Bedste sportsbetting sites ved EM 2021

EURO 2020 Betting

EM 2021 løber af stablen til sommer og for mange spillere og gamblere er det allerede ved at krible lidt i fingrene. En slutrunde byder altid på en overflod af vilde væddemål og mere eller mindre kendte og ukendte bookmakere står klar med forskellige EM-spil for at hive netop dig ind som ny kunde forud for den forestående slutrunde.

EM 2020 betting 1

Men at vælge den rette bookmaker kan være en større opgave i sig selv. Hvis man tager sin betting seriøst, så springer man ikke på det første og det bedste sportsbetting site. Man bruger tid på at tjekke markedet og undersøge de forskellige bookmakeres spiludbud, service og kvalitet. Det er på ingen måde uvæsentligt at vælge sin bookmaker med omhu, men vi har med den her guide gjort benarbejdet for dig. Betting24 har gennemtrawlet spillemarkedet og set de bedste bookmakere efter i sømmene. Vi giver dig i denne guide en detaljeret beskrivelse af de mest essentielle ting, som du skal være opmærksom på hos bookmakerne, og vi har her på Betting24 tilmed samlet en håndfuld af de bookmakere, som vores eksperter har fundet optimale. Ikke blot for deres brugervenlighed og kvalitet, men især også for deres EM-spiludbud.

Hvordan finder jeg de bedste bookmakere til EM?

Eksperterne på Betting24 har sammenlignet samtlige af markedets største og mellemstore sportsbetting-operatører for at have det bredest mulige grundlag til at bedømme og udvælge de absolut bedste og mest egnede EM-bookmakere. Man er gået systematisk til værks og set på især 11 vigtige parametre, der er afgørende for om en bookmaker har, hvad det kræver. På den måde har eksperterne kunnet give et mere nuanceret og fuldendt billede af bookmakerne, som har været under lup. De 11 vigtige parametre er som følger:

Markederne

Først og fremmest er det alfa omega at din valgte bookmaker har det rette spiludbud. Til en EM-slutrunde vil man, udover de store klassiske markeder som 1X2, Handicaps og Over/Under spil også gerne have flere forskellige special-spil i form af udsagnsspil på de respektive kampe samt flere forskellige spændende markeder for langsigtede spil. Herunder spil på topscorer, hvem der vinder EM, hvem der når top-3, hvem der vinder gruppen, hvem der går videre fra gruppen etc. Sørg altid for at du er dækket godt ind med en bred vifte af markeder på både kortsigtede, såvel som langsigtede væddemålstyper.

Odds

En ting er at have markederne på plads, noget helt andet og lige så vigtigt er at sikre sig, at man får de rette odds. Tilbagebetalingsprocenten varierer en del på spillemarkedet, så sørg for at du får den tilpas høj TB. I det lange løb kan få procenters margin på tilbagebetalingsprocenten betyde en hel del.

888sport denmark bonus

Velkomsttilbud på 888sport – Få op til 500 kr og med koden: 500BACK

Bonusser

Før du signer op hos den første, den bedste bookmaker, så sørg lige for at have tjekket det aktuelle bonustilbud på sitet. Alle sportsbetting-udbydere tilbyder en velkomstbonus, men de kan variere kraftigt i indhold. Man kan lige så godt få det mest optimale ud af det ved at vælge en bookmaker med en kraftig velkomstbonus, såfremt spiludbuddet selvfølgelig er acceptabelt.

500kr
100 % bonus op til 500 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
500kr
100 % bonus op til 500 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Cash-Out Ikke-Afgjorte Væddemål
 • Markedets Bedste Promotions
 • Over 30 forskellige Markeder
888sport Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Livebetting

Livebetting har vundet indpas henover de seneste 10 år i takt med med bedre livestreaming-muligheder. Det betyder, at man kan spille på begivenhederne i real time og det er en helt ny og mere dynamisk måde at bette på. Der er fart over feltet og der kan akkumuleres mange spil over relativt kort tid, hvilket betyder at det er muligt at skabe et ret stort overskud på kort tid, hvis man er dygtig nok. Sørg derfor for at din valgte bookmaker har et hæderligt udbud af livebetting-spil.

Mobile spil

Flere og flere bookmakere og spiludbydere har forstået, at folk i større grad bruger mobilen til online gøremål fremfor computeren. Derfor har de fleste skabt spilleplatforme, som er kompatible med smartphones, android-telefoner og iphones. Nogle har ligefrem skabt apps, mens andre blot har skabt en mobil-venlig internet brugerflade. Under alle omstændigheder er det anbefalelsesværdigt at vælge en bookmaker, der har en god mobilvenlig version at spille på.

05 DK LeoVegas Mobile

Der er mange fantastiske betting-apps at satse på for danske spillere

Design

Du tænker sikkert at design er underordnet, så længe spiludbuddet er i top, men tro om igen. Du vil i længden blive godt træt af en hjemmeside fuld af alt for mange farver, for meget reklame og for meget ‘udenomssnak’. Find en spiludbyder, hvis design falder i din smag, og som ikke driller øjet for meget. Skal du spille meget under EM, så kommer du til at frekventere den pågældende bookmakers hjemmeside mange gange i løbet af sommeren. Og så er det rart at have noget behageligt at kigge på, som ikke forvirrer eller virker rodet og uoverskueligt.

1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Værktøjer til ansvarligt spil
 • Kæmpe spiludvalg
 • Høj kvalitet og sikkerhed
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Værktøjer til ansvarligt spil
 • Kæmpe spiludvalg
 • Høj kvalitet og sikkerhed
LeoVegas Sport Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Brugervenlighed

I tråd med designet er det også vigtigt at finde en bookmaker med en vis brugervenlighed. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du vælger af bookmaker, men et godt råd er at finde en, som du på forhånd kan mærke har en øget brugervenlighed. Når der eksempelvis skal bettes hurtigt på et livespil i fodbold, så er det rart at brugerfladen er enkel og nem at navigere i. Du vil hade at skulle igennem alle mulige smarte gimmicks for at nå frem til det vigtigste: at få sat dit livespil til det rigtige odds i en fart.

VIP Program

Tjek eventuelt VIP programmet på den pågældende sportsbetting-udbyder. Et stort og varieret VIP Program er fantastisk, da du her vil få løbende præmier, gaver og tilbud som honorar for dit engagement på sitet. Jo større og jo mere generøst et VIP Program des bedre.

Betalingsmetoder (ind- og udbetalinger)

Betalingsmetoderne er efterhånden identiske på alle sportsbetting-udbydere. Der tilbydes næsten de samme ind- og udbetalingsmuligheder mellem forskellige kreditkortudbydere og online pengeoverførsels-selskaber. Men, tjek altid en ekstra gang før du signer op til en bookmaker. Sørg for at din foretrukne betalingsmetode er tilgængelig og læs op på udbyderens regler om ind- og udbetalinger med hensyn til krav om minimum- og maksimums-summer.

31 DK Alternativer Betalingsmetoden BitcoinSikkerhed

Sikkerheden er vigtig for alle, som handler, spiller og blotter sig digitalt på nettet. Således er sikkerheden også et ekstremt vigtigt emne indenfor spilleverdenen på nettet. Langt de fleste udbydere har sørget for at alliere sig med de stærkeste it-folk i bestræbelserne på at få sikret deres site og deres kunders data.
Samtlige spiludbydere her på Betting24 er gennemanalyseret fra ende til anden og alle tilbyder den ypperste datasikkerhed for sine spillere. Du kan derfor roligt vælge en af de nøje udvalgte bookmakere her på Betting24

Kundesupport

En sidste vigtig ting hos en spiludbyder er kundeservicen. Vælg en bookmaker som har kundesupport på dit sprog og som har åbent i størstedelen af døgnet, eller i hvert fald sålænge dine kampe er i gang under EM. Tjek også eventuelt om sitet tilbyder flere forskellige support-muligheder. Det er rart at have flere optioner på hånden, såsom livechat, mail og telefon-hotline.

Forskellige måder at bette på under EM 2021

Der findes ikke blot en, men flere forskellige måder at bette på under EM 2021. Vi giver dig her en kort introduktion til de 5 mest almindelige tilgange til spil under den kommende EM-slutrunde:

Prematch betting

Prematch-betting hører til et af markedets helt store væddemålstyper. Termen dækker slet og ret over alle former for væddemål foretaget før en begivenheds start. Du er her sikker på at få det faste odds, hvorimod man i livebetting konstant har varierende odds. Prematch-betting foretages ofte på baggrund af analyser af en kamp eller på baggrund af en grundlæggende idé om udfaldet foretaget på baggrund af den info, der er til rådighed. Det kan være spil på en kampvinder, et målspil på over eller under et vist antal mål i en kamp, eller et ethvert andet udfald, der ligger forud for kampstart.

Langsigtede væddemål

Langsigtede væddemål er ofte de væddemålstyper, som åbnes op først ved en slutrunde. Der er her tale om et spil som kan være strakt ud over relativ lang tid. Som eksempelvis et spil på vinderen af selve EM, eller et spil på vinderen af en specifik gruppe. Det kan også være spil på en topscorer eller lignende. Ens for alle disse væddemål er, at udfaldet af bettet først afgøres ude i en nær eller fjern fremtid.

odds unibet dk em 2020

Danmark spiller mod Finland den 13. juni kl. 18:00 – hos Unibet kan du få gode odds

Kortsigtede væddemål

Kortsigtede væddemål udgør langt størstedelen af alle bookmakeres omsætning. Det er de hurtigere bets med kortere tidsramme. Her sættes bettes på et udfald som afgøres indenfor kort tid. Det kan være udfaldet af en forestående kamp, udfaldet af et vist antal mål i en forestående kamp, antallet af advarsler eller udvisninger eller antallet af hjørnespark og lignende.

1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
1.000kr
100 % bonus op til 1.000 DKK
Bet Nu R&V +18
 • Live Streaming af Fodbold m.m.
 • Dedikeret Sports Betting App
 • Omfattende Statistikdatabase
UniBet Anmeldelse
R&V +18: | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk

Livebetting

Livebetting er stort set ved at have overhalet alle andre væddemålsmarkeder i sportsbetting-branchen. Her er der, som navnet antyder, tale om bets der sættes live, eller på live begivenheder. Det er blevet en voldsom populær væddemålstype i takt med at bookmakerne har kunnet tilbyde solide streaminger af live fodboldkampe i god kvalitet på sine hjemmesider. Udover det er der udviklet flot live-datateknik som gør, at betterne har en masse redskaber og statistik at læne sig op ad, når man livebetter. Bookmakerne som vi har udvalgt her på Betting24 har alle enten livestreams eller stærke live data feeds på sine livekampe.

Player-specials og PR Bets

Player-specials eller udsagnsspil, som det også hedder på dansk, er især udbredte og populære under slutrunder som EM og VM. Her er tale om sjove personlige bets, der vedrører spiller-præstationer. Det er ofte kombinations-udsagn som eksempelvis: ‘Cristiano Ronaldo scorer hattrick og får gult kort i kampen’. Med disse udsagn kan man få spændingen trukket ud i en kamp, fordi udsagnet kan dække en bred kam af præstationer i en kamp. Man får samtidig rigtigt høje odds jo flere udsagn der er flettet ind i det pågældende spil. Oftest er alle bookmakere klar til at tage imod anmodninger og idéer fra kunderne, hvis man selv ligger inde med et sjovt udsagnsspil, som man gerne vil have odds på. Der er PR værdi i sådanne spil for bookmakerne, så man vil gerne please kunderne ved at lade deres ønsker gå i opfyldelse med hensyn til et bet request.

Opsummering

Vi håber at vi her på Betting24 har givet dig en udførlig gennemgang af de vigtigste betting-relaterede emner forud for den kommende EM-slutrunde. Vi har belyst de forskellige spiludbud og efter bedste evne forsøgt at beskrive, hvad du som kunde, skal holde ekstra øje med, når du vælger din foretrukne EM-spiludbyder. Vores eksperter har strøet om sig med gode råd, men har også gjort dig den tjeneste at samle de absolut mest egnede bookmakere her på Betting24. De respektive sportsbetting-udbydere på Betting24 er netop nøje udvalgt på baggrund af denne betting-guides parametre for hvad en seriøs EM-bettingudbyder bør indeholde.

Betfair:
 • Dedikeret App
 • Altid Høje Odds på Al Sport
 • Mulighed for ODDSBOOST
Score: 99/100
Website