Anmeldelse af 22bet. En mindre kendt bookmaker, men helt fantastisk

Vores Vurdering: 95/100
 • Rigtig god indbetalingsbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • De bedste esport spil

Hos 22bet findes de bedste og fedeste spil, og der findes ikke noget bedre end at tilbringe en god dag med at udforske alle de spændende muligheder, som samtidig sikrer, at du kan vinde store pengepræmier. Hos 22bet kan du også placere en masse bets på de kampe, du allermest foretrækker. Hos 22bet er du garanteret mange timers sjov, og du kan spille alt det, du vil, og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

22bet er en allerede velkendt udbyder af de bedste iGaming spil online, og du kan her forvente en masse timers sjov og spas, hvor du samtidig helt selv bestemmer, hvor meget du ønsker at satse. Du kan både spille på alle dine foretrukne kampe, ligesom du også kan give dig i kast med verdens sjoveste spillemaskiner. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der er muligt, når du giver dig i kast med at spille hos denne ubyder.

Regulering
Oddsmarkeder
40+
In-Play
Statistik
Mobilspil
Service Live-Chat, eMail
Odds
97%
Betalingsmetoder
Specifikke funktioner Største udvalg af betalingsmetoder
122€
100% Velkomstbonus

Fordele og ulemper ved 22bet (efter vores mening)

Der er mange fordele ved at spille hos denne udbyder, og en af dem er, at du både kan placere bets på kampe og samtidig spille på spilleautomater. En anden fordel er også, at der er rig mulighed for de helt store gevinster, mens det også er muligt at få op til 100 % i velkomensbonus. En ulempe hos denne udbyder er, at der ikke er mulighed for live streaming, men til gengæld er der mange andre muligheder.

 • Muligt både at spille på spilleautomater og live betting
 • Op til 100 % i velkomstbonus
 • Mulighed for store gevinster
 • Ingen muligheder for live streaming

Hvilke markedet dækker 22bet?

22Bet Online

22Bet Online

Hos 22bet er det muligt at placere bets på kampe, mens det også er muligt at spille på alle de velkendte spilleautomater, der er at finde på markedet. Hvis du er på udkig efter det rette sted at spille esport, må 22bet siges at være stedet. Her er markedet nemlig rigtig stort. Når det gælder fodbold basketball og tennis, har 22bet uendeligt meget at byde på, og der er plads til mange timers sjov og spas.

 • esport – tennis, basketball og fodbold.
 • esport – ishockey.

Det er supergodt, at 22bet tilbyder rige muligheder inden for esport, og at det her er muligt at finde alle de populære sportsgrene, hvor 22bet samtidig tilbyder de bedste og nyeste spil. Generelt kan du være meget tilfreds med de markeder, som 22bet tilbyder, og hvis du er til esport, er du med sikkerhed kommet til det rigtige sted, hvor mulighederne er mange, og der kommer hele tiden nye spil til, som sikrer god underholdning.

Hos 22bet er der ikke nogle officielle odds-grænser, og det betyder, at det er op til den enkelte, hvor meget man ønsker at satse, når der spilles hos 22bet. Mens grænserne ikke er officielle, så oplyser 22bet, at odds-grænserne er afhængige af det markedet, der spilles på, mens det også afhænger af den enkelte spiller. Du skal derfor give dig i kast med det enkelte spil for at finde frem til, hvor det er, at grænsen ligger.

Specielle bets

22bet har ingen specielle bets på fodbold, men derimod på håndbold, badminton, baseball, snooker og hestevæddeløb. Hvis du har et ønske om at undersøge disse nærmere, kan du tilgå hjemmesiden og eventuelt give dig i kast med et spil. Der er ingen grænser for, hvad der er muligt, når det kommer til at prøve de forskellige spil af, og du bestemmer tilmed helt selv, hvor meget du ønsker at satse på kampen, som du ønsker at spille på.

22Bet Odds

22Bet Odds

22Bet Odds

22bet tilbyder gode og fordelagtige odds, som er værd at komme efter. Alle odds er helt fair, og de er samtidig meget konkurrencedygtige i forhold til de øvrige udbydere på markedet. Sommetider kan du også være heldig at få tilbud, som andre udbydere på markedet ikke tilbyder, og der kan her være mange fordele at hente. Sommetider vil det også vise sig, at de odds, du får hos 22bet, er noget mere gavmilde, end de er mange andre steder.

Hos 22bet er det ikke muligt at få såkaldte odds-relaterede boosts, men det er derimod muligt at få boostet sin første indbetaling, så du kan spille endnu mere end det, du har betalt ind. Det giver mange muligheder. Derudover har du altid mulighed for at gøre brug af de gode odds, som 22bet tilbyder, og det er her altid muligt at finde odds, der er bedre end hos de fletse andre udbydere på gaming markedet.

Selvom der ikke findes odds-relaterede boosts hos 22bet, skal det ikke afholde nogen fra at spille hos denne spiludbydere, der ofte ses at være meget gavmild, når det kommer til odds. Alle odds er konkurrencedygtige, og til tider kan du være heldig at finde odds, der er så gode, at de ikke er set tilsvarende hos andre spiludbydere. Der er rig mulighed for at vinde store pengepræmier, når du går til denne spiludbyder og spiller.

22Bet Tilbud / bonus / kampagner

11 DK 22 Bet Tilbud

100% Velkomstbonus Op Til 122€

Hos 22bet er der altid mulighed for at få forskellige tilbud, bonusser og kampagner, som sikrer, at du har mulighed for at vinde endnu flere penge. Fra tid til anden kører 22bet med helt særlige kampagner, der sikrer, at du kan få en bonus, og du kan også være sikker på, at når du opretter dig som bruger og indbetaler penge første gang, så vil du være sikret en indbetalingsbonus på helt op til 100 %.

 • Indbetalingsbonus
 • Betpoints
 • Friday Reload Sportsbook Bonus

Indbetalingsbonus

Med en indbetalingsbonus hos 22bet kan du få op til 100 % oven i din første indbetaling. Det betyder med andre ord, at du har mulighed for at spille for mere, end du har indbetalt.

Betpoints

Sammen med indbetalingsbonussen, har du mulighed for at modtage betpoints, som du kan placere, hvor du ønsker. Du kan naturligvis vinde rigtige penge for dem, og det er helt op til dig, hvornår du vil benytte dem.

Friday Reload Sportsbook Bonus

Med denne bonus kan du få op til 800 kr., når du indbetaler til din konto om fredagen. Hvis du går efter en bonus, er det derfor værd at indbetale penge hver fredag, som sikrer dig, at du kan spille endnu mere – og vinde mere.

Din Indbetaling122€ + 22Bet Bonus122€ = Oddsbeløb244€

Live / In Play betting

22Bet Live Betting

22Bet Live Betting

Hos 22bet har man forstået, at esport bliver meget sjovere, når der er mulighed for live betting. Derfor er oplevelsen her rigtig god, og du får, hvad du kommer efter. Hos 22bet får du en rigtig stor mænge live-odds til hver enkelt kamp, og der er mere end rigeligt at give sig i kast med, som tilfredsstiller langt de fleste, der interesserer sig for esport – med mulighed for at gå derfra med den helt store gevinst.

Hos 22bet kan du forvente at finde en masse in-play odds, som gør, at du kan øge spændingen og samtidig løbe af med den helt store gevinst. Det er også muligt at få en hel masse live-statistikker hos 22bet, som gør, at du kan følge med i, hvad der foregår, og det gør kun det hele endnu mere spændende, når du interesserer dig for esport og for mulighederne for at vinde de helt store pengepræmier.

Mobil

22Bet Mobile Betting

22Bet Mobile Betting

Du kan benytte dig af 22bet på alle mobiltelefoner, og her er grafikken godt udviklet, som betyder, at spiloplevelsen er rigtig god. Det betyder med andre ord også, at du kan spille, uanset hvor du er, også når du er på farten, så længe du har en god internetforbindelse. Det er derfor fordelagtigt at have en god mobiltelefon, når du er vild med at spille hos 22bet, for så vil du få en ekstra god oplevelse.

22bet har allerede udviklet en app, som kan bruges på de fleste styresystemer. Appen er professionelt udviklet og giver de bedste betingelser for, at du kan spille alle sine yndlingsspil, uanset hvor det er, at du er. Appen bliver løbende opdateret og forbedret, og det betyder med andre ord, at du her får de bedste betingelser for at spille alle de spil, du er allermest vild med, uanset om du er på farten eller hjemme.

Design

22Bet Website

22Bet Website

Designet på web er både nemt og overskueligt. En menu i toppen gør det muligt at navigere rundt og finde det, du er på udkig efter på hjemmesiden. Det er nemt at tilgå menulinjen, og det tager ikke lang tid at finde frem til det, du er på udkig efter, uanset om det drejer sig om brugeroprettelse, bonus, de bedste og nyeste spil, regler og vilkår eller andet. Alt i alt en rigtig god og brugervenlig hjemmeside.

Mobilversionen af 22bet har et enkelt og simpelt udseende, der sikrer, at du som bruger har nemt ved at finde rundt. Via menulinjen kan du finde frem til alle gængse spil på platformen, og du har også mulighed for at læse om regler, vilkår og meget andet. Det er nemt at bevæge sig rundt på 22bet via mobiltelefonen, og det er samtidig meget brugervenligt. Når du bruger mobilen til 22bet, vil du ikke være i tvivl om noget.

Det er både simpelt og nemt at tilgå 22bets app via mobiltelefonen, og den er optimeret bedst muligt, hvilket gør, at den er meget professionel at anvende. Designet er i top, og den fungerer ubeklageligt, og det er supernemt at navigere rundt på hjemmesiden via menuen. Spillene fungerer også upåklageligt, og du vil hurtigt opdage, at appen er i toppen, når det kommer til spilubydere, og den giver store glæde at anvende, uanset hvor du er.

Brugervenlighed

Det er meget simpelt og nemt at navigere rundt på 22bets platforme, og det tager ikke lang tid at finde det, du er på udkig efter. Designet er brugervenligt, og det er nemt at finde frem til det, du har behov for. Det er et spændende og inspirerende design, der samtidig sikrer, at det er meget behageligt at spille – også selv når du er vild med at spille i flere timer ad gangen. Det er nemt og hurtigt at finde rundt.

Brugervenligheden på 22bets hjemmeside sikrer, at det er nemt at finde rundt, og at du hurtigt kan finde de spil, du er på udkig efter. Hjemmesiden er samtidig inspirerende, og du kan derfor opleve, at du hurtigt kan blive inspireret til at give dig i kast med mange flere spil, end dem du kom efter – og det er der jo kun fordele ved. Hos 22bet er det en stor fornøjelse at spille alle dine yndlingsspil.

22Bet VIP program

22Bet VIP

22Bet VIP

Hos 22bet findes der ingen muligheder for VIP-program, men til gengæld har denne udbyder mange andre gode muligheder for bonus, kampagner og andre tilbud. At der ikke er VIP-program skal ikke afholde nogen fra at spille hos denne udbyder, for man vil hurtigt opdage, at der er mange andre gode tilbud, som er mere end værd at gå efter, mens både odds og præmier her også ligger i den gode ende og alle er konkurrencedygtige.

Da der ikke er noget VIP-program, er det ikke det, man skal gå efter, hvis man kommer til 22bet. Dog er det alligevel det helt rigtige sted at gå hen, da det er en spilubyder, der er først med det nyeste, og som allerede er blevet meget populær og veletableret på markedet, selvom udbyderen dog samtidig også er meget ny. Man kan være sikker på mange gode timers sjov og underholdning hos 22bet, når man er vild med at spille.

Driftslicens

11 DK 22 Bet Spillelicens Logos

Hos 22bet er sikkerheden i top, og man kan derfor være helt tryg ved at spille. Det kræver nemlig en licens fra De Danske Spilmyndigheder at opererer med online casino på det danske marked. Denne licens har 22bet også, og det sikrer dermed den enkelte spillers sikkerhed, og man kan derfor roligt give sig i kast med at spille, da alle krav, regler og love på området overholdes af denne spiludbyder. Det sikrer de bedste betingelser til spillerne.

Med en licens sikrer man de enkelte spillere, og man kan derfor være tryg ved at give sig i kast med både betinng og spilleautomater hos 22bet. Sikkerheden er i top, og det betyder, at man roligt kan læne sig tilbage og vide, at alle regler og love på området overholdes. Hos 22bet får man dermed de bedst mulige betingelser, som samtidig lever op til den danske lovgivning på området. Trygheden og sikkerheden er derfor i top.

Features

 • Statistikker
 • Resultater
 • Kampagner

BETALINGER

22Bet Betalinger

22Bet Betalinger

Indbetalinger

22bet tilbyder forskellige former for indbetalingsmuligheder. Når du har indbetalt penge, har du øjeblikkeligt adgang til at spille for dem. Du kan både indbetale med helt almindelige betalingskort, men også via banken og andre former for betalingsmetoder. Der er dermed stor frihed til at indbetale på den måde, du ønsker. Når man indbetaler, vil man også kunne få en tilhørende indbetalingsbonus, der sikrer flere muligheder for at vinde penge, uden at man skal indbetale endnu flere penge.

Med mange muligheder for indbetaling er 22bet et godt og attraktivt sted at komme. Her har du selv friheden til at vælge, og så snart du har indbetalt penge, vil disse fremgå af din konto, og du kan samtidig komme i gang med at spille med det samme. Det er supernemt at indbetale penge, og det foregår helt ukompliceret og uden nogen former for udfordringer. Det er nemt at komme i gang med at spille, når en indbetaling er sket.

 • Kreditkort
 • E-wallets
 • Mobilbetalinger

Udbetalinger

Det er simpelt og nemt at få udbetalt de pengepræmier, du har vundet hos 22bet. En udbetaling kan foregå via et kreditkort, men også via e-wallets og mobilbetalinger. Du kan altså få udbetalt dine præmier på helt samme måde, som du indbetalte. Så bliver det ikke meget nemmere. Det er muligt at få udbetalt beløb på helt ned til 10 kr., og udbetalingen vil ske med det samme, så pengene vil kunne blive modtaget meget hurtigt.

Hvis du har betalt med kreditkort, og også via kreditkort ønsker at få din præmie udbetalt, kan du forvente, at der kan gå op til syv dage, før pengene er på din konto. I langt de fleste tilfælde vil det dog være muligt at modtage pengene før disse syv dage. Hvis betalingen er foretaget med e-wallet, vil man allerede kunne få pengene udbetalt i løbet af 15 minutter. Alt i alt sker der en hurtig udbetaling fra 22bet.

Sikkerhed

Hos 22bet garanteres både sikkerhed og fortrolighed. Denne spiludbyder lever op til alle tænkelige krav på markedet, og det betyder, at du som spiller er garanteret den sikkerhed, som du har brug for, når det kommer til at spille online. Alle data er krypteret og bliver behandlet fortroligt, og du er samtidig garanteret en sikkerhed omkring de indbetalinger, du foretager på hjemmesiden. Hvis du er i tvivl om sikkerheden, kan du tage kontakt til 22bet med de spørgsmål, du har.

Hos 22bet kan du få svar på alle ting omkring sikkerhed, og det kan ske pr. mail. Hvis du ønsker svar på dine spørgsmål omkring sikkerheden og har sendt en e-mail, vil du få svar i løbet af 24 timer. Det betyder med andre ord, at du ikke skal vente længe på at sikre dig selv tryghed, hvis det er noget, du føler dig i tvivl om. Hos 22bet er sikkerheden i top, og en medarbejder vil sidde klar til at besvare dine spørgsmål.

Kundeservice

22Bet Kundeservice

22Bet Kundeservice

Hos 22bet kan man simpelt og nemt komme i kontakt med kundeservice, og det kan ske både via e-mail og chat. Her sidder medarbejdere klar til at besvare alle de spørgsmål, du har, og de er både venlige og kompetente. Det handler derfor om ikke at holde sig tilbage, hvis man har spørgsmål, og det er tilmed nemt og hurtigt at få svar på de spørgsmål, man ligger inde med. Du vil hurtigt blive hjulpet på vej.

Der er ingen grænser for, hvilket spørgsmål du kan få svar på hos 22bet, og det er derfor en rigtig god idé at tage kontakt, hvis der er noget, du ønsker svar på, hvis der er noget, du ikke kan finde frem til på hjemmesiden, eller hvis der er noget, du generelt er i tvivl om, eller som du føler dig utryg ved. Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, og det handler derfor om at gøre brug af denne service ved behov.

Andre services

Hos 22bet finder man god og kompetent rådgivning, og det støtter op om de kerneværdier, som denne udbyder har. Udover sports betting vil du opleve, at 22bet sætter kunden i højsædet, og det er noget, man blandt andet oplever ved den gode kundeservice, som udbyderen tilbyder. Det hele handler ikke blot om sports betting – det handler også om, at kunden er tilfreds, og det er til at mærke her, hvor der sættes ind på flere parametre.

Vore erfaringer med udbyderen

22bet er et både godt og professionelt sted, som er værd at besøge, når du er på udkig efter markedets bedste bettingsted, som samtidig har de bedste spilleautomater. Sports betting er i højsædet, og det mærkes tydeligt med alle de gode og velkendte spil, som du hurtigt kan få mange timer til at gå med. Oddsene på kampene er konkurrencedygtige, og pengepræmierne er også rigtig gode. Hos 22bet er det også altid muligt at få en rigtig god indbetalingsbonus.

Når du giver sig i kast med at spille hos 22bet, vil du ikke blive skuffet, for det er her muligt at finde de bedste og fedeste spil, når det kommer til sports betting. Både ind- og udbetalingsmulighederne er gode, og alt i alt er der her tale om et meget professionelt site, hvor muligheden for mange gode timers underholdning er i top. Når du er vild med at spille, vil du igen og igen vende tilbage til denne udbyder.

Vores Vurdering: 95/100
 • Rigtig god indbetalingsbonus
 • Konkurrencedygtige odds
 • De bedste esport spil

Seneste Betting Tips

  TOP 10 BETTINGSIDER
R&V +18: Significant terms: Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Seneste bonusnyheder

  Top 5 Velkomsttilbud

Skriv et svar