonussen

For overhovedet at komme i betragtning til profitboost-bonussen skal du naturligvis være registreret medlem hos LeoVegas. Udover det skal du logge ind på ‘Mine tilbud’ hvor du kan aktivere et bonuskort for netop dette bonus-tiltag. Der kan aktiveres et nyt bonuskort for profitboosten hver uge, og selve bonussen stiger i volumen uge for uge. Startende med et boost på 10 % i den første bonus-uge og sluttende med hele 65 % i den sidste bonus-uge.

Klik dig ind på Leovegas’ via vores hjemmeside og foretag følgende trin:

Log dig ind som eksisterende medlem eller opret dig som ny spiller
• Klik dig ind på fanebladet ‘Kampagner’ i øverste venstre hjørne
• Scroll ned i denne menu og klik dig ind på ‘Mine tilbud-sektionen’
• Find profitboost bonussen her
• Tryk på det orange ‘Aktivér’ link for at udløse profitboost-bonussen.

Regler og vilkår for bonussen

• Spilleren skal logge ind hver uge for at kunne tage del i kampagnen.
• Bonussen skal aktiveres hver uge i sektionen ‘Mine tilbud’
• Profitboost kan ikke kombineres med andre bonusser
• Profitboost er kun tilgængelig via mobil

Sådan fungerer profitboost-bonussen

Bonussen handler i sin enkelthed om, at du hver uge får en mulighed for at lave et kombi-spil, hvor dit samlede odds for alle kampe på kuponen kan blive boostet med en vis procentsats. For hver uge vælger du selv hvilken bonus-kombination, du vil spille på. Der vil kunne vælges mellem kuponer med alt fra 3 kampe/begivenheder og helt op til 7 eller derover. Vælger du en kombinations-kupon med i alt 3 kampe/begivenheder, vil dit samlede odds blive boostet med 10 %, mens det maksimalt kan boostes med 65 % for kuponer med 7 kampe/begivenheder eller derover.

Sådan ser valgmulighederne ud uge for uge i profitboost-tilbuddene:

Første uge: minimum 2 kampe og et profitboost på 10 %
Anden uge: minimum 3 kampe og et profitboost på 20 %
Tredje uge: minimum 4 kampe og et profitboost på 30 %
Fjerde uge: minimum 5 kampe og et profitboost på 40 %
Femte uge: minimum 6 kampe og et profitboost på 50 %
Sjette uge: minimum 7 kampe og et profitboost på 65 %

Et par eksempler med profitboost

I den første uge har du måske valgt at benytte dig af 10 % boostet på en kupon med tre kampe. Du har her eksempelvis valgt 3 fodboldkampe, som hver har odds 2,00. En normal kombi-kupon (triple) ville her ende med et samlet odds på 8,00 (odds 2,00 x odds 2,00 x odds 2,00), men med 10 % boosten når man så i sidste ende op på odds 8,80 (odds 8,00 + 10 % = 8,80).
Leger vi med samme odds eksempel i en anden bonus-uge, hvor du eksempelvis har valgt at kombinere 7 kampe, så ender vi med et samlet odds på 128, hvis vi har valgt 7 kampe til odds 2,00. Med et profitboost på 65 %, ender vi her op med et samlet slutodds på 211,2 da 65 % af 128 er 83,2 (altså: et samlet odds på 128 + 65 % profitboost på i alt 83,2 = odds 211,2). Der må spilles for maksimalt 300 kroner på alle profitboost-kombinationer, så en samlet indsats på 300 kroner til odds 211,2 på de 7 kampe vil kaste en samlet gevinst på hele 63.360 kroner af sig.

Hiv en flot velkomstbonus med i handlen hos LeoVegas

Hvis du ikke allerede er spiller hos LeoVegas, så kan du slå to fluer med et smæk og indkassere først en klækkelig velkomstbonus og dernæst din profitboost-bonus.

LeoVegas tilbyder alle nye spillere en 100 % indbetalingsbonus på den første indbetaling på sitet. Velkomstbonussen tager form af et freebet, hvor du som spiller får lov til at placere et gratis bet for præcist den sum, som svarer til din allerførste indbetaling på din nye spillekonto. Grænsen er 1000 kroner, så hvis du udnytter bonussen maksimalt, så vil du få et freebet på 1000 kroner. Det fungerer på den måde, at du placerer bettet for hele eller dele af de penge, du lige har overført til din spillekonto. Taber du bettet, så får du stadig hele indsatsen tilbage. Der er dog et krav til freebettet: det skal placeres på en kamp eller begivenheder som er udbudt til odds 1,80 eller derover.