Anmeldelse af Cyber.bet

Vores Vurdering: 98/100
 • Flot velkomstbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • Hurtig udbetaling

Cyber.bet åbnede for første gang dørene for nye spillere i 2019 ved at fokusere hårdt på populære esport-events som LoL, CSGO, Dota 2 og Overwatch. Men siden da er der sket meget, og nu tilbyder Cyber.bet en komplet pakke med interessante bettingmuligheder, hvor du som spiller kan bette på alt fra store internationale sportsbegivenheder, nationale ligaer i fodbold, tennis, ishockey, håndbold, baseball, basketball og meget mere. Men betting sitet har ikke glemt sine rødder, og den store fokus er stadig på esport hvor især Counter Strike, League of Legends, Call of Duty og Dota 2 har meget høje odds.

 

Cyber.bet ejes og drives af Gaming N.V med hovedsæde på den karibiske ø Curacao. Det er en lille ø-nation blandt andet kendt for sine mange online casinoer og bookmakere, og har derfor strenge krav i forhold til regulering og håndhævelsen af disse. Kort sagt er sikkerheden i top, og Cyber.bet tilbyder generelt en

Regulering Curacao
Oddsmarkeder
+25
In-Play
Statistik
Mobilspil
Service Email & Live-Chat
Odds
94%
Betalingsmetoder payment icons
Specifikke funktioner Flot velkomstbonus
600kr
100% Velkomstbonus

Fordele og ulemper ved Cyber.bet

 Her i starten af anmeldelsen vil vi gerne give dig et kort overblik over nogle af de største fordele og ulemper ved Cyber.bet. For det første giver betting sittet deres kunder muligheden for at spille på et relativt lille udvalg af sportsbegivenheder, som heldigvis har konkurrencedygtige odds. En klar fordel er dog, at du kan bruge kryptovaluta til både ind- og udbetaling, hvilket er et sjældent syn i bettingbranchen, og dermed et helt klart plus i vores bog. Selvom Cyber.bet generelt tilbyder et flot udvalg af bettingmuligheder, trækker det i vores bog lidt ned, at sitet endnu ikke er tilgængeligt på dansk, og at de ikke har udviklet en dedikeret mobilapp. En forklaring er muligvis, at det er en relativt ny spiller på markedet, som først er ved at finde fodfæste blandt de mange store og mellemstore betting sites.

 • Flot velkomstbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • Hurtig udbetaling
 • Sitet er ikke på dansk
 • Ingen live stream
 • Ingen dedikeret mobilapp

Hvilke markeder dækker Cyber.bet?

 Selvom udvalget er lille, dækker Cyber.bet selvfølgelig de mest populære spillemarkeder. Faktisk over 20 i alt, som blandt andet dækker over fodbold, håndbold, tennis, basketball, ishockey, cricket, MMA, boksning og amerikansk fodbold. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge at bette på udvalgte ligaer inden for de fleste sportsgrene. Et godt eksempel er i fodbold, hvor du kan vælge at spille på flere forskellige ligaer i England, Tyskland, Spanien og andre store ligaer i Europa. Cyber.bet har også en hel sektion dedikeret til den Danske Superliga til spillere, der interesserer sig for dansk fodbold.

Kort sagt, selvom udvalget kan virke relativt lille forhold til andre store aktører på markedet, giver de deres spillere et alsidigt udvalg bland de mest almindelige sportsmarkeder. Derudover har de også andre niche-markeder som MMA, cricket, futsal, snooker, rugby, baseball, boksning og volleyball, som alt sammen er med til, at du som spiller aldrig kommer til at kede dig hos Cyber.bet.

Spil på esportsbegivenheder

Som tidligere nævnt ligger esport i Cyber.bets DNA, da det hele startede ud med, at de fokuserede på netop esport. Så du har selvfølgelig stadig mulighed for at spille på, om det verdenskendte danske Counter Strike-hold Astralis vinder deres næste store turnering, eller om din favoritgamer smadrer konkurrenterne i spil som League of Legends (LOL), Dota 2, Starcraft, Call of Duty og Rocket League. Esport vinder frem og bliver mere og mere populært, og derfor er det også en helt klar fordel, at Cyber.bet tilbyder netop dette spilmarked, da det giver alsidighed på deres betting site.

Fodbold i fokus

 Ikke overraskende har Cyber.bet et udpræget fokus på fodbold, da det trods alt er en af de mest populære sportsgrene i verden. Cyber.bet tilbyder stor alsidighed på deres hovedmarkeder, men tilbyder også mere specielle nichespil, der efterlader et ganske godt indtryk. Kort sagt kommer man som fodboldinteresseret ikke til at kede sig, hvis man vælger at lægge sine hårdt tjente sparepenge hos Cyber.bet, der sammenlagt tilbyder 28 oddsmarkeder før kampen og 28 oddsmarkeder, når du live-better.

Hovedmarkeder:

1X2 (Spil på kampens vinder)

Halvlegsspil (Spil på vinder af første halvleg og Over/Under spil i første halvleg)

Dobbeltchance-spil (spil på to udfald af en kamp eller halvleg)

Handicap (klassiske handicaps)

Mål (Næste scorede mål, Over/Under spil på mål)

Nichemarkeder:

Hjørnespark (Over/Under, flest hjørnespark, næste hjørnespark)

Kort (Over/Under spil, flest kort, næste kort)

Ciffertips (kampens resultat af kampen)

Periode (hvornår scores kampens mål)

Målscorer (spil på kampens målscorer)

Specialmarkeder:

Special markeder er et super interessant og meget spændende initiativ, som er et relativt nyt fænomen i betting-verdenen. Men selvom disse specialmarkeder ikke har mange år på bagen, er det meget hurtigt blevet standard i industrien, da det tilbyder spillere gode muligheder for at vinde den helt store bonus. Kort sagt er specielle bets såkaldte udsagnsspil med meget høje odds, da der er lav sandsynlighed for at ramme rigtigt.

Cyber.bet har flere specialmarkeder for stort set alle sportsgrene, men det er især deres specielle bets inden for fodbold, der er mest interessante, da det er deres primære hovedfokus. Her finder du blandt andet specielle bets, der giver dig mulighed for at bette på, om et hold scorer selvmål i løbet af en kamp om en spiller scorer to eller flere mål i løbet af samme kamp, om et hold scorer i løbet af en bestemt tidsperiode af kampen eller hvordan kampens første eller andet mål bliver scoret (hovedstød, saksespark, tåhyler osv.) Du har selvfølgelig mulighed for at kombinere alle specialbets med kampudfaldet på én og samme kupon, og et eksempel på en spilkupon kunne blandt andet lyde: “Første mål scores efter hjørnespark og holdet tabet’. Kombinationerne er faktisk uendelige, og afhænger lidt af din risikovillighed.

 Konkurrencedygtige odds

 Overordnet set har Cyber.bet meget konkurrencedygtige odds på deres forskellige bettingmarkeder. Hvilket faktisk er ret imponerende set i lyset af, at de ikke har specielt mange år på bagen. På nogle af deres spilmarkeder ligger de lige under andre aktører på markedet, andre markeder ligger de markant over. Generelt set tilbyder de flotte odds på deres primære sportsmarkeder, og er faktisk meget sammenlignelig med andre mindre, mellemstore og større aktører på markedet. Men der, hvor Cyberbet.bet ikke overraskende skiller sig ud, er på deres esports-markeder. Selvom de her tilbyder et begrænset udvalg af spil at bette på i forhold til andre aktører, så skuffer de så absolut ikke i forhold til deres odds, der uden tvivl ligger i den høje ende.

Cyber.bet bonusser

Med blot to år som betting site ved Cyber.bet selvfølgelig også, at de er nødt til at køre en aggressiv markedsføring med fordelagtige velkomstbonusser for at tiltrække nye spillere. Her kan vi allerede sige, at Cyber.bet ikke skuffer, for de tilbyder rigtig gode bonusser. Blandt andet en flot velkomstbonus, free bets samt en såkaldt Boost-bonus. Det og meget mere tager vi et nærmere kig på her nedenfor.

Velkomstbonus

Nye spillere får tilbudt en flot 100% velkomstbonus ved første indskud op til 600 kroner, og er ikke overraskende pålagt et omsætningskrav, før du kan få bonussen udbetalt. Hos Cyber.bet har de et omsætningskrav på 5, hvilket faktisk er relativt lavt i forhold til resten af industrien. Det betyder med andre ord, at hvis du indbetaler 100 kroner, skal du foretage væddemål på sammenlagt 500 kroner, før du kan få din velkostbonus udbetalt.

Boost bonus

Samme omsætningskrav har Cyber.bet for deres såkaldte Boost-bonus, der ikke kun er forbeholdt nye spillere. I stedet er denne bonusform til alle deres loyale spillere, og giver en procentvis indbetalingsbonus løbende i form af en kode. Netop disse former for bonusser er faktisk en sjældenhed, da mange online bookmakere har en tendens til at glemme deres trofaste spillere, og derfor skiller Cyber.bet sig positivt ud i denne henseende.

Free bets

 Free bets hos Cyber.bet foregår på den måde, at du enten som ny eller fast kunde hos dem får tildelt en bonus i form af gratis penge, som du skal bruge på et væddemål. Ingen indbetaling er nødvendig, og du kan helt gratis vinde en god gevinst. Men hvis du er så heldig at vinde et 100 kroners free bet til odds 2,00, vinder du reelt set kun 100 kroner, da Cyber.bet fratrækker den gratis pengegave fra selve gevinsten.

Cyber.bet promotion

Cyber.bet bonusser

Din Indbetaling

600kr

+ Cyber.bet Bonus600kr = Oddsbeløb1200kr

Live betting og streaming hos Cyber.bet

Ikke overraskende har du selvfølgelig mulighed for at live bette på Cyber.bet, da det efterhånden er standard i industrien, og enhver online bookmaker ville efter vores mening faktisk diskvalificere sig selv, hvis de ikke tilbød dette. Sammenlagt tilbyder Cyber.bet live betting på alle deres 14 sportsmarkeder, der dækker alt fra ishockey, fodbold, amerikansk fodbold, baseball, håndbold og mange flere. Oddsene opdateres løbende, og du har mulighed for at lukke din spilkupon i løbet af kampen og trække en gevinst ud før det endelige slutfløjt.

Noget andet, der også er ved at være standard for de største udbydere, er live streaming. Men det tilbyder Cyber.bet ikke på nuværende tidspunkt for deres helt store sportsmarkeder. Hvilket primært skyldes, at de ikke har rettigheder til at live streame fodbold, håndbold, cricket og andre lignende sportsgrene, hvilket man også kun ser, at de allerstørste udbydere tilbyder. Det betyder dog ikke, at du ikke kan følge live streaming via udbyderen, da Cyber.bet tilbyder at kunne se e-sportsbegivenheder live via Twitch. Så du er sikret en god plads fra første parket, når dine yndlingsspillere konkurrerer i Counter Strike, League of Legends (LOL), Dota 2, Starcraft og mange andre interessante spil.

 Design

 Selve platformens design er meget intuitiv, overskuelig og nem at navigere rundt på. Som spiller kan man uden de store problemer finde frem til de helt rigtige sportsgrene og markeder, og kan problemfrit foretage ind- og udbetalinger samt lukke væddemål, mens man live better. Men når det er sagt, er Cyber.bet ikke ligefrem den mest æstetiske bookmaker rent designmæssigt. Kort sagt er selve hjemmesiden meget uinspirerede, og med dens grå, blå, sorte og gule farver er den faktisk meget kedelig at navigere rundt på. Heldigvis vælger man ikke online bookmaker efter, hvor køn hjemmesiden er, valget er baseret på odds og sportsmarkeder – og her skuffer Cyber.bet heldigvis ikke.

Cyber.bet ulkoasu

Cyber.bet Design

Kan du spille på mobilen?

 Det korte svar er ja, du kan uden problemer spille på din mobil eller tablet. Men Cyber.bet har ingen mobil-app endnu, og der er intet, der indikerer, at det kommer. Heldigvis kan man tilgå sportsbetting-platformen via sin iPhone eller Android-telefon eller tablet direkte fra browseren. Spilleoplevelsen er stort set den samme, som hvis man sidder foran sin computer. Selve platformen er meget intuitiv, og siderne loader upåklageligt. Og selvom det ville være rart med en dedikeret betting-app, får man stadig en perfekt betting-oplevelse via browserversionen, så man uden problemer kan bette på farten.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder Cyber.bet?

Enhver seriøs bookmaker med respekt for sig selv ved, at de er nødt til at tilbyde spillere et væld af ind- og udbetalingsmuligheder. Og her skuffer Cyber.bet så absolut ikke. Du kan selvfølgelig bruge de mest populære e-wallets og kreditkort, men har også mulighed for at bruge kryptovaluta, hvilket langt fra er standarden inden for industrien. Så her skiller denne bookmaker sig virkelig ud i forhold til mængden.

 Indbetalinger

Her nedenfor har vi samlet en liste over alle accepterede betalingsmetoder, som du kan bruge til at indbetale til din nye eller aktive Cyber.bet-konto:

 • Visa
 • MasterCard
 • Bitcoin
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Qiwi
 • Jeton
 • Neteller
 • Paypal
 • Bankoverførsel

Flere af indbetalingsmulighederne er velkendte i Danmark, såsom Visa, Mastercard samt de to e-wallets Skrill og Neteller, men du har også mulighed for at bruge de mindre kendte som Jeton, Qiwi og Paysafecard.

Cyber.bet maksutavat

Cyber.bet betalingsmetoder

Derudover sker alle indbetalinger uanset metode stort set øjeblikkeligt, og du er derfor klar til at bette med det samme. En anden klar fordel er, at Cyber.bet ikke opkræver gebyrer ved hverken ind- eller udbetalinger, hvilket andre online bookmakere har en kedelig tendens til.

Udbetalinger

Du vælger selv din udbetalingsmetode, men ofte sker den via samme metode, som du brugte ved indbetaling. Ekspeditionstiden er ikke øjeblikkelig, og du kan alt afhængig af metode forvente, at dine gevinster bliver udbetalt til din konto inden for 2-5 bankdage. Det er en meget normal behandlingstid, som man oplever hos både store og mindre online bookmakere.

 Sikkerhed

 Cyber.bet opererer på betting-licens udstedt på ø-nationen Curacao, som er velkendt for at have en stram sikkerhedsregulering på online bookmakere. Derfor er der ingen grund til bekymring, og man kan vide sig sikker på, at sikkerheden er i top. Men selvom alt det omkringliggende er i orden, og man med reguleringen i Curacao er sikret, at der rent sikkerhedsmæssigt ikke er noget at frygte, savner vi dog flere oplysninger på hjemmesiden omkring udbyderens beskyttelse af deres spilleres data.

Men et stort plus i vores bog er dog, at Cyber.bet er tilmeldt Esports Integrity Commission (ESIC), som er det største regulerende organ i esportsbranchen, som forpligter sig til at sikre, at esports-begivenheder forløber fair, retfærdigt og uden snyd. Hvilket blot tyder på, at de vægter deres kunders sikkerhed højt.

Cyber.bet har på nuværende tidspunkt ikke fået licens til at drive hverken casino, sportsbookmaker eller poker fra de danske Spillemyndigheder. Men fortvivl ej, du har som dansker stadig mulighed for at gøre brug af deres platform. Eftersom de ikke har dansk licens, er du ikke tvunget til at bruge NemID, når du skal logge ind på din spillekonto. Det kan selvfølgelig godt lyde lettere mistænkeligt, men du må som dansk spiller gerne bruge Cyber.bet, selvom de ikke har licens. Det er fuldt lovligt, du skal bare være opmærksom på, at du skal betale skat af potentielle gevinster, hvilket selvfølgelig trækker lidt ned i forhold til helhedsindtrykket.

 Kundeservice hos Cyberb.et

 Eftersom Cyber.bet ikke har dansk spillelicens, har de heller ingen dansksproget kundeservice. Men det betyder ikke, at de ikke leverer en professionel hjælp. Derudover er der rig mulighed for at komme i kontakt med dem, hvis du skulle opleve problemer med din konto, eller hvis du bare vil have svar på opklarende spørgsmål.

Selvom det ville være fantastisk at kunne tale med en kundeservicemedarbejder, der kunne tale dansk, hvis der opstod problemer, har Cyber.bet en fremragende kundeservice, som sidder klar via live chat eller telefonisk i alle døgnets 24 timer.

Vores erfaring med Cyber.bet

Generelt har vi fået et godt indtryk af Cyber.bet, selvom de ikke ligefrem imponerede ved første øjekast. Men efter at have brugt et par minutter på platformen opdager man hurtigt, at man har let adgang til sportsmarkederne på grund af sitets overskuelige design. Det trækker dog en anelse ned i vores samlede vurdering, at hjemmesiden ikke er på dansk, bookmakeren ikke har licens fra Spillemyndighederne eller har dansksproget kundeservice. Derimod er det en kæmpe fordel, at de tilbyder, at man kan bruge kryptovaluta, hvilket er en sjældenhed. Cyber.bet skuffer heller ikke der, hvor de virkelig betyder noget, nemlig odds på sportsmarkederne og e-sports-markedet.

 

 

Vores Vurdering: 98/100
 • Flot velkomstbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • Hurtig udbetaling

Seneste Betting Tips

  TOP 10 BETTINGSIDER
R&V +18: Significant terms: Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Seneste bonusnyheder

  Top 5 Velkomsttilbud

Skriv et svar