Anmeldelse af 1xBet

Vores Vurdering: 86/100
 • Frontløber på markedet inden for indbetalingsmuligheder
 • Hurtig og effektiv ind- og udbetaling – helt gebyrfrit
 • Høj tilbagebetalingsprocent på de store markeder
 • Lukrativ bonus på første indbetaling (100%) og flotte kampagner

1xBet er efterhånden en ret erfaren spiller på det internationale bookmaker-marked og har især i Europa erobret store markedsandele over de seneste år. 1xBets spillelicens er baseret i den mellemamerikanske østat Curacao og har af samme grund ikke på nuværende tidspunkt nogen spillelicens under den danske spillemyndighed. Imidlertid udbyder 1xBet stadig spil til danske kunder, og du kan sågar få en velkomstbonus, så det kan stadig være en attraktiv mulighed at føje 1xBet til sin portefølje af bookmakere.

1xBet har også hovedsæde i Curacao, men det har ikke forhindret dem i at have et globalt udsyn. De har blandt andet mere end 1000 betting-shops i Rusland, er generelt en stor spiller i Østeuropa og har senest markeret sig på det asiatiske marked. Der er virkelig tale om en international bookmaker, og hjemmesiden tilbydes på mere end 40 sprog. Lige siden de startede i 2011 er forretningen således blevet udvidet, og der er ingen grund til at tro, at det ikke fortsætter.

Regulering Curacao
Oddsmarkeder
35
In-Play
Statistik
Mobilspil
Service email, Live-Chat
Odds
96%
Betalingsmetoder
100€
100% indbetalingbonus

Fordele og ulemper ved 1xBet

1xBet markerer sig positivt ved en høj tilbagebetalingsprocent, gode og varierende betalingsmuligheder og et fint udvalg af forskellige spil. Den største ulempe er nok, at de ikke har en licens inden for EU’s grænser, og at de derfor heller ikke er godkendt af den danske spillemyndighed. Derudover kan designet virke lidt uoverskueligt og forstyrrende på hjemmesiden, men der tilbydes heldigvis en app, som klarer sig glimrende på netop dette punkt. Hvis du kan leve med lidt rodet design, er 1xBet et super valg.

 • 1xBet har en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter
 • Indbetalingsmulighederne er mange og med en meget lav minimumsgrænse
 • Der udbydes spil på mange danske sportsgrene
 • 1xBet har ikke licens i Danmark og er derfor ikke registreret under den danske spillemyndighed.
 • Designet er lidt uoverskueligt, og det kan være svært at danne sig et overblik

Hvilke markeder dækker 1xBet?

1xBet Website

1xBet Website

1xBet har et af markedets mest markante spiludvalg, som spænder over de mest kendte sportsgrene såvel som mere niche-orienterede markeder. Af sidstnævnte kan der eksempelvis nævnes spil på skak og surfing – bestemt ikke markeder du ser andre steder. 1xBet er naturligvis også til stede på de store markeder som fodbold, amerikansk fodbold og tennis, ligesom de har et solidt udvalg på et stærkt voksende marked som e-Sport. I den mere kuriøse ende dækker de også hurling og hundevæddeløb

 • Skak og surfing
 • Fodbold og de store amerikanske sportsgrene (NFL, NBA, MLB)
 • Et flot udvalg af forskellige e-Sportsgrene (League of Legends, Counter Strike)

Der er nærmest ingen begrænsninger for hvilke væddemål, der udbydes på de enkelte markeder hos 1xBet. Det er virkeligt et af de områder, hvor bookmakeren udmærker sig. På en stor fodboldkamp fra Copa America er der flere hundrede spilmuligheder. Både de helt traditionelle 1X2, Asian og Over/Under-spil, men også et væld af forskellige kombinationsmuligheder, hvor du kan sammensætte forskellige udfald. Der er naturligvis også mulighed for at lave kombinations-bet eller systemspil, hvis du vil sammensætte spil pa forskellige kampe.

1xBet lister ikke nogen officielle begrænsninger på deres odds, men du kan ikke vinde mere end 600.000€ på ét væddemål. Det står samtidig klart, at du maksimalt kan vælge 12 forskellige udfald, hvis du vil lave et systemspil. Minimumsindsatsen pr. væddemål ligger på 0.20€, så 1xBet giver gode muligheder for den almene hyggespiller. Det er mere uklart, hvad den øvre indsatsbegrænsning er, men som hos alle andre bookmakers er det typisk afhængigt af størrelsen af det marked, som du gerne vil spille på.

Specialspil

07 DK 1xBet Danske Superliga Logo

1xBet tilbyder over 1000 forskellige spilmuligheder på en normal Superliga-kamp. Der er blandt andet mulighed for at spille på hvilke minuttal, der bliver scoret, hvem der fører kampen på specifikke tidspunkter og derudover at bruge den nu velkendte Bet-Bygger, hvor du kan kombinere forskellige udfald, hvorefter bookmakeren tilbyder et odds. Udvalget er generelt vidt og bredt, og dét selvom at Superligaen ikke er et af 1xBets hovedmarkeder. Hvis du kigger på La Liga eller Premier League, er udvalget på diverse specials meget imponerende.

1xBet Odds

1xBet Betting Odds

1xBet Betting Odds

1xBet bliver altid fremhævet for deres flotte odds i diverse anmeldelser, og det er der en grund til. Især på fodbold har de en imponerende høj tilbagebetalingsprocent på nogle markeder helt op til 98%. Den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent – på alle markeder – ligger derimod omkring de 97.5%. Det betyder selvfølgelig, at de ikke nødvendigvis er helt konkurrencedygtig på alle markeder, men på de store markeder som fodbold og tennis går du sjældent galt i byen hos 1xBet.

Udover ‘Dagens Akkumulator’-tilbuddet, som vil blive uddybet længere nede, kører 1xBet en del forskellige kampagner, som minder om det, vi normalt kalder odds-boost. Mange af disse er tidsbegrænsede, men 1xBet har en kalender, hvor du kan se, hvad de næste tilbud på tallerkenen er. Lige nu kører de eksempelvis et ‘Akkumulator Kamp’-tilbud, hvor du kan samle point ved at aflevere akkumulator-spil. Der er en bil til vinderen, men også mindre præmier som iPhones til de sekundære placeringer.

De kører også et ‘Super Akkumulator’-tilbud, hvor du ved at placere en akkumulator med mindst fire forskellige udfald, hver til mindst odds 1.50, kan sikre dig noget af din indsats tilbage – helt op til 200%. Efter du har placeret dit spil, skal du blot åbne en bold, som altså afslører hvor meget af din oprindelige indsats, som du kan få tilbage i cashback. 1xBet finder hele tiden på lignende kampagner, så det er bare at holde øje med kampagne oversigten.

Bonusser og attraktive kampagner

1xBet Tilbud

1xBet 100% indbetalingbonus

1xBet tilbyder et væld af bonusser og attraktive kampagner. De har den helt traditionelle indbetalingsbonus, hvor spilleres første indskud fordobles ved første indbetaling. Derudover har de et VIP-program, som kan resultere i cashback, alt afhængigt af hvor meget du spiller og vinder for hos 1xBet – programmet har nemlig 8 forskellige trin startende med Kobber-medlemsskab. Der kører også en permanent kampagne kaldet ‘Dagens Akkumulator’, hvor du bliver tilbudt at spille på et akkumulator-spil sammensat af 1xBet – hvis det går hjem, får du 10% oveni.

 • 100% indbetalingsbonus på første indbetaling.
 • Lukrativt VIP-program på casino med 8 forskellige trin.
 • Dagens Akkumulator – få 10% i ekstra gevinst.

100% Indbetalingbonus

Indbetalingsbonussen er flagskibskampagnen hos 1xBet og et must-have for enhver nyoprettet spiller. Efter oprettelse af din konto, skal du blot indbetale op til 100€, hvorefter 1xBet fordobler din indbetaling. Du skal huske at aktivere bonustilbuddet, men dette kan gøres på selve indbetalingssiden. Minimumsgrænsen for bonussen er 1€, selvom det selvfølgelig giver mening at indbetale lidt mere.

Bonus ved serie af tabte spil

I den mere spektakulære ende tilbyder 1xBet en bonus, hvis du skulle ske at tabe hele 20 forskellige væddemål i træk. Hvis du eksempelvis har gjort dette med en minimumsindsats på 10$ pr. spil, så kvitterer 1xBet med en bonus på hele 500$ – et beløb som naturligvis falder, hvis du har spillet for mindre beløb. Det vil kræve en del uheld at tabe så mange spil i træk, men det er værd at holde øje med.

Gaming Wheel – vind gratis præmier

Som en ekstra funktion tilbydes det spektakulære ‘Gaming Wheel’, hvor du kan spinde hjulet ved hjælp af point, som du optjener ved at spille hos 1xBet. Jo mere du spiller, des flere point optjener du, og 150 af disse kan omsættes til et spin på hjulet. Her er der mulighed for at vinde forskellige præmier Xbox, Playstation og Iphones som nogle af eksemplerne.

Din Indbetaling100€ + 1xBet Bonus100€ = Oddsbeløb200€

1xBet Live Betting

1xBet Live Betting

1xBet Live Betting

Live-betting fungerer som normal betting bortset fra, at du sætter din indsats, mens begivenheden er i gang. Udvalget på live-begivenheder er oftest mere begrænset end før kampene, men 1xBet tilbyder typisk en fin mængde spil på diverse live-begivenheder. En normal fodboldkamp kan således godt have 200 forskellige væddemål, også selvom den er gået i gang. Du kan spille de typiske spil såsom 1X2, Over/Under og Halvleg/Fuldtid, men der er også mulighed for at spille på forskellige udfald i kampen (næste indkast for eksempel).

1xBet tilbyder også live-streaming på deres betting-markeder, men det er typisk ikke på de helt store begivenheder. Det er helt gratis at gøre brug af – du skal ikke betale noget for at se begivenhederne eller kampene – men det kræver dog, at du har indbetalt penge til din konto. Når du først har gjort dette, er der ikke behov for, at du påtager dig yderligere udgifter – du kan blot læne dig tilbage og nyde kampene på din skærm.

Mobilfunktioner

1xBet Mobile Betting

1xBet Mobile Betting

Hjemmesiden kan tilgås uden problemer både fra mobiltelefon og tablet. Mobilversionen af hjemmesiden har lidt det samme problem som via. computeren – den kan virke en anelse overskuelig og tage lang tid om at indlæse, men overordnet set er det mindre problemer, som du godt kan leve med alt andet taget i betragtning. På tablet er der mulighed for at tilgå hjemmesiden både via et Android-styresystem, men også hvis du har en iPad. Funktionaliteten er den samme som via. computeren.

Hvis du vil gøre det lidt uoverskuelige design lettere at tilgå, så er 1xBets apps til mobiltelefon og tablet den bedste løsning. Appen tilbydes både til iOS og Android, og kan hentes via. 1xBets hjemmeside såvel som på Apple Store. Når appen er installeret, skal du blot åbne den på din telefon, logge ind med dine normale kontodetaljer, og så er du klar til at spille. Designet er lækkert og simpelt, og du kan let se dine kontooplysninger og åbne væddemål.

Design

1xBet & Barcelona FC

1xBet & Barcelona FC

Der er to vigtige elementer i 1xBet-hjemmesidens design. Til venstre finder du bettingpanelet, hvor du kan vælge mellem de forskellige sportsgrene og dernæst klikke dig ind på de enkelte ligaer. Det er simpelt og lækkert organiseret og er i virkeligheden den model, som de fleste bookmakere følger i dag. Dernæst klikker du dig ind på den enkelte sportsbegivenhed, som du vil spille på. Her kan det blive lidt uoverskueligt med flere hundrede spilmuligheder, men der er mulighed for at sortere i toppen af siden.

Systemet fungerer på samme måde, når du bruger mobiltelefonen, selvom panelet er rykket op i toppen. Det er ikke den letteste mobilside at administrere, og designet kan virke lidt kaotisk, især når du skal indlæse de tunge og krævende sider. Overordnet set er der dog ikke den store forskel, og hvis du endelig skal bruge mobiltelefonen, kan det klart anbefales, at du bruger 1xBets fine app, som både kan findes til iOS og Android. Her er funktionaliteten og designet helt i top.

Appen er klart den letteste og mest overskuelige måde at tilgå 1xBet på, og du kan hente den både til mobiltelefonen og ens tablet. Operatøren udsender jævnligt nye opdateringer af appen, og det er vigtigt at hente disse for at sikre, at designet og funktionaliteten altid er fuldt opdaterede. Designet på appen er en forsimplet og mere behagelig udgave af det lidt mere kaotiske design, der fremstår, når du tilgår 1xBet fra computeren eller direkte fra mobiltelefonen.

Brug og navigation

Navigationen er, som allerede nævnt, ganske simpel og tager udgangspunkt i hjemmesidens panel i venstre side. Når du har fundet den sportsgren, du vil spille på og valgt det specifikke udfald du har tiltro til, så dukker spillet op i et nyt panel ude til højre på hjemmesiden, hvor du så kan specificere din indsats og hvilken form for spil, du foretrækker (for eksempel systemspil eller akkumulator). Det er den klassiske navigation, som vi kender fra alle moderne bookmakers.

Navigationen i live-betting fungerer lidt anderledes, da du her får en lang liste med alle igangværende sportsbegivenheder, som du kan spille på. På den måde kan du hurtigt orientere sig omkring hvilke begivenheder, som er i gang netop nu. Det kan virke lidt uoverskueligt, men er naturligvis meget smartere end at skulle undersøge de enkelte sportsgrene for begivenheder, som er i gang på netop dette tidspunkt. Navigationen og den generelle funktionalitet er derfor ganske fin hos 1xBet.

1xBet VIP-program

1xBet VIP

1xBet VIP

Vi har allerede nævnt VIP-programmet hos 1xBet en enkelt gang, og det er bestemt et område, hvor de udmærker sig. Det lukrative VIP-program har hele otte forskellige trin, som du kan arbejde dig op ved at være en loyal kunde over længere tid. Det skal her nævnes, at VIP-programmet henvender sig til folk, som bruger 1xBet til at spille casino-spil. Du kan naturligvis godt lave sportsbetting ved siden af, men indsatser tæller her ikke i forhold til at optjene point til programmet.

Der er mange fordele ved at optjene point til VIP-programet. Du kan blive en del af forskellige eksklusive tilbud, sikre dig et højere niveau af Cashback og endda få adgang til VIP-support, hvor du får lidt ekstra opmærksomhed hos bookmakeren som en af de vigtigere kunder i porteføljen. Med 8 forskellige niveauer – og startende på kobber – er der gode muligheder for at stige i graderne og hele tiden sikre dig en bedre position, hvis du er til casino-spil.

Spillelicens

07 DK 1xBet Spillelicens Logos

Som nævnt er 1xBet ikke registreret hos den danske spillemyndighed, men det forhindrer ikke en i at spille hos dem alligevel. Det betyder bare, at bookmakeren eksempelvis ikke må reklamere i Danmark – en fordel, der er forbeholdt de bookmakere, som er registreret under de danske spillemyndigheder. Som spiller gør det dog ikke en forskel, selvom du selvfølgelig altid skal være opmærksom på, hvad det er for nogle bookmakers, du sætter dine penge hos. Her er det altid en god idé at læse anmeldelser.

1xBets licens og hovedkvarter er beliggende på Curacao, der er en østat i den sydlige del af Det Caribiske Hav. Det lyder noget eksotisk, men Curacao er hjemsted for et væld af forskellige bettingselskaber, der drager fordel af de lukrative skattefordele på øen. Som kunde er der derfor ikke noget at være bekymret over på dette punkt – Curacao figurerer lige så ofte som Malta i bookmaker-verdenen og er en af branchens absolutte hovedstæder. Curacao er en selvstændig stat, som ligger uden for EU.

Funktioner

 • Livestreaming fra mange forskellige sportsgrene (fodbold, basketball, bordtennis)
 • God kompatibilitet på forskellige platforme (Windows, iOS, Android)
 • Gode bonusser og fint design, når du først lærer det at kende.

Betalinger

1xBet Betalinger

1xBet Betalinger

Indbetalingsmuligheder

De mange indbetalingsmuligheder er en af de primære fordele ved 1xBet – især hvis du er typen, som har dine penge fordelt rundt på nettet. Der tilbydes mere end 100 forskellige indbetalingsmetoder, som spænder fra de helt traditionelle indbetalingskort (Visa, Dankort, Mastercard etc.), de populære internetvalutaer såsomom Skrill og Neteller til de nu moderne kryptovalutaer. Der er ingen gebyr på din indbetaling, og pengene bliver tilgængelige på din konto med det samme, efter du har foretaget din indbetaling

Minimumsgrænsen for indbetalinger er helt nede på 1€, og det er virkeligt et område, hvor de har udmærket sig fra andre bookmakers. Her kan 1xBet virkelig konkurrere ved at have et utroligt fleksibelt system, som gavner både hyggespilleren og de mere seriøse. Minimumsgrænsen på 1€ er gældende for alle indbetalingsmetoder, ligegyldigt om du bruger bankoverførsel, kreditkort eller en kryptovaluta. Kombineret med de mange indbetalingsmetoder gør det 1xBet til en førende bookmaker, hvad angår muligheder og fleksibilitet omkring dine indbetalinger.

Udbetalinger

1xBets udvalg på udbetalingsområdet er næsten lige så fleksibelt, som hvad angår indbetalinger. Der er lidt færre muligheder, men det er overordnet et ganske glimrende udvalg. Ved de fleste udbetalingsmetoder modtager du dine penge allerede inden 15 minutter med undtagelse af for eksempel kortudbetalinger, hvor behandlingstiden kan vare nogle dage. Hvis du bruger den populære E-Wallet Skrill, bør du modtage din udbetaling, inden der er gået 15 minutter. Det er ganske imponerende og særdeles brugbart, hvis du flytter penge mellem forskellige bookmakers.

Ligesom på indbetalingsområdet er gebyrerne helt fraværende, og det sikrer, at du kan flytte dine penge rundt blandt forskellige bookmakers uden at skulle være bekymret for at miste vigtig kapital i processen. Det er helt afgørende for mange moderne gamblere og en af de store fordele ved at bruge 1xBet. Der er som sagt lidt færre udbetalingsmuligheder, end når du skal indbetale, men det bør ikke være noget problem for nogen kunder. Udvalget er stadig fremragende.

Sikkerhed

1xBet er ikke registreret under den danske spillemyndighed, og det betyder, at du ikke har mulighed for at verificere din spillekonto med Nem-ID. Den overordnede sikkerhed er imidlertid ganske fin, og der tilbydes en direkte email-linje, hvor du kan stille spørgsmål specifikt dedikeret til diverse sikkerhedsrelaterede aspekter. Der er også mulighed for at verificere din konto hos 1xBet på forskellige måder, og ved oprettelse kræves det, at du angiver et mobilnummer til netop dette formål.

Du kan også sætte diverse begrænsninger på din konto af sikkerhedsmæssige årsager. Du kan blandt andet sætte en grænse for maksimalt tab, så du sikrer dig, at der ikke fosser flere penge ud af kontoen, end du har råd til eller har planlagt. Derudover kan du selv vælge nogle funktioner, som fremmer din sikkerhed. Du kan eksempelvis fjerne de indbetalingsmetoder, som du har brugt til at indbetale til kontoen. Sikkerheden er ikke noget problem hos 1xBet, men forsigtighed er altid godt i denne branche.

Kundeservice

1xBet Kundeservice

1xBet Kundeservice

1xBet tilbyder ikke dansksproget kundeservice, men derudover er muligheder mange. Kundehenvendelser er bemandede hele døgnet rundt, og der er mulighed for kontakt via de traditionelle kanaler som telefon og email, men 1xBet udmærker sig også ved at have deres egen WhatsApp-konto, som du kan skrive til hele døgnet rundt. De er også til stede på andre platforme såsom Twitter og Imo. Imo er en messenger-service, der på mange måder ligner WhatsApp. Svartiden er varierende, men emails besvares overordnet inden 24 timer.

Hvis dine spørgsmål haster, kan du selvfølgelig samle telefonen op, men 1xBet tilbyder heldigvis også en Live Chat. Her bliver du straks serviceret med en engelsktalende medarbejder, som kan hjælpe med din henvendelse. Det er et spørgsmål om sekunder fra, når du vælger funktionen til, at samtalen starter, så det er klart den mest effektive måde at kommunikere med support på. Kvaliteten i Live Chatten er generelt høj, selvom der kan være specifikke henvendelser, hvor du i stedet bliver henvist til en anden afdeling.

Andre services hos 1xBet

Det er ikke kun betting, som tilbydes hos 1xBet, du er i virkeligheden med på hele bølgen af gambling-relaterede aktiviteter. Der tilbydes eksempelvis Bingo, Casino og Virtuelle Sportsgrene til danske kunder – de har også en pokerklient, men den er på nuværende tidspunkt ikke tilgængelig for danske kunder. I den lidt mere kuriøse ende tilbydes funktionen tv-spil, hvor der transmitteres direkte lotto-udtrækninger flere gange i timen. Betting er helt sikkert i fokus hos 1xBet, men de andre funktioner er gode supplementer til spilleoplevelsen.

Vores erfaring med 1xBet

1xBet er en glimrende mulighed for den nye, moderne gambler, som typisk har en stor portefølje af bookmakers og leder efter bookies med stor fleksibilitet. Det lette og fleksible ind- og udbetalingssystem er en sikker vinder på et marked, der ofte er præget af lang ekspeditionstid og anstrengende gebyrer. De dækker tilmed et stort antal markeder med konkurrencedygtig tilbagebetalingsprocent, og det sker endda ofte, at 1xBet er markedsførende på et bestemt udfald. Udvalget på den danske Superliga er også et stort plus.

Det er bestemt ikke alle bookmakers, som ikke har licens i Danmark, der stadig tilbyder lukrative indbetalingsbonusser til danske kunder, men 1xBet er en af dem. Her kan du drage fordel af en helt klassisk indbetalingsbonus på 100% op til 100€, og denne bliver suppleret af livlige og hyppige kampagner, som alle er med til at maksimere værdien for kunden. Hvis du vil vinde over bookmakerne, skal du have fokus på bonusser og kampagner, og 1xBet er særdeles anbefalingsværdig på netop dette punkt.

Vores Vurdering: 86/100
 • Frontløber på markedet inden for indbetalingsmuligheder
 • Hurtig og effektiv ind- og udbetaling – helt gebyrfrit
 • Høj tilbagebetalingsprocent på de store markeder
 • Lukrativ bonus på første indbetaling (100%) og flotte kampagner

fodbold EM i 2021 LOGO Sports Betting OnlineFodbold EM 2021

Oplysninger om Fodbold EM 2021
 • Åbningskamp: Tyrkiet mod Italien i Rom
 • Hvor: London, Monaco, Rom, Baku, Bukarest, San Petersborg, Amsterdam, Dublin, Bilbao, København, Budapest, Glasgow
 • Deltagende lande: 24 hold
 • Finale ved Fodbold EM 2021: i London.

Fodbold-EM 2021 – artikler

TOP 10 BETTINGSIDER

Seneste Betting Tips

Top 5 Velkomsttilbud

Seneste bonusnyheder