Anmeldelse af Betway

Vores Vurdering: 97/100
 • Flot velkomstbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • Hurtig udbetaling

Betway er en bettingside med dansk spillelicens drevet af Betway Limited, der som så mange andre spiludbydere har hovedkvarter på ferieøen Malta. De er blandt andet kendt for at stå bag verdensrekorden for den største udbetaling til én enkelt kunde nogensinde. Jon Heywood vandt nemlig svimlende 133 millioner danske kroner, da han i 2015 spillede Mega Moolah hos Betway.

Udbyderen tilbyder deres tjenester i mange forskellige lande, og har en overskuelig, dansksproget hjemmeside til danske spillere. Som spiller får man adgang til et stort udvalg af sportsmarkeder, såsom fodbold, håndbold, Formel1, amerikansk fodbold, esport, ishockey, men har også mulighed for at spille på deres interaktive live casino.

Kort sagt er Betway en seriøs og veletableret aktør på markedet, som har været tilgængelig for danske spillere siden 2011, og som har et stort udvalg af forskellige spillemuligheder med fordelagtige odds

Regulering
Oddsmarkeder
+25
In-Play
Statistik
Mobilspil
Service Email & Live-Chat
Odds
94%
Betalingsmetoder payment icons
Specifikke funktioner Flot velkomstbonus
1.000kr
100% Velkomstbonus

Fordele og ulemper ved Betway

Grundet et utal af tilgængelige bettingsider er det nødvendigt at være kræsen, da målet er at vælge en seriøs udbyder, som vægter sikkerhed, gode odds og spiloplevelse højt. Efter et nærmere kig på Betway kan vi heldigvis konstatere, at de så absolut ikke skuffer. Hvilket også ville være mærkeligt, da de trods alt har mere end 15 års erfaring som bettingudbyder på bagen, hvoraf de i 10 år har opereret i Danmark. Generelt set er der tale om en spiludbyder, hvor sikkerheden er i top, og som tilbyder deres spillere gode konkurrencedygtige odds på et stort udvalg af sportsmarkeder. Før vi går mere i dybden af vores anmeldelse af Betway, giver vi dig her de mest åbenlyse fordele og ulemper ved denne spiludbyder.

 • Flot velkomstbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • Hurtig udbetaling
 • Ingen live stream i Danmark
 • Ingen telefonisk kundeservice
 • Tilbyder sjældent nye kampagner

Hvilke markeder dækker Betway?

Selvfølgelig tilbyder Betway at kunne spille på den mest populære sport i Danmark – nemlig fodbold, og her kan du bette på alt fra de mere populære ligaer som den danske Superligaen, den engelske Premier League til mindre populære ligaer som de russiske og brasilianske fodboldligaer. Kort sagt har Betway et stort udvalg på fodboldmarkedet både i form af live-betting og odds før kampstart, men tilbyder også så meget andet i sit store spiludvalg. Du har blandt andet mulighed for at spille på populære sportsgrene som håndbold, tennis, basketball, ishockey og meget more. Mere nicheorienterede sportsgrene inkluderer dart, futsal, MMA, boksning, baseball, cricket og meget mere.

dækker Betway

dækker Betway

Som spiller har du mange muligheder, og især Betways fokus på mindre kendte sportsmarkeder som esport, snooker, futsal og bandy gør, at man altid bliver præsenteret for noget nyt og spændende. På den overskuelige platform kan man altid følge med i de mange kommende begivenheder, og man kan også livebette på stort set alle kamp. Ud over at streame esportbegivenheder tilbyder Betway desværre ikke live stream på siden, hvilket trækker lidt ned i den generelle vurdering af bookmakeren.

Hvilke ligaer kan der spilles på hos Betway?

 Hos Betway kan du spille på alle de store fodboldligaer som engelske Premier League, den spanske La Liga, den italienske Serie A, den tyske Bundesliga og selvfølgelig den danske Superliga. Derudover tilbyder Betway at kunne spille på et stort udvalg af mellemstore og mindre kendte ligaer verden over, og der kan også bettes på Champions League samt store internationale turneringer som Champions League, VM og EM. Basket-interesserede kan bette på NBA samt flere europæiske basket-ligaer, mens du selvfølgelig også kan spille på håndbold, hvor den danske og andre europæiske ligaer samt store internationale turneringer som EM og VM er repræsenteret. Kort sagt udbyder Betway et stort sportsmarked med alle de største turneringer inden for fodbold, håndbold, ishockey, basketball, esport og meget andet.

Tilbyder andet end sportsmarkeder

 Men fokus er ikke kun rettet mod sport, da Betway også tilbyder en lang række ikke-sportslige markeder. Her er esport især meget interessant, og det er efterhånden blevet normen for bettingsider at tilbyde netop dette marked, da interessen er stigende. Derudover kan man også spille på politiske begivenheder, men Betway tilbyder også mere specielle spil, som hvorvidt der bliver hvid jul i Danmark, hvilken skuespiller der bliver den næste James Bond, eller hvad Dronning Margrethe forventes at sige under sin årlige nytårstale.

Konkurrencedygtige odds

 I 2021 kunne Betway fejre 10-års jubilæum på det danske bettingmarked, og det indikerer i den grad, at det er en stabil aktør med gode odds på deres spil. Rent oddsmæssigt ligger de ret højt i forhold til andre større og mindre spiludbydere, og selvom de ikke er den største, er de stadig meget konkurrencedygtige i forhold til deres oddssætning og udbetalingsgrad. Variationen af oddsmarkederne er også stor, hvilket sikrer, at man aldrig kommer til at kede sig eller får behov for at lede efter en anden bettingside.

Konkurrencedygtige odds

Konkurrencedygtige odds

Forskellige oddsmarkeder på Betway

Betway tilbyder som sagt et flot udvalg af sportsgrene, og det samme gør sig gældende for deres oddsmarkeder. Fodbold er selvfølgelig overrepræsenteret med oddsmarkeder, da det er den mest populære sportsgren på verdensplan. Især en fodboldkamp i en af de større ligaer tilbyder en kombination af over 100 forskellige oddsmarkeder, der blandt andet består af de store populære hovedmarkeder som kampens vinder, målscorer og handicap-markeder samt mere specielle nichespil.

 

Specialmarkeder:

Som mange andre udbydere har Betway også specialmarkeder, hvor man har mulighed for at score høje odds på såkaldte udsagnsspil. Her skal man spille på en serie af udfald, som skal ske i løbet af en kamp. Størrelsen på oddset afhænger af sandsynligheden for, at et givent udfald kan ske. Eksempler på specialmarkeder kan blandt andet værre, at man better på, at et hold ‘vinder efter at have været bagud’, ‘vinder kampen og der scores over 3,5 mål’, ‘X spiller scorer og holdet taber’ eller ‘X spiller får rødt kørt og holdet vinder’. Specialspillene kan variere fra kamp til kamp og fra liga til liga, men giver en ekstra dimension og mulighed for at få højere odds.

Betway bonus og kampagner

Betway tilbyder selvfølgelig også en attraktiv velkomstbonus til nye spillere samt andre kampagner som freebets og forhøjede odds på bestemte kampe for alle kunder.

Velkomstbonus

Den første bonus, man rammer som ny spiller på en hvilken som helst bettingside, er velkomstbonussen, og her tør vi godt sige, at Betway har et af de mere attraktive tilbud på markedet. For ved registrering kan du nemlig få sammenlagt 5.000 kroner at spille for, hvis du indbetaler 2.500 kroner på sin spilkonto 7 dage fra, at du opretter din konto. Med andre ord tilbyder Betway en 100% velkomstbonus op til 2.500 kroner ved først indskud.

Vigtigt at påpege er, at velkomstbonussen er en såkaldt procentuel indbetalingsbonus, som med andre ord betyder, at jo mere du indbetaler som ny kunde, desto større bliver din bonus. Minimumsbeløbet er 200 kroner, og du vil derved få sammenlagt 400 kroner indbetalt på din spilkonto, mens du maksimum kan indbetale 2.500 kroner i første indskud, hvorefter din bonus automatisk bliver indbetalt på din konto.

For at kunne få udbetalt sin velkomstbonus og eventuelle gevinster, skal man opfylde et såkaldt gennemspilningskrav. Du kan uden problemer få udbetalt din kontos kontantsaldo, men velkomstbonussen og eventuelle gevinster herfra gælder det, at beløbet skal gennemspilles 10 gange. Med andre ord skal du ved en velkomstbonus på 200 kroner satse mindst 2.000 kroner, inden velkomstbonussen og gevinster kan udbetales.

Et gennemspilningskrav er standard for bookmakere, og at Betways kun ligger på 10 er ganske fornuftigt, da mange større og minder bettingaktører normalt har et meget højere gennemspilningskrav for velkomstbonusudbetaling.

 

Betway boosts

Som en fast del af deres kampagnestrategi har Betway noget, som de kalder Betway boosts. Disse boostede odds er, som navnet indikerede, forhøjede odds, som Betway tilbyder alle deres kunder ved specifikke sportsbegivenheder. Det kan blandt andet være i forbindelse med en kamp mellem Liverpool og Manchester United eller Barcelona og Real Madrid. Kampe, hvor de forventer, at de kan tiltrække mange nye spillere, men hvor de samtidig giver deres loyale kunder en lille ekstra bonus i form af større og bedre odds, der er langt højere end gennemsnittet for andre store online bookmakere.

betwayboots

betwayboots

Free bets

Betway giver ved oprettelse af en ny konto også free bets, hvor du kan placere et væddemål helt gratis. Du kan med andre ord spille uden risiko, og bookmakeren tilbyder netop nu free bets til en værdi af 10 britiske pund ved indbetaling af 10 pund på en nyoprettet konto.

Livebetting hos Betway – Live in-play

 Alle bookmakere med respekt for sig selv tilbyder livebetting, og Betway er selvfølgelig ingen undtagelse. Her kalder de det bare ‘Live in-play’, men det fungerer som hos alle andre store som små bookmakere, hvor du har mulighed for at spille live på alle sportsbegivenheder. Det gælder alt fra fodbold til håndbold, basketball, ishockey, esport og tenniskampe fra de store Grand Slam-turneringersamt WTA og ATP-turneringer.

Intensiteten ved livebetting er ubeskrivelig, og man får som kunde en helt klar fordel, at man kan lukke et væddemål og hive sin gevinst ud, når man har lyst, hvis man kan se, at heldet ikke ligefrem går ens vej. Nærmest få sekunder efter, at du har valgt at lukke din kupon, bliver din gevinst udbetalt til din spilkonto, såfremt der selvfølgelig er tale om et vinderbet. Som ved pregame-bets tilbyder Betway selvfølgelig også mange interessante oddsmarkeder i løbet af kampene, som generelt set matcher deres normale hoved- og nichemarkeder. Du kan blandt andet spille på kampens udfald, antal hjørnespark, hvilket hold der får det næste indkast, hvem der scorer det næste eller sidste mål i kampen og meget mere.

Eneste ulempe ved Betways livebetting er, at de ikke livestreamer kampene på selve platformen. Man er derfor nødt til selv at finde et andet stream, følge med fra tv-skærmen eller holde sig opdateret med deres grafiske opdatering på selve hjemmesiden. Det er selvfølgelig et lille minus, men er ikke et større problem.

 

Design

 Betways platformdesign er overskuelig og holdt i behagelige sorte og hvide farver. Hjemmesiden kan dog virke lidt kedelig, og man får ikke helt samme fornemmelse af luksus som hos andre store bookmakere. Det er ikke et stort problem, da det trods alt ikke er udbyderens hjemmesidedesign, der er det vigtigste. For som sagt tilbyder Betway meget konkurrencedygtige og på flere sportsmarkeder faktisk de højeste odds i forhold til andre udbydere, hvilket trods alt er et af de afgørende parametre for valg af online bookmaker.

 

Brugervenlighed

 

På trods af platformens til tider kedelige design er brugervenligheden i verdensklasse. Det er nemt og bekvemt at navigere rundt på siden, og du kan uden problemer finde frem til en bestemt fodboldkamp eller hvilken som helst anden sportsbegivenhed. Derudover har man i toppen af siden flere menuer med online casino, esport, betting og spilleautomater, så man med et enkelt klik kan vælge lige netop de spil, man har lyst til. Selve in-Play, livebetting, er også meget intuitivt, fungerer gnidningsfrit, og der er ingen problemer med hurtigt at indgå et væddemål eller lukke en spilkupon. For her kommer den til tider kedelige platform nemlig til sin ret, da Betway har skåret al unødvendig grafik væk, og man kan smidigt og fleksibelt navigere hurtigt rundt på siden. Hvilket uden tvivl er en klar fordel, når man livebetter, og ofte er nødt til at tage hurtige beslutninger på et par potentielt dyre sekunder.

Spil på farten

 Som seriøs spiludbyder er man nødt til at kunne tilbyde spillere at bette på farten, og her skuffer Betway ikke. Bookmakeren har udviklet en integreret Betway-app, som du kan downloade enten i Google Play eller via Apple Store. Derudover har mulighed for at spille direkte via din browser på enten din tablet eller mobiltelefon. Fælles for alle disse platforme er, at brugerfladen er meget intuitiv, og fungerer upåklageligt. Alt dette gør, at du som spiller har en stor fleksibilitet, og du kan spille, når du vil, og hvor du vil.

Spillelicens

 Alle bookmakere, der gerne vil udbyde sportbetting i Danmark, er nødt til at til at søge en licens hos den danske Spillemyndigheden. Med over 15 år på bagen internationalt og 10 år i Danmark har Betway selvfølgelig dansk licens, og du kan uden problemer indbetale penge, oddse og hive potentielle gevinster ud ved at logge ind på din konto med dit Nem-ID.

Din Indbetaling
1000kr
+ betway Bonus1000kr = Oddsbeløb2000kr

Hvilke betalingsmetoder tilbyder Betway?

For overhovedet at kunne spille eller få fingre i Betways velkomstbonus er man nødt til først at foretage en indbetaling. Her tilbyder bookmakeren heldigvis alle gængse betalingsmetoder samt flere såkaldte e-wallets. Udvalget af ind- og udbetalingsmuligheder er ikke stort, men dækker trods alt de flestes behov.

betwaypaymentmethods

Indbetalinger

Indbetalinger

Her nedenfor har vi samlet en liste over alle accepterede betalingsmetoder, som du kan bruge til at indbetale til din nye eller aktive Betway-konto:

 

 • Visa
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Paypal
 • Bankoverførsel

 

Ved indbetaling med kreditkort skal du blot indtaste dine kortoplysninger og indsende et billede af forsiden af dit kort til verificering. Nogenlunde samme metode skal du bruge, hvis du bruger din e-wallet. Her skal du indsende skærmbillede med email, kontonummer/ID og dit navn. Alle indbetalinger sker på få sekunder, og du er stort set klar til at spille med det samme. Ifølge dansk lov er du nødt til at verificere din konto med NemID, før du kan begynde at spille, hvilket dog kun tager et par minutter, og er ikke videre problematisk.

 

Udbetalinger

 

Du kan bruge samme metoder til at få dine gevinster udbetalt, men her er du dog nødt til at forvente lidt længere ekspeditionstid. Betway skriver på deres hjemmeside, at der kan gå op til 2-4 dage, før de er blevet overført til din bankkonto. Hvilket er stort set samme ekspeditionstid som hos større og mindre bookmakere. 

Sikkerhed 

Eftersom Betway lige har fejret sit 10-års jubilæum som spiludbyder i Danmark, er der noget, der tyder på, at de har styr på tingene. Derfor er Betway også en sikker bookmaker at spille på, hvilket en dansk licens fra Spillemyndigheden kraftigt indikerer. Betway er sikret fra top til tå med moderne sikkerhedsteknologi og SSL-kryptering, der på den måde beskytter dine bankoplysninger og personfølsomme data. Derudover tilbyder Betway også, at du som spiller kan tilmelde dig ROFUS, der er en forkortelse for ”Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere”, hvor du som spilafhænging kan udelukke dig selv fra at bruge bookmakeren, hvilket vidner om, at de er en ansvarlig spiludbyder.

Kundeservice hos Betway

 Betway tilbyder en rigtig professionel og løsningsorienteret dansksproget kundeservice, som ved tvivl eller andre spørgsmål står klar til at hjælpe alle ugens dage, 365 dage om året. For at komme i kontakt med en dansksproget medarbejder, har du to muligheder. Du kan enten skrive en besked direkte i live-chatten på hjemmesiden, hvor du kan få hjælp hver dag mellem 09:00-01:00, eller du kan i samme tidsrum sende en mail direkte til kundesupport på [email protected], hvor du kan forvente en besvarelsestid på to timer eller mindre

Vores erfaring med Betway

 Generelt set har vi været positivt overrasket over vores oplevelse med Betway. For selvom førstehåndindtrykket med en kedelig platform ikke var godt, kommer man ret hurtigt på andre tanker. For Betway leverer virkelig på de vigtigste parametre: et stort udvalg af sportsmarkeder og høje odds. Derudover er Betways platform meget overskuelig, brugervenlig og uden alt for mange forstyrrende elementer og irriterende reklamer. Så selv efter 10 år på det danske marked skuffer Betway så absolut ikke, og tilbyder dig som spiller en fuldkommen og gnidningsfri spiloplevelse.

 

Vores Vurdering: 97/100
 • Flot velkomstbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • Hurtig udbetaling

Seneste Betting Tips

  TOP 10 BETTINGSIDER
R&V +18: Significant terms: Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Seneste bonusnyheder

  Top 5 Velkomsttilbud

Skriv et svar