Boost din weekend med 888sport og gør den 25 % bedre

888sport giver nu alle nye og nuværende spillere muligheden for at gøre weekenden endnu bedre end normalt. Med profitboost fra 888sport bliver weekenden altid 25 % bedre, hvilket sætter nye standarder for god en weekend kan gå hen og blive. 

888sport live

Tilbuddet kan bruges én gang per weekend, som i 888sports briller strækker sig fra fredag kl. 00.00 til søndag kl. 23.59 GMT, hvor der vi være rig mulighed for at finde en masse forskellige væddemål i et hav af forkellige sportsgrene, så det er lige meget om du ønsker at bruge profitboost-kuponen på fodbold, tennis, hockey eller noget helt fjerde – det er helt op til dig at vælge dine sportsgrene.

 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
92 Udbetalingsforhold
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
888sport Review
T&C Apply 18: Kun for nye brugere · Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode · Et kvalificerende bet er en ”real money” - indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked · Bets placeret med en Ekstra Bet-kupon eller en boost-kupon er ikke gældende · Maksimum refundering ligger på 500 kr. · For eksempel, hvis du satser 300 kr. og taber, vil du får 300 kr. tilbage i Ekstra Bet· Ekstra Bet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 60 dage · Ekstra-indsatser er ikke inkluderet i returneringer · Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle vilkår gælder. vilkår gælder. | STOP SPILLET: Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil | Selvudelukkelse: ROFUS

Hvordan får jeg denne bonus fra 888sport?

At få fat i bonussen er ganske let og enkel. Følg disse enkle trin, hvad enten du er ny bruger og har brug for at oprette en konto, eller hvis du allerede har en bruger.

  1. Tryk på vores link og bliv diregeret direkte til den danske side af 888sport.
  2. Opret en bruger/Log ind hos 888sport.
  3. Er du ny bruger og skal lave din første indbetaling, brug da koden 100BONUS og få en velkomstbonus på 100 % op til 1.000 DKK ved første indbetaling. Har du allerede lavet en indbetaling eller har en konto, kan du springe dette trin over.
  4. Log derefter ind mellem hver fredag kl. 00.00 og den efterfølgende søndag kl. 23.59 og modtag med det samme din profitboost-kupon.
  5. Brug funktionen “Byg dit bet” på kampe fra en hvilken som helst sportsgren i løbet af weekenden. I højre side af skærmen vil du, hvor dine valgte væddemål er samlet, se “Bonustilbud”. Klik på denne for at se en oversigt over dine forskellige profitbooster-kuponener, i tilfælde at du har flere.
  6. Vælg derefter den kupon du har i sinde at bruge, i dette tilfælde skal du vælge den der giver 25 % ekstra på gevinsten.
  7. Derefter indtaster du hvor meget du vil spille. Husk dog at det ikke kan overstige den maksimale indsats, hvilket i dette tilfælde er 50 DKK.
  8. Tryk på “Placer væddemål” og vent på at din gevinst går hjem, med dit profitboost på 25 %.

Er der noget jeg skal være opmærksom på?

Som altid med kampagner, er der naturligvis nogle ting som er gode at vide. Dette er også tilfældet med denne kampagne fra 888sport, hvorfor vi vil give dig de vigtigste informationer. Dog giver vi ligeledes et link til de fulde vilkår fra 888sport, som er i let forståelige og overskuelig udgave lige her. 

 • Maksimumsindsatsen på profitboost-kuponen er 50 DKK
 • Profitboost-kuponen er gældende i tre dage og kan bruges på alt sport.
 • Du skal logge ind på din 888sport konto mellem fredag kl. 00.00 og den efterfølgdende søndag kl. 23.59, for at kvalificere dig til at få din 25 % profitboost-kupon. Denne vil blive givet til dig straks! (i nogle meget, meget få særtilfælde kan det tage op til 72 timer)
 • Du kan få én profitbooster-kupon per uge.

Sådan fungerer tilbuddet i praksis

Tilbuddet er ligeud af landevejen, for at sige det rent ud. Der er to ting man skal gøre, for at have spillet sin profitboost-kupon med succes.

Det første man skal gøre er at logge ind på sin 888sport konto mellem fredag kl. 00.00 og den efterfølgdende søndag kl. 23.59. Herefter vil du straks modtage profitbooster-kuponen, hvorefter denne kan bruges på lige præcis den eller de sportsgrene du har lyst til. Kuponen er ikke låst til kun at virke ved at spille på Premier League eller NBA, etc.

Det andet trin er at profitbooster-kuponen bliver aktiveret, når du har samlet den kupon du har lyst til at spille. Dette gøres ved at klikke på “Bonustilbud” under den eller de kampe du har valgt, klik på kuponen og kontroller at den bliver aktiveret. Derefter spiller du det beløb du har lyst til (maksimalt 50 DKK), og derefter trykker “Placer væddemål”.

Husk at nye spillere kan få en 100 % velkomstbonus på første indbetaling

Udover et 25 % profitboost, tilbyder 888spot ligeledes nye spillere en 100 % velkomstbonus på helt op til 1.000 DKK.

Har du lyst til at forsøde din profitbooster-kupon med en fantastisk velkomstbonus, skal du blot gøre følgende:

  1. Opret en konto hos 888sport, ved at følge vores link.
  2. Foretag din første indbetaling hvor du samtidig bruger koden 100BONUS
  3. Modtag din 100 % velkomstbonus med det samme.

Værd at vide:

Tilbuddet er kun gældende for nye brugere af 888sport og er ligeledes kun gældende ved første indbetaling på op til 1.000 DKK. Ligesom der er en maksimumsindbetaling af hvad man kan få en bonus på, er der også en minimumsindbetalingen som ligger på 70 DKK. Bonussen frigives så snart  indbetaling er blevet omsat én gang til minimum odds 1.5. Samtidig skal velkomstbonussen omsættes seks gange indenfor 60 dage. Slutteligt er det 888sports bonusvilkår og udbetalingspolitik som er gældende.